Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
10
Favori
32.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Torment: Tides of Numenera kampanyası bitti, Wasteland üzerinde yoğunlaşmaya devam ediyor İnXile. Yeni update geldi, genel olarak silahlarla ilgili ve ilerleme raporu var.

    http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/461235

    -14 ana mevkinin taslaklarını bitirmişler geometrik olarak. 14 büyük görev mekanı demek bu da, ne kadar büyük göreceğiz.
    -Haritaları birbirlerine yapıştırmışlar, birbirne bağlı akıcı bir oyun dünyası için
    -Dialogların %95, oturtulmuş yerine, neredeyse herkesle konuşup, konuşmanın gidişatına göre çıkan olaylar gözlemlenebiliyormuş.
    -Çekirdek yapay zeka da çalışır durumdaymış. Genel durumlar dışında çalışması için uğraşıyorlarmış.
    -Envater sistemi de tamamlanmış, bütün ayrıntılarıyla önümüzdeki ay bir update ile anlatacaklarmış.


    Silah konusuna gelince, tek tabancaların bile, puan yatırıldıktan sonra işe yarar durumda olacağı bir sistem geliştirmişler. Silahlar kendi arasında da değişecek, revolver tarzı tek tek atan tabancalar veya yarı otomatik tabancalar gibi olmak üzere.
    Yerine göre silah kullanmamız gerekcekmiş, SMGler, tüfekler kadara isabetli olmayacak, daha kısa menzili olacak, zırh delemeyecek ve aşırı hasar veremeyecek ama hem mermisi bol olacak hem de kullanmak/doldurmak için daha az aksiyon puanı gerektirecek. Hafif zırhlı elemanlara yakın mesafeden ölüm kusacak kısaca (Falloutlar gibi) Anti tank silahları çok ağır olacak, doldurması uzun sürecek, mermileri pahalı olacak ve karakteri de yavaşlatacak ama yüksek alan hasarı ile ses getirecek. Roket atarlı karakterlerin arkasında da durulmayacak, gerçek versiyonları gibi bir enerji patlaması salacaklar arkadan.


    İki elde iki silah olaylarını da düşünüyoruz diyorlar. Çift SMG ile sapıtabileceğiz. Görmek istediğiniz silahlar varsa bu forumda dile getirin, mantıklı mesajları ciddiye alıyorlar.

    http://wasteland.inxile-entertainment.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=1137




  • Melee silahları unutmadık diyorlar umarım güzel şeyler vardır en çok beklediğim şey bu.
  • Şimdiye kadar ki bütün Fallout oyunlarında ve Wasteland 1 de melee silahlarını düzgün yaptılar o yüzden rahat ol derim. Wasteland 1 de tüfek ve patlayıcı ile zar zor çizdiğin yaratıkları proton baltaları ile ikiye bölüyordun. Scorpitron ve Slicerlara yakındadan dalmak pek mantıklı değil aslında ama ona göre de kuvvetliydi yakın dövüş.

    En güzel çeşitlilik New Vegas ta gerçi. <3 Balistic Fist.
  • Fallout 2 de çok hoşuma gitmişti benim daha çok, gözüne gözüne vuruyoduk mutant ların kafalar falan patlıyordu güzeldi baya.
  • Torment Tides of Numenera'da 45-USD bağış yaparsan oyunun digital kopyasının yanında Wasteland 2'nin kopyasını da indirme ayrıcalığı tanıyorlarmış. Paypal ile ödemeler 30 Nisan'a kadar açık kalacakmış. Sanırım dayanamayıp alacağım, şu kart kesim tarihi bir geçsin hele

    Project Eternity'nin yanında iki süper RPG daha, off off en az 5 sene oyalar bunlar beni, başka oyuna bakmam valla, hemi de Linux'ta oynarım off



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 24 Nisan 2013; 23:21:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

    fallout ölüm animasyonları hala ilk zamanki etkisini koruyor ne sağlam becerdilerse artık, hala öyle gidiyor anasını satayım.

    smg, shotgun ölüm animasyonları hiçbir zaman eskimeyecek yıl isterse 3000 olsun :)

    Aynen öyle, beklenmedik bir şekilde vahşi! İlk gördüğümde şok olmuştum gidip "Bloody Mess" traiti ile tekrar başlamıştım oyuna :)
    Aslında Falloutların öyle aman aman bir dövüş sistemi yoktu, ne kadar iyi taktik geliştirirsen geliştir şansa çok büyük bakıyordu. Kendimizi full stimpakledikten sonra ilk gelen kritikde ölmeler, %95 vurma şansı olan el bombasının imkansız bir biçimde sekerek yan odaya girip sivilleri yeryüzünden silmeler, minigun ile haritanın öteki ucunu vurmalar, kritik hata yüzünden erittiğimiz kendi grup elemanlarımız v.s.
    Bu tip şeyler, müthiş animasyonlarla bir araya gelip harika bir kaos ortamı yaratmıştı. Power Armor ve Gatling Laser varken bile güven değildik

    Bu arada şöyle çok güzel bir yazı buldum RPG codexten, Fallout 2 de direkt enerji silahı ile başlayan bir oyuncu için çoheyi bir hikaye;

    Tamamen İngilizce :)




    Fallout 2 Energy Weapons Tagged Protagonist:

    "Ha ha! FINALLY! I have it at last! A Laser Pistol! I remember the day I first held a Laser Pistol, back at the tribe. Shortly after my 12th nameday, I believe it was. Lying in a strange chest I had dug out of the ground. I always had a good eye for the landscape, you know. It was merely a chance gleam from the sun of the barest corner of said chest in all it's metallic glory, seen from a distance of around a hundred spears. Spears being our way of measuring, you see. After I removed this strange device along with what I didn't know then to be an extra energy cell for ammo, I fumbled about with it, and thankfully the accidental discharge only fired harmlessly into the sky and scared me half-witless. At first I dropped it and ran, yelling apologies to the gods for my transgression. But eventually I slowed. I had heard tales of the 'guns' of raiders and other southlanders, and there were the stories of our Tribe's founder as well of course. This must be something similar. I realized my opportunity.

    "Immediately I realized my priority was learning how to use it, as apposed to immediately taking it and conquering my tribe by force because I could incinerate anyone who challenged me. No, to even think of doing that, I needed to increase my skill. So that is what I did. I aimed at rocks and a few lizards out in the deserts to the north, far enough, at least, that my fellow tribesmen would not hear the sound of the weapon, not even the patrols and scouts. I must say I picked it up rather quickly. It was like I was born for these elegant weapons. I even puzzled out the reloading when the ammo was depleted, somehow. In hindsight, I probably should have used the weapon for more, especially after I depleted the first charge. But no, possessed by some demon of youth I rolled and jumped around pretending I was some futuristic warrior blasting at phantom lizard-men. All too soon, the pretty energy blasts were no more.

    "I tried to keep the weapon, stowing it back in the chest and burying it as best I could. But a scout ended up finding it, much to my chagrin. I said nothing, fearing I'd be called a fool for keeping it from them. I believe it was later sold by the tribe for a brahmin. I never forgot that laser pistol, though. I dreamt of the days I'd hold one in my hands again. In my mind's eye I practiced with it still, imagined it's smooth contours, it's bright flash, it's pleasing sound of firing. I was a master of that weapon in my heart of hearts. The spears and the knives that would actually keep me alive as a warrior were of no consequence. I just scraped by on those lessons, never able to focus on the use however it was hammered into me.

    "And since this...quest, as the Chosen One, I've found my focus on this weapon only deepen. I knew that even as I stabbed with a spear, as I maneuvered my way around the politics of this world, as I bandaged my wounds, as I tried unsuccessfully to adapt to these crude chemically propelled slugthrowers, it was all fueled into *this* gun, this weapon, even this style of weapon. I could feel it in my hands even before this moment...and now it completes me. I am one with the energy that flows from it, to slice into the soft flesh of my enemies, to flare across their face or into their loathsome little eyes. These many years of sacrifice have been worth it, I tell you. I admit I doubted, just as I doubted I was the Chosen One...but no more! Under this sign will I conquer, will I be unstoppable!

    "...now come along, Vic. Let's see if you can even fire that pathetic little pistol of yours before I incinerate the very bones and tendons of our adversaries."


    http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/wasteland-2-kickstarter-update-28-progress-report-weapon-design.82486/page-8#post-2626694




  • Herşeyi mızrağa göre ölçüyoruz
  • Böyle bir oyun 5 -6 ay sonra çıkcak hemen 2.sayfaya düşürüyonuz :D

    yeni update geldi

    http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/495853

    envanter ekrranı hakkında bilgi veriyor

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wHN7QTcuqI4

    Damonta – The Airplane Village
     Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]



    oynanabilir alphavari bir versiyona gecebilmisler artık :D




  • Benden hızlı davranmışsın :)

    Sevdim şahsen inventory ekranını, her şeyin açıklasının olması da görmeyi sevdiğim bir özellik (DA2 nin başına taş düşsün benim kadar...) Zırhların, silahların tipleri de güzel ve bozuk tost makinası, radyasyon ölçüm cihazı gibi yan eşyların olmasıda sevindirici.
    Gözlerim biraz bozuk yanlış görmüş olabilirim ama en son gösterdiği eleman "3 Amigo" kıyafeti giyiyordu galiba

    eklenti: Yazı fontu ve üst taraftaki notepad olayı değişse iyi olur gerçi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 31 Mayıs 2013; 10:31:08 >
  • arkadaşlar bu oyun ne tür bir oyun ve hikayesi amac vs nedir bir kişi anlatabilir mi..

    merak ettim acıkcası.
  • Oyun RPG, savaşları sıra tabanlı. Nükleer savaştan sonrasını konu alıyor. Hayatta kalan insanlar arasında bir grup şerifi yönetiyoruz. Grubu kendimiz kurup özelliklerini ayarlıyoruz. İlerledikçe sağdan soldan, tam kontrol edemediğimiz grup üyeleri de katılıyor.
    İster bize verilen görevleri yapıyoruz (silah zoruyla, gizlice ya da diplomasi yoluyla) istersek kendi kafamıza göre dolanıp haritayı yağmalayabiliyoruz.
    Savaştan sonra dünya baya değişmiş durumda tabi, buna ayak uydurmak zorundayız oyun boyunca.
  • Konu ile alakasız ama Mad Max'in de oyunu yapılmaya başlanmış, umarım "koridor shooter" değilde adına yakışır bir oyun yaparlar wasteland de deli gibi araba sürebileceğimiz.
  • nasıl ya abi mad max 4 geliyor ya klasik sinema oyunu olaiblir(gecen aylarda cıkan star trek gibi sırf sinema cıkısı ile birlikte cıkarıp para kazanmayı hedefleeyen yapımlar) fazla birşey beklemeyin derim.Ama link bulursam bakiyim.

    Mad max'e gelince george millerin iyi birr yönetmen oldugunu düşünmüyorum sadece 70'ler 80 ler b tipi bilimkurgu,aksiyon furyasından etkilenmis bir i .Haklı olarak kurduğu setting ve başrole aldığı adam şansına iyi birisi çıkınca benim gibi milyonları hayran edindi seri. Yine de seride bile istikrarsızlık vardır.3.film herşey çorba olmuştur. Yeni filminde ise bana göre tam piyasa bi kadro var bir tek heralde Tom Hardy adam gibi adam ama cüsseyle max'in o slim fit ypaısnı nasıl ykalıcaklar bilemiyom :D . 4.film de 3. film gibi olcak diye düşünüyom.Bence hiç girişmicekti george bu işe girişcekse bile 90'larda ypasaydı.Kimse yirmi yıl önceki o ruh yapısına sahip değil şu an


    Trailer'i

    http://asia.gamespot.com/videoembed/6409688&mapp=false&ads=0&onsite=0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 11 Haziran 2013; 10:13:13 >




  • Mad max settingi iyi de oyun olarak rpg dışında bir şey olamaz.
  • Kerow kullanıcısına yanıt
    Yapımcı firma Just Cause oyunlarını yapan aynı firma, güzel bir açık dünya oyunu ile geleceklerini umut ediyorum. En azından eğlenceli bir oyun olacak.
  • Yeni bir update geldi;

     Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

     Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

    Dede süper :) Redneck in dibi.


    http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/523296


    T-shirtleri güzel yapmış terbiyesizler :/ Artık tipini not edip burada bir yerde bastırmak lazım. O akrepli olan benim olacak bir akrep burcu ve Nod fanı olarak!
    Taraflardan bahsetmişler biraz. Bizim Rangerlar klasik korucular, bir araya gelmiş Raiderlardan oluşan The Red Skorpion Militia(ben katılırım bunlara!) ve nükleer savaşın başlattığı "kıyameti" bitirmeye çalışan deli ötesi The Pistol Packing Priests.




  • Oyun çıktığında lets play serisi çekicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerow

    Oyun çıktığında lets play serisi çekicem

    Ahanda alıntı yaptım artık kaçarın da yok :P
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerow

    Oyun çıktığında lets play serisi çekicem

    Kerow kardeş oyunları hangi video programı ile çekiyorsun?

    Bilgilendirirmisin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.