Şimdi Ara

E5700 yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar E5700 işlemcim var Mac os İşletim sistemi kurucam yanlız sse2 sse3 desteği istiyormuş cpu-z ile baktım lakin bu resimdeki yazıyor. Anlamadım aslında bu işlemcide sse desteği varmı yok mu yardımcı olursanız sevinirim teşekürler

E5700 yardım lütfen

E5700 yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-margueny -- 17 Mart 2012; 14:19:46 >

• anakart önemli sen bu işlemci ile mac os kullanırsın ama anakart ile ekrankartının daha çok önemi var uyum konusunda. ben e5200 ile kullanıyorum
  • Çok sağol Ana kart msı g31tm-p21 ekran kartım palit g-force 210 mac os su kurmam için bunlar uyumlu değil ise hangi ana kart ile ekran katını önerirsin.? Birde hangi max os sürümünü kurmalıyım.? Ben iATKOS_S3_version2 indirdim internetten sen ne öneirisin Çok teşekürler şimdiden.
  • Ben şu an gigabyte g31m es2l anakart ve hd4670 ekran kartı ile birlikte lion kullanıyorum. ama 4670 tanıtmada sıkıntı yaşasamda verimli olarak şu an kullanabiliyorum. Arkadaşımdan arızalı diye aldığım nvidia 8500 gt ise direk tanıyor hiç problem olmuyor. Ama 8500 de mkv filmlerde sıkıntı yaşadığım için 4670 kullanıyorum. Senin durumun için ise hiç kullanmadığım donanımlar olduğu için bir yorum yapıp yanlış yönlerdirme yapmak istemiyorum ama anakartlarımız aynı çipseti kullanıyor ekran kartın da nvidia olduğu için kullanabilirsin gibi geliyor. amahttp://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page bu siteden donanımlarının uyumu ile ilgili fikir edinebilirsin. Ayrıca bu forumda yine mac os kurulumu ile ilgili konular ve benden çok daha bilgili arkadaşlar var.sana yardımcı olacaklarını sanıyorum.

• işlemcinin sse2 ve sse3 desteği var, gördüğün gibi. instructions kısmında yazıyor. e7xxxlerden sonra da sse4 desteği de eklendi.
  • Çok sağolun arkadaşlar yardımınız için . Ben Genelde Snow Leopard kullanıcam şuanki düşüncem bu ama ilerde Lionuda kullanmak istermiyim bilmiyorum bu yüzden iki sistemede uygun parçalar almak istiyorum.
    Ayrıca Önerdiğin sitedden baktım ve anladığım kadarıyla anakartımıda destekliyor ekran kartımı ama Mac os Dvd 10.5.5 si var elimde netten indirdiğim by hazard adlı bisürüm yanlız boot edip girdiğimde apple logosu çıkıyor ve reset atıyor nedendir acaba.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-margueny -- 18 Mart 2012; 3:09:53 >

Orijinalden alıntı: by-margueny

Çok sağolun arkadaşlar yardımınız için . Ben Genelde Snow Leopard kullanıcam şuanki düşüncem bu ama ilerde Lionuda kullanmak istermiyim bilmiyorum bu yüzden iki sistemede uygun parçalar almak istiyorum.
    Ayrıca Önerdiğin sitedden baktım ve anladığım kadarıyla anakartımıda destekliyor ekran kartımı ama Mac os Dvd 10.5.5 si var elimde netten indirdiğim by hazard adlı bisürüm yanlız boot edip girdiğimde apple logosu çıkıyor ve reset atıyor nedendir acaba.?

10.5.5 eski bir sürüm en azından 10.6.8 öneririm. hatta lion u şiddetle tavsiye ederim. neden dersen yeni sürümler daha az sorun çıkarıyor. ve daha az donanım seçiyor
    lütfen yardım
    12 yıl önce açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum Şimdi İnternetten İatkos V7 yi indirdim yanlız msı ana kartlı pcye dvd yi takıp boot ettiğimde elma simgesi geliyor ve restard ediyor. Başka bir pcm daha asrock p4 işlemci li bir makine ama ona kurdum mac os u ve stabil çalışıyor bildiğim kadarıyla lion ücretli lionu nerden elde edebilirim bir kaynak gösterirsen ve nasıl kurucağaımı minnettar kalırım çok teşekür ederim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.