Şimdi Ara

Google Nexus tableti ile ilgili iddialar çoğalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Nexus tableti ile ilgili iddialar çoğalıyor






    Google'ın kendi markasını taşıyan yeni tableti hakkında son günlerde pek çok iddia gündeme gelmeye başladı. Genel olarak 7 inçlik ekran ve 199$ fiyat etiketi etrafında yoğunlaşan iddialara bir yenisi eklendi.




    The Verge sitesinin Google'daki kaynaklarından elde ettiği bilgiye göre firma önümüzdeki aylarda 7 inçlik bir tablet için planlara başladı. Nexus logosunu taşıyacak olan tablet için 199$'lık seviye öngörülüyor.




    Daha önce ASUS'un Nexus tablet için Google ile işbirliğine gittiği ve Mayıs ayında 199$'dan satışa sunulacağı şeklinde bilgiler gelmişti.




    Android&Me sitesi tarafından tedarik zincirine dahil ABD'li bir firmaya dayandırılan bilgilerde ise fiyat etiketinin 149$'a kadar düşebileceği belirtiliyor. ASUS'un bütçe dostu olarak tasarladığı MeMO Pad 370T modelindeki Tegra 3 işlemcisini çift çekirdekli bir varyantı ile değiştirmesi buna delil olarak gösteriliyor. Nexus tableti 370T modelinin izlerini de taşıyabilir.




    Google işletim sistemi ile 10 inçlik tablet pazarında iPad rekabetine giren pek çok tablet üreticisi iddialı konuma gelmekte başarılı olamadı. Ancak modifiye bir arayüz ve rekabetçi fiyata sahip, kendi uygulama mağazası yüklü 7 inçlik Kindle Fire tabletiyle kısa sürede üreticiler arasında ilk üçe giren Amazon'un bu başarısı Google için de yol gösterici oldu ve şansını 7 inçlik pazarda denemeye karar verdi.

     

     








  • Eğer ortada haber değil iddaa var ise bilin bakalım kim yazmıştır haberi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro

    Eğer ortada haber değil iddaa var ise bilin bakalım kim yazmıştır haberi?


    Google Nexus tableti ile ilgili iddialar çoğalıyor

    Ekrem Çukurca




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihaidevran -- 17 Mart 2012; 17:18:57 >
  • donanimiddaa.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihaidevran

    quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro

    Eğer ortada haber değil iddaa var ise bilin bakalım kim yazmıştır haberi?


    Google Nexus tableti ile ilgili iddialar çoğalıyor

    Ekrem Çukurca




    O zaman iddaalari hic yazmasin sadece dogrulugu kesinlesen haber yazsin.Yeni telefonlar hakkinda olan iddalari yazmasin sadece cikanlari yazsin.Ekrem beye haksizlik yapildigini dusunuyorum her haberinin altina kesin olumsuz yorum var.Apple haberlerinde dh appleci oldu,android haberlerine dh tarafciligi biraksin vs. vs.Siz iyisini yapabiliyorsaniz kurun site,yapin haberlerinizi bizde sizin sitenizde takilalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben amerikadan bir playbook aldırmak istiyordum fakat bu google tableti yüzünden kararsızlığa düştüm.Umarım dedikleri gibi bir F/P tablet çıkarırlarda asıl rekabet başlar.
  • bedavadan sürse piyasaya uygulamalardan 1-2 $ alsa belki ozaman android, tabletlerde düzgün bir yer edinebilir
  • yalnız ucuz etin yahnisi ne olur biliyorsunuz.
  • Google düşük ve uygun fiyat lı tabletler yaparak parası olandan çok olmayanların fazla olduğu bir ülkede çok satar tabi bu Türkiye için geçerli farklı seçenek ve yüksek donanımlı yaparak her kitleye göre yapabilir..
  • Bunlar kesinleşmemiş bilgilerse nasıl oluyor da "Google şansını 7 inçlik pazarda denemeye karar verdi." gibi kesin bir ifade kullanıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erchamion



    Bunlar kesinleşmemiş bilgilerse nasıl oluyor da Google şansını 7 inçlik pazarda denemeye karar verdi. gibi kesin bir ifade kullanıyorsunuz?




    +1

    Aynı şeyi yazacaktım, yani en azından cümlenin başına *belkide* gibi bir ifade ekleyin ki bunun bir tahmin olduğu netleşsin...



    Yoksa yoktan haber üretmek kolay, ben de size iphone 7 ile ilgili son haberleri vereyim isterseniz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyankar_emre

    Google düşük ve uygun fiyat lı tabletler yaparak parası olandan çok olmayanların fazla olduğu bir ülkede çok satar tabi bu Türkiye için geçerli farklı seçenek ve yüksek donanımlı yaparak her kitleye göre yapabilir..

    olay para ile alakali degil tamamen stratejik.kindle ve playbook 200$lik gayet guzel tabletler.google kindle fire tabletinin bir adim otesine gidip butun medialarin satin alinip izlenebilecegi bir tablet yaratacak.marketin playstore olmasi bu isin ilk halkasi.olay tableti sattiktan sonra icerikten de ayri bir kazanc saglamak.bu da hem ipad hem itunes satislarini etileyecektir
  • Bu fiyatta çıkarsa belki bişeyler yapabilir türk kullancısına artık tablet sattırmak zor ya çin tabletlerini alıyolar ki denedim gayet güzel ürünleri var yada ipad
  • tablet fiyatları yapay olrak şişiriliyor 50 dolar maliyeti olan tapletleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.