Şimdi Ara

Diablo 3 için İmza Kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
         Diablo 3 için online imza kampanyası başlatıldı. Okan Koçak tarafından başlatılan bu imza kampanyası oyunun Türkçe dublajlı olmasa bile en azından Türkçe alt yazı desteğine sahip olarak çıkması için Blizzard'a gönderilecek istek mektubu hakkında.

Change.org üzerinden kendinizi kaydettirip katılım gerçekleştirirseniz siz de online imzanızı atmış sayılacaksınız. Gönderilecek mektubun İngilizce ve Türkçe halleri sayfada bulunmakta ve şu ana kadar 1358 kişi katılım gerçekleştirmiş. Siz de katılmak istiyorsanız buradan kaydınızı yaptırmak ve bunu paylaşmak oyunun Türkçe çıkma olasılığını arttıracaktır.

• 2 ay sonraya gün vermiş adamlar. O kadar metin çevrilip oyuna eklenmesi zor iş.
  • aynen ama yinede bir umut var.
    quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

2 ay sonraya gün vermiş adamlar. O kadar metin çevrilip oyuna eklenmesi zor iş.
  • en azından oyun çıkış tarihinden sonra türkçe dili yama olarak bile verseler yeter bize
  • Türkçe yama geç çıksa bile hiçbir şey farketmez. Bu oyun Diablo, kısmetse uzun yıllar oynayacağız. Ben 1 sene sonra ki expansion da bile olmasına razıyım yeter ki çıksın. Sonuna kadar destekliyorum.
  • Türkçe yaması cıkması için bir 10yıl daha beklemek istemiyorum fakat 1ay daha beklerim
  • Ha gayret.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne çok uzun sürecek sanıyorsunuz 5 act var ne kadar uzujn sürer ki okadar derin diyaloglar olmaz yapılmak isterse çok rahat bitirirler çıktıktan sonrada olur 1 ay okadar zor bir şey değil Altyazı ne seslendirme var ne bir şey
  • Ben oyunun kesin türkçe geleceğini sanıyordum oyun odası programınızda aral ile yaptığınız röportajda diablo 3 ve GTA V türkçe olacak demişti yetkili kişi.İnşallah 2. bir AC:R vakası olmaz.
  • sadece türkçe altyazı yapıcaklarsa bunu oyunçeviri ekibinden beklemek daha iyi olur
  • benim bildigim zaten türkçe cıkıcağı deilmiydi ne oldu ki ne değişti?
  • Oyun internete düşmüş.nasıl oluyor bu anlamadım
  • Oyun 2 ay sonra çıkıyor bu yamada bu 2 ay içersinde oyuna eklenebilir ya da sonradan bir patch ile kullanıcıya sunulabilir kısacası destek verelim ve oyunumuzu türkçe altyazı ile oynamanın keyfini çıkartalım.
  • destekledim inş bir katkımız olurda tr çıkar oyun
  • takmışınız kafaya türkçe olayına şakamısınız ya
  • ne demek kafayı türkçeye takmışız ya türkçe olması abartısız söylüyorum oyunun zevkini 10 kat artırıyor ne olup bittiğini anlıyoruz enazından
  • ne demek kafayı türkçeye takmışız ya türkçe olması abartısız söylüyorum oyunun zevkini 10 kat artırıyor ne olup bittiğini anlıyoruz enazından
  • http://www.diablofans.com/news/1121-diablo-iii-launcher-story/

oyunun yükleme ekranınnı türkçeye çevirmişler. geriside öyledir
  • oyunu oynamasamda tam destek... türkiye için böyle şeyler gerekli..
  • İmzamı attım, umarım Blizzard bu sese kulak verir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.