Şimdi Ara

HTC One X, 5 Nisan'da İngiltere'ye geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC One X, 5 Nisan'da İngiltere'ye geliyor






    HTC firmasının yılın en iddialı ürünleri arasında gösterdiği 4 çekirdekli Tegra 3 işlemcili, 4.7 inçlik 720p ekranlı ve ImageSense kamera teknolojili One X modelinin henüz çalışır halde bir demosunun görücüye çıkmamış olması ve Snapdragon S4 yongada sisteminin üretiminde gecikmelerin yaşandığı iddiası, HTC One serisinin gecikeceği endişesine sebep olmuştu.




    Ancak gelen sorulara Twitter hesabı üzerinden yanıt veren İngiliz O2 operatörü, beklendiği gibi 5 Nisan'dan itibaren HTC One X modelinin satışına başlayacaklarını açıkladı.




    Bu haber en azından Avrupa'da HTC One X modelinin satışa başlayacağını gösteriyor. Ancak HTC One S ve V modelleri için herhangi bir açıklama yapılmadı. Nisan ayı ortalarında ülkemize girmesi öngörülen One serisinden ilk olarak X modelini göreceğimizi söyleyebiliriz.




    İngiliz Clove perakendecisi de One X için ön sipariş almaya başladı ve fiyatı 492 pound. Bu da yaklaşık 580 Avro fiyatına denk geliyor. 




    Belirtilen fiyat etiketi düşünüldüğünde ülkemizde de 1800-2000TL arasından piyasada olacağını tahmin etmek zor olmaz.

     

     








  • Özellikler güzel. Ülkemize gelecek ilk 4 çekirdekli olması sebebiyle pahalı bir giriş yapsa bile 1-2 ay içinde asıl fiyatını bulur. O fiyat da 1600 civarı olmalı. Zaten İngilterede de 15 gün içinde 400-450 pound civarına geriler. Hep öyle oluyor çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 16 Mart 2012; 16:26:28 >
  • Türkiye'ye ne zaman geleceği konusunda bir bilgi mevcut mu?
  • Belçikada yasiyorum , burda Mart ayi sonu - Nisan ayi basi gibi satisa sunulmasi bekleniliyor , çiksinda bir an önce kavusayim yeni telefonuma :D
  • 1600 gibi bir fiyatla gelse keske:(
  • öfff 1800-2000 TL fiyatları standart hale getirdiler... Eskiden en üst seviye telefon 1250-1300 TL civarında olurdu...
  • Bana 1800 fiyatiyla girer ve uzun sure o fiyatda kalir gibi geliyo...
  • ucuz al al al :D
  • Galaxy s 3 gelene kadar kral Htc One X. S3 gelmeden önce iyi bir fiyatla kakalarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

    Özellikler güzel. Ülkemize gelecek ilk 4 çekirdekli olması sebebiyle pahalı bir giriş yapsa bile 1-2 ay içinde asıl fiyatını bulur. O fiyat da 1600 civarı olmalı. Zaten İngilterede de 15 gün içinde 400-450 pound civarına geriler. Hep öyle oluyor çünkü.


    Bizde nedense hep ilk çıktığında ucuz olup 1 kaç ay içinde fiyatı iyice artar bir üst modeli piyasaya giriş yaptığında fiyatı anca düşüşe geçiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eeevrim

    quote:

    Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

    Özellikler güzel. Ülkemize gelecek ilk 4 çekirdekli olması sebebiyle pahalı bir giriş yapsa bile 1-2 ay içinde asıl fiyatını bulur. O fiyat da 1600 civarı olmalı. Zaten İngilterede de 15 gün içinde 400-450 pound civarına geriler. Hep öyle oluyor çünkü.


    Bizde nedense hep ilk çıktığında ucuz olup 1 kaç ay içinde fiyatı iyice artar bir üst modeli piyasaya giriş yaptığında fiyatı anca düşüşe geçiyor

    Nokia'lar genelde öyle oluyor ama diğerleri düşüyor diye biliyorum. Mesela N8 970'den falan çıkmıştı ama sonradan 1200'lere fırladı ve şimdilerde yine o sevyelere indi. Htc'ler ise genelde yüksek girip sonradan düşüyorlar. Tabi ne oalcağı bilinmez yine de ama 1800'ü bulmayacağını düşünüyorum ben fiyat olarak. İngiltere zaten Avrupa'nın en pahalı ülkelerinden biri. Orayı referans almamak lazım.




  • Müthiş özelliklere sahip süper bi telefon ancak bi soruma cevap arıyorum. Bukadar fazla performansın telefonda olmasına karşı felan değilim aksine çok olumlu buluyorum ancak şuanda bu telefonun benchmark testlerinde üst sıralarda yer almasından başka getirileri nedir? Android için bu sistemi zorlayacak bi program yada oyun yok galiba, doğrumu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakasupi

    Müthiş özelliklere sahip süper bi telefon ancak bi soruma cevap arıyorum. Bukadar fazla performansın telefonda olmasına karşı felan değilim aksine çok olumlu buluyorum ancak şuanda bu telefonun benchmark testlerinde üst sıralarda yer almasından başka getirileri nedir? Android için bu sistemi zorlayacak bi program yada oyun yok galiba, doğrumu?


    Yanlış. Android sisteminin kendisi donanımı zorluyor zaten, çift çekirdekli işlemci ve 1gb ram'lerde bile yer yer takılmalar yaşıyan bir sistem. Bence daha çoook optimizasyona ihtiyacı var stabilite ve batarya açısından. Ama onun dışında uygulama olarak oyun yada programa rastlamadım zorlayacak SII kullanıyorum.

    @manyakurt
  • 1800 TL çok. Önceden buralar hep dutluktu...
  • Evo 3d aldığımdada aynı sekılde tanıtlıyordu tegra ıslemcı tabletlerde tutulmadı bakalım telefonlarda nasıl bır performans sergılıcek fıyat olarak htc nın normal cıkıs fıyatı dıyorum artık
  • şuan da sensation XE nin 1850, XL nin de 2050 liraya satıldığını göz önünde bulundurursak bu fiyat aralığı az bile gözüküyor. Ama tabi başka bir yönden bakarsak o tellerin yanında 250 liralık monster kulaklıklar var. bu telin yanında olmayacak o kulaklık. evo 3d gibi olursa iyi. ama olacağını düşünmüyorum evo tamamen bir istisna gibi görünüyor piyasada. çünkü evo 3d çıktığında hepsiburadada 1,900 küsürdü, piyasadaki LG den sonra ikinci 3d telefondu dolarda 1,80-90 seyrindeydi. sonra donanım olarak laf atılamaz fakat ekran olarak LG optimus 3d den daha iyi performans sergilemeyince bir anda 1300 lere şuanda vatan da 1200 lere bile satılır hale geldi.
  • motor fiyatına telefon
  • Nisan gayet normal bir tarih One X öbürlerinden dah açok satılıcak Tr'de içime doğuyor Tğrkler alırsa bir numarayı alır.. ;) :D
  • http://www.htcaccessorystore.com/tr/htc-one-x/

    Burada ön sipraiş 866 € olarak belirtilmiş. Sitede belirtilen fiyat arasında çok fark var sebebini belirtebilecek olan var mı?
  • alan olursa 5000 den de girer biri de 1600 den girse demiş siz nerde yasşıyosunuz bu neyin kafası ne üretiyorsunuz da 1600 e gelse süper olur diyorsunuz yahu cep telefonu bunlar 10 çekirdekli de olsa açıp şu siteyi açıyor mu bu siteyi açıyor mu diye bakıp tamam kasmıyor diyorsunuz k'c kadar ekranda hd çözünürlük bekleyen filan var yahu adam gibi kullansanız 1 gitmiyor bunların şarjı ama 1600 e gelse alınır tabi bu kullanıcıya herşey müstehak zaten şu yoruma verilen eksileri sayıp ne kadar doğru yazdığımın sağlamasını yapabilirsiniz .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.