Şimdi Ara

doğubank - samsung galaxy note

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2100 tl olan samsung galaxy note, doğubankta 1300 lira. bugün sordum.
    imei atılmış, kaydı yapılmış dedi.

    ne anlama geliyor bu?

    neden bu kadar dahaa ucuz? alırsam sorun yaşarmıyım?

    garanti kapsamında değil ded yurt dışından geldiği için. hadi onu geçtim diyelim, garant haricinde bir sakıncası olurmu alırsam ?

    kapanma vs ne bileyim



  • acildir
  • imei kopyalanmış mı,yoksa kendi imei si ile pasaporta mı kaydettirilmiş?onu öğrenin,btk nın sitesinden telefon ve kutu üzerindeki imei leri kontrol edin aynı olsunlar.dükkandan da pasaport kaydı için garanti isteyin.bende bi dükkana sorduğumda nexus için,2sene kayıt garantisi,1sene genel olarak teknik destek garantisi,1ayda herhangi bir ölü piksele karşı vs garanti veriyoruz demişti.ne kadar sözlerinde dururlar bilemem ama pazarlık yapın biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CCaaNN

    imei kopyalanmış mı,yoksa kendi imei si ile pasaporta mı kaydettirilmiş?onu öğrenin,btk nın sitesinden telefon ve kutu üzerindeki imei leri kontrol edin aynı olsunlar.dükkandan da pasaport kaydı için garanti isteyin.bende bi dükkana sorduğumda nexus için,2sene kayıt garantisi,1sene genel olarak teknik destek garantisi,1ayda herhangi bir ölü piksele karşı vs garanti veriyoruz demişti.ne kadar sözlerinde dururlar bilemem ama pazarlık yapın biraz.

    2 sene kayıt garantisi ne anlama geliyor ?

    tamamda dükkan bana tüm bunların garantsini de verse ben asla inanmam ki:)

    şeytan diyor ver 2 bin lira kafan rahat olsun. aklım almıyor doğrusu, bir ürün nasıl 800 lira ucuz olur.
    100-200 olsa hadi neyse.
  • ucuz olması çok mantıklı.yurt dışı fiyatı 450-500dolar olan nexusu avea kaç liraya satıyo biliyosunuzdur...

    yurtdışından gelen ürünleri bi pasaport üzerine kayıt ettirmek gerekiyo.eğer 2ay içinde yurtdışından ülkeye giriş yaptıysanız,2sene içinde kayıt yaptırmadıysanız sizde kayıt yapabilirsiniz.ama bu kaydı sildirebiliyolar sanırım onu tam bilmiyorum.yani telefonu kullanırken birden bi mesaj geliyo telefon kayıtlı değildir 1hafta içinde kullanıma kapatılıcak.1hafta sonra sim kart taktığınızda sim kartı görmüyo telefon,tekrar kayıt yaptırmanız lazım.100liraya forumda da garantili kayıt yaptıran var.

    dediğim gibi dükkan bana 2sene bu kaydın silinmeyeceği garantisi verdi.ama bu konu hakkında nasıl bi söz sahibi olabilirsin başına sorun geldiğinde onu bilmiyorum.adam seni tanımıyorum dese,birşey yapamazsın herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 17 Mart 2012; 23:09:21 >
  • 2 sene kayıt garantisi ne demek ya? Kayıt varsa vardır, yoksa yoktur. Süresi olmaz. O telefon klonlu olabilir. Imei numarasını mutlaka webden kontrol et. Ben bir tane almaya niyetlendim, imeisini bir kontrol ettim, telefon panasonic görünüyor.
  • imei klonlu bir cihaz hiç bir zaman düzgün verim vermez.farzetki Noki 3310 telefonunun imeisini samsung not a klonladılar veya çaktılar diyelim bu sefer kullanmaya başladığında hangi operatörü kullanıyorsan o operatör senin telefonunu 3310 olarak görecek ve buna bağlı olarak internet ve3g yi kullanamayacaksın.o yüzden1300 tl yi riske atmak bence pek mantıklı değil.ayrıyeten garanti falan dediklerine bakma.onlar bir an önce satalım diye uğraşırlar üstelik herhangi bir teknik servise veremezsin versende maliyeti çok pahalı olur.sen o tür yerlerden uzak durmanı tavsiye ederim.aklını çelip paranı alırlar sende bozuk cihazla kalırsın..
  • ucuz olması normal. mesela note şu an ingilterede 400 pound bu da yaklaşık 1150 lira yapıyor. geriye burda kullanmak için pasaport kaydı yaptırmak kalıyor. eğer satan adam alındığı yerden verilen faturayı da beraberinde veriyorsa samsungun uluslararası garantisi var ve türkiyede de geçerli 1 sene o yüzden garantide sıkıntı yaşamazsın. ancak sana dediği şeyden sanki imei kopyalaması yapılmış gibi bir hisse kapıldım. kopya imei her zaman sakattır. bir arkadaş bahsetmiş operatör telefonunu nokia olarak görür diye ve yeterli hizmet alamazsın. bu o kadar problem değil çünkü android cihazlar için servis sağlayıcı bilgilerini kolaylıkla alabiliyorsun marketten indireceğin bi programla. asıl sıkıntı başka. sen gittin aldın note'u. sonra ben de gittim başka bi alet aldım ve benimki de kopya imei ve seninkiyle aynı. sistem aynı imei'den 2 telefon olduğunu görüp yasadışı işlem yapıldığını anlayıp 2 telefonu da kullanıma kapatıyor. sonra yapılacak şey aldığın yerdeki adama gidecen de o da bu sefer başka bir imei kopyalayacak. sen de inşallah bu sefer patlamaz diye dua edeceksin. sana tavsiyem o sorduğun dükkan sana faturasını verebiliyor mu önce bunu bir sor. veriyorsa güzel 1 sene garantin var. sonra faturadaki imei no ile telefondakinin aynı olup olmadığını kontrol et. çünkü servise verdiğinde faturadakiyle aynı değilse yine işlem yapılmaz. son olarak dahttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php adresinden cihazın durumunu kontrol et. cihaz samsung mu değli mi kayıtlı mı kayıtsız mı görürsün. faturadaki imeiyle telefondaki aynıysa muhtemelen sorun çıkmayacaktır ancak kontrol etmekte fayda var. en azından kayıt durumu belli olur.




  • bugün darty mağazasına gittim
    samsung note 1799 tl ilanı gördüm gazetede

    mağazaya gttiğimde bu telefonların EVO adlı bir firmanın garantisinde olduğunu söylediler
    yani telpla başarı kvk garantisi yokmuş. onlar 2.250 tl imiş
    içime sinmedi açıkçası ve almadım.
    250 lira daha veririm kafam rahat olur
    adı sanı duyulmamış distürbtör ler ile uğraşamam

    kvk garantili eşimin telefonu bozuldu geçen hafta. kargoyla yolladım, 48 saat içinde adresime teslim tamir edilip yollandı kargo ücretide ödemedim.

    yani marka isimler boşuna marka olmamış.
  • arkadaşlar;
    ben de bugun hd2 mi sattım ve note almaya karar verdim.
    2 haftaya kadar almanyadan bır aile dostumuz gelecek onlara rica edip oradan getirtebilirim.
    saturn.de adresinden baktıgımda 509 euro fiyat cıkıyor.
    yanı 12oo küsür lira.
    tabi faturası uluslararası garantısı herseyı var. ancak; arkadasın soyledıgı dogubank meselesı aklımı celdi gibi simdi.
    sonucta 25 gun beklemem gerekecek almanyadaki cihazın gelmesi icin..
    aslında; dogubanktakı cıhazların faturası varsa, ve dogal olarak uluslararası garantısı varsa alınmaz mı?
    fıkırlerınızı beklıyorum.
  • @mtaban; faturalı olursa zaten o fiyata olmaz.

    Galaxy Note' un fiyatı gerçekten cezbedici ama Doğubank' tan telefon almak riskli bir iştir. Htc Desire' yi Doğubank' tan almıştım. Telefonu alırken pasaport kaydının yapılıp yapılmadığını kendim kontrol etmiştim; kaydı yapılmış durumdaydı. Ama dokuz ay sonra telefonunuz kayıtsızdır, bir hatfa içinde kapanacaktır diye mesaj geldi ve kapandı. Aldığım dükkana 3-4 kere gittim, defalarca telefon ettim. Bugün halledeceğiz, yarın halledeceğiz deyip durdular. Ümidi kesmiştim artık ama yaklaşık bir ay sonra kaydı yaptırdılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 25 Mart 2012; 1:30:01 >
  • problem garanti olayından çıkıyor çünki grey ithalat kullanıyorlar. birçok dükyan iki hafta garantisi verir.

    geçen aylarda sgs2 mi babama verdim, babamın htc hd touch stone model wm telini, acer liquid ferrari ile üzerine para vererek takas ettim, tel bana 400 e geldi.
    fakat telefon bilgisayara tanıtamadım herşeyi denedim ama olmadı, aradan 2- 3hafta geçti gittim aldığım yere üzerine 800 daha ekledim htc xe aldım.
  • ARKADAŞLAR ŞUAN ELİMDE SAMSUNG S DUOS VAR.BELKİ BİLİRSİNİZ ARTIK ONA ANDROİD GÜNCELLEMESİ GELMİYOR BENDE BU TELEFONDAN ARTIK KURTULMAK İSTİYORUM.YAKIN MAHALLEMDEKİ Bİ TELEFONCUDA NOTE 3 350 TL YE SATIŞI YAPILIYOR KONTROL ETTİM EKRAN-KALEM VS. GAYET İYİ ÇALIŞIYOR İÇİNDE KENDİNDEN HAFIZASI VAR.AMA BU TELEFON DUBAİ MALI DÜŞÜNDÜĞÜM KADARIYLA DUBAİ MALLARI TELEFONLARDA IMEI SORUNU OLMUYOR EĞER BİLDİĞİM BİR YANLIŞ VARSA LÜTFEN BENİ DÜZELTİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİR YANLIŞ YAPMADAN DURDURUN BENİ YA DA DESTEK ÇIKIN ARKADAŞLAR BU BENİM İLK YORUMUM.
  • LÜTFEN SORUNUMU GÖRÜN VE CEVAPLAYIN BİR YANLIŞ YAPMADAN.
  • Yarın birgün imei klonlu diye bir mesaj alabilirsin. Çözümü yeni bir imei bulup düzelttirmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir sorunla yaklaşık 1 yıl önce karşılaştım.Ama o telefonu internet üzerinden almıştım.bu defa alacağım yer parça garantisi veriyor ne yapayım.
  • Dükkan garantisi adamlar dürüst veya tanıyorsan alınabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BUGÜN ÜRÜNÜN BİLGİLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.RAM - KAÇ ÇEKİRDEK - EKRAN KALİTESİ VS.

    ADAMLAR YAKLAŞIK 6 SENDEİR AYNI DÜKKANDA İŞ YAPIYORLAR.GÜVENMELMİYİM BENDE KARARSIZIM.350 TL OLMASI BENİ CEZBEDTİ GERİ KALAN ARKADAŞLARIN DA GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM.
  • ARKADAŞLAR GİTTİM TELEFON HAKKINDAKİ BİLGİLERİ ÖĞRENDİM

    EKRAN-- 5.7 İNC
    DAHİLİ HAFIZA -- 4GB
    FİYAT -- 375 TL
    RAM -- O ADAM DA BİLMİYOR

    TELEFONLA İLGİLİ HERHANGİ BİR SORUNDA BANA GEL DİYOR.

    BENİM S DUOS LA BİREBİR TAKASLA 50 TL FARK İSTEDİ

    ... TAKTİKLERİNİZİ BEKLİYORUM ...
  • Telefon replika galiba öyleyse bence bulaşma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.