Şimdi Ara

Baldur's Gate: Enchanted Edition Duyuruldu!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz günlerde BaldursGate.com sitesinde başlatılan geri sayım, Baldur's Gate: Enchanted Edition'un duyurusunu beraberinde getirdi. Baldur's Gate: Enchanted Edition, resmi şekilde karşımıza çıktı!
     
         Henüz yapımın detaylarıyla ilgili bilgileri edinemesek de Baldur's Gate: Enchanted Edition, bu senenin yaz aylarında çıkacak. Sayacın sona ermesinin ardından uzunca bir süre çöküşte kalan siteden hâla daha bir haber alınamıyor. Ancak forum sitelerinde yapılan tahminler, Baldur's Gate: Enchanted Edition'un ilk iki oyunun yeniden oluşturulmuş halini içereceği yönünde.
     
         Belirtilenlere göre Baldur's Gate: Enchanted Edition, BioWare'in alt geliştirici ekiplerinden Overhaul Games'e emanet. Bu ekip daha önce kendi yapımlarıyla uğraşsa da, son dönem içerisinde remake oyunlara yönelmiş durumda. Overhaul Games'in ismini geçtiğimiz dönemde MDK 2 HD ile de duymuştuk.
     
         Gelecek ilk resmi bilgiler için heyecanla beklemedeyiz. Baldur's Gate sitesinin çökmüş olması, bu bilgilerin gelmesini daha da geciktiriyor. Herneyse, buyrun hep beraber F5'lerimize http://abanalım. :)
     
     








  • Diğer haberde de söylediğim gibi; bambaşka bir oyun yapıp Baldur's Gate ismini rezil etmek yerine, eski oyunu günümüzde da oynanabilir hale getirmek çok daha sevindirici bir haberdir benim için. Takipçisiyim.
  • en hayırlısı olmuş.
  • Enchanted değil Enhanced edition muş meğersem.
  • Konsollara port edilecek mi acaba ? ea yok galiba işin içinde , steam e gelebilir oyun ki çok iyi olur.Bugün diablo 3 çıkış tarihi duyuruldu , hemen ardından baldur's gate gelmesi sanki diablo yu frenlemek istiyorlarmış gibi geldi bana.Trent Oster'ın twitter hesabına baktım da şimdi ''Ex-BioWare / EA Video Game Director '' yazıyor.Hislerim karma karışık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 15 Mart 2012; 22:47:33 >
  • Öze sadık kalınması harika olmuş. Yeni motorla BG zevki enfes olacaktır. Hele yaz gibi kısır geçen bir dönemde. Tekrar kurayım oynayayım diyordum ama bekleyeceğim.
  • Hell yeaaa, go go go !! Sonunda yapıyorlar, bekliyordum bunu, çok sevindirici gerçekten, şimdiden sabırsızlanıyoruz ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.