Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
10
Favori
32.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Perception ve yüksek karizma bazı konuşmalarda açıyor yeni başlıklar, bu sayede bulduklarınız "kırmızı" renkte görünür yazıda oradan belli eder. Bir kaç yeri bu şekilde değişik yollardan çözebiliyoruz.
    Hard Ass 6-7 yeterli, DBM nin üssünde çok güzel özel bir sniper alabiliyoruz bununla (tost makinasından çıkan Basur Kremi sayesinde ) ama çok da gerekli değil ve seçenekleri genelde kötüye kaydırıyor grubun hareketlerini.
  • AG Center ı hallettim, görevin diğer parçası olan Hİghpoolu halletmeden Rail Nomads Camp işini bitirdim..sonra highpoola gittim ama ortalık yakılıp yıkılmış, görev falan kalmamış..bunu düzeltme şansımız yok galiba eski save lerden biriyle başlamamız gerekli..(sırf bunun yüzünden oyunu bırakacağım)
  • jeriko77 kullanıcısına yanıt
    AG center ve Highpool'u aynı anda kurtaramıyoruz, birine seçince başta öteki yıkılıyor. İleride de bu tarz seçimler olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    AG center ve Highpool'u aynı anda kurtaramıyoruz, birine seçince başta öteki yıkılıyor. İleride de bu tarz seçimler olacak.

    cevap için çok teşekkür ederim..oyunu bırakacaktım yoksa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Yeni başlayacaklar için;

    - Kendi kurduğunuz kadroda 2 Assault Weapon + 1 Sniper + 1 Energy ya da SMG olsun. Energy bir yere kadar çok elzem değil ama ana karakterlerden birinde bulunabilir.
    - Ana karakterlere pistol, blunt, bladed almayın. Büyük kayıp.
    - Daha yolun hemen başında aynı anda 2 kasabadan yardım çağrısı gelecek. Tereddütsüz AG Center'a gidin. Şahane bir NPC katılıyor. Bu NPC'ye Field Medic + Surgeon + Computer verebilirsiniz. Bir de Pistol ile gelecek bu arkadaş, hiç arttırmayın hemen ya SMG ya da Energy weapon çalıştırmaya başlayın.
    - Demo + Lockpick + Safecrack en çok kullanılan skiller. Hepsini bir adama verirseniz A gelsin bombayı imha etsin, B gelsin kilidi açsın derdinden kurtulursunuz.
    - Perception önemli bir skil. Oyun pek çok noktada gizli şeyleri göstermek için perception check atıyor. Birilerinde olsun yüksek biçimde.
    - Alarm disarm, Mechanical Repair, Animal Whisperer bana göre çöp. 3-5 yerde işe yarıyor ama çok da elzem değil. Lockpick ve Safecrack çok çok daha önemli.
    - Smart Ass ve Kiss Ass'ı bir yerlerde kullandım ama Hard Ass 0 bitirmek üzereyim oyunu. Bilmiyorum kaçan bir şey var mı bu yüzden.
    - Weaponsmith güzel skill. Fırsat buldukça ilerletmek lazım.
    - Tüm skillerin +1 veren kitabı var. 9 üstüne çıkarmayın o yüzden. Trinket'lar falan da geliyor ilerde, oyunun ikinci yarısında özellikle. 8'de bile bırakılabilir skiller, arada save-load kasmak şartıyla.
    - Oyun sonlarına doğru harbiden brawling çok iyi oluyor. Gelen NPC'lerden bu skill'e sahip olanı yanınızda dolaştırın da gelişsin.

    Çok güzel bir rehber olmuş elinize sağlık, ilk kurduğum parti biraz tırt olmuş oyunda ilerledikçe bunu gördüm maalesef.
    Sizinde tavsiyelerinize uyarak yeniden başlamayı düşünüyorum. Bir tek AG Center'da bahsettiğiniz NPC'yi anlamadım, Rose'dan mı bahsediyorsunuz? Rose'da shotgun var çünkü.




  • cinbebe C kullanıcısına yanıt
    Shotgun fişeği kullanıyor ama aslında pistol :) Özel bir silah, bir kaç tane daha var öyle açıklamalarına dikkat edin derim, benim gibi sniper kullanan adam otomatik tüfek verip rezil olursunuz :)
  • cinbebe C kullanıcısına yanıt
    Evet Rose. İşe yaramaz bir silah kullanıyor shotgun mermisi atan.

    10 INT var hatunda, her türlü ıvır zıvır skill'i yükleyebiliyoruz.
  • @siberarmi

    Evet hocam haklısınız, her sakallıya dede dememek lazım :) Shotgun mermisi kullandığını görünce shotgun diye kalmış aklımda :)

    @Fabrice

    Silah kötü gerçekten, 1 fişek alabiliyor, reload etmek gerek. Sizin dediğiniz gibi Rose'a skill ağırlıklı çalışmak lazım

    Ben biraz sonra yeniden başlamayı düşünüyorum, çok da rahat ilerleyemedim zaten grup çok kasmaya başlamıştı. 1 Sniper + 1 Assault + 1 Blunt + 1 SMG başlamıştım. SGM az da olsa yarıyor ama Blunt kesinlikle vakit kaybı, tavsiye etmem. İlk partide verdiğim alarm disarm ve mechanical repairi de es geçeceğim.
  • Bir de benim gibi Ranger Citadel'den çıkarken kıyıda bekleyen Angela Deth'i almayı unutmayın aman. Ag Center bitti, üstüne bir dünya görev yaptıktan sonra farkettim kadının orada bizi beklediğini.
  • Red Baychowski gibi partye bir görevliğine dahil olan karakterleri kontrol etme şansımız yok galiba. Çünkü sırf bunları kontor edemediğimiz için kaç kez quickload yaptım saçma saçma dalıp öldükleri için, yani buna bi ayar bulmazlarsa bile sırf bu yüzden gider kredisi oyunun. Sinir oldum hakaten.

    Hayır madem A.I. 'nı ayarlıyamıyorsun niye karakterde 35 hp var koy 100 hp kafamızın rahatına bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 19 Ekim 2014; 12:49:53 >
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    Red ölebilir önemli değil, yeterli perception varsa bulabilirsin dediği yeri bir kere görevi aldıktan sonra.
  • Hadi red'in görevi öyle; Bi de mesela bi tane geçici ranger katılmıştı canyon'da galiba, o öldü onu napcağımı bilmiyordum daha bakmamıştım görevine.
  • Beni en çok mad monk germişti yanımıza verdikleri, honey badgerların dibine kadar giriyordu. Bir kaç yerde yolu tıkadım geçemesin diye :)
    LA de bu tarz olay yok ona da şükür.
  • Şimdi L.A. geçme yerindeyim. Bir daha dönemiyormuşum ana görevleri bitirmeden. Peki sizin önerdiğiniz, yeni şehre geçmeden önce, şu kadar lvl olun ya da şu modifyeleri yapın, herkese şu spesifik armoru takın, x yerdeki toasteri açın gibi, kısaca mid-game için tavsiyeleriniz var mıdır?

    Bir de L.A daha mı uzun? Kendimi psikolojik olarak " oh be yarısı bitti" diye hazırlamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 19 Ekim 2014; 22:12:16 >
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    Bütün toasterları açmaya çalışın, kırık silah parçaları ve dışkıları satın. Citadel de yapacaklarınızı yapın, dönme şansı yok tekrar.3 parti üyesi daha alabiliyoruz oraya giderken yanımıza ek olarak.
    Özellikle Mad Monk yer altı üssünün içinde bir tane tost makinesinden çıkan uranyum var onu aldınızı umarım (Silo 7 den sonra alınamıyor) onunla baya iyi bir enerji silahı alınıyordu Citadelden.
    LA daha küçük harita olarak ama daha uzun, haritalar daha büyük ve dolu Arizona'ya göre. Mekanlarda da görev yoğunluğu var ve düşmanlar daha dişli.
  • Geçmiş olsun ya aslında orayı daha sonra yaparım dedim sonra silo 7 deki tanrının başını aldıktan sonra mad monkların orası biraz karışıyor biliyorsundur büyük ihtimal.

    Çok değerli bir şey ise acaba arka kapı var code ile giriliyor oraya oradan girsem olmuyor mu? Gerçi onun da şifresini yazmamıştım, adamdan öğrendim ama jurnale girer diye bekledim girmedi. İnternette bulabilirsem bulayım bir daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 20 Ekim 2014; 10:59:11 >
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    Oyundaki en iyi enerji silahı diyeyim anla sen :) Aldığın andan itibaren kullanılabilecek düzeyde (en az 3 armor istiyor ve oradan itibaren herkese var o kadar armor) ve burst ile 270-300 arası vurabiliyor.
    İstediğin kapıdan girebilirsin (silo 7 yi bitirmeden önce tabi :) ) ama aşağıda biraz dikkatli ilerlemek lazım, Monk lar saldırırlar yakalanırsan. Aran iyiyse bir seferliğine affediyorlar ve rahatça dolaşabiliyorsun ama kötüyse kan çıkıyor.
  • Arkadaşlar oyunun çıkış tarihini de göz önüne alarak bu hallowen indiriminde potaya girme şansı nedir oyunun?
    Şu an 45'e alınabiliyor oyun. 3-5 tl steamda ise 60 lira. Beklemeye değer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chaos7

    Arkadaşlar oyunun çıkış tarihini de göz önüne alarak bu hallowen indiriminde potaya girme şansı nedir oyunun?
    Şu an 45'e alınabiliyor oyun. 3-5 tl steamda ise 60 lira. Beklemeye değer mi?

    Dün 40TL ye aldım, bence makul bir fiyat çok da beklemeye gerek yok. Bir ay sonra Dragon Age geliyor, o gelene kadar bunun bitmesi lazım.
  • 40 lira gibi bir fiyata kaçmaz bu oyun, 60 saat oyun zamanı sunuyor zaten ilk seferde ve 2-3 defa tekrar edilebilirliği var. 60 a olsa bile (şu an steame giremediğim için tam rakamı göremiyorum :/ )çok iyi bir rakam ama illa indirim diyorsanız yakında Cadılar Bayramı var olmadı Şükran günü ve yılbaşı tatili başlayacak bir buçuk ay sonra yabancıların, o zaman indirime girer)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.