bir ara bana adamın biri dediki senin alendeki asayı ver de onu sana 2 tane yapım bende programı var benim elimddeki asa ise +8 atak power 79 olmaz felan dedim parada geliyo dedi ya yok felan dedim çok ısrar etti kabul ettiremiyince çok şey kaçırdın dedi bu arada adamın nick ki hacker dı
bir ara bana adamın biri dediki senin alendeki asayı ver de onu sana 2 tane yapım bende programı var benim elimddeki asa ise +8 atak power 79 olmaz felan dedim parada geliyo dedi ya yok felan dedim çok ısrar etti kabul ettiremiyince çok şey kaçırdın dedi bu arada adamın nick ki hacker dı
farketmıyokı trojen varsa en baba deep freeze bile bişey yapamıyo virüs sistemlerimi bi işe yarıycak
arkadasim bilincsiz oldugun konularda yorum yapmamayi ogrenmelisin oncelikle.
ve sorup ogrenmelisin bu cumleyi yazdigina gore demekki bilmiyorsun bu ayip degil simdi sorununu yazacaksin bilgili kisilerde cevaplayacak ve sende ogreneceksin..
1. DeepFrezee denen progrem bir Antivirus degildir Bilgisayari viruslere karsi korumaz. guvenlik saglamaz
Peki nedir bu Program : Bu program Sizin bilgisayari kapatip actiginizda en saglikli haline eski tarihe geri alir.
Pekiiii Simdi Senin bilgisayarin acikken Sen bir web sitesine girdin Ardindan Trojan bulasti ve farkinda degilsin Sonra KO yu actin ve HAcklendin.
Sonra gelip Ben HAcklendim diye yazarsin buraya o zamanda Burdaki kisiler sana yardim etmezler.
hacklendım 2 saat fln oldu nasıl oldu anlamdım dc oldum bı gırım hiç bişey yok üstümde hatta ilginc olansa adam bana pm attı sonra kekurı 100m die kudurdum(benım kekurım o) kufur ettım okadar belki agzından bişi kacar die ama nafile gitti onca item peki vermı aranızda hecker adam beramusta insan _PUNISHER DİE BİRİ ama sanırım iki kişler orgum ben biri konusmustu benle way kekurı cıkarmısın die bende sanada cıkar fln demıstım iyi nietle oda isyanatesiii ikiside kekuri satıyodu mardonda:( hemde arkasaın itemlerıydı bunlar satıyım die vermişti daha haberi yok cok mahçup olcam KAHRETSİN
aqa be lütfen biliyorsan bana @mail at bende tam knıght a girerken D3D Device falan yazıyo red_deserter@hotmail.com hadi be aqalarrrrrrrrrrr lütfen delirecem
bi NIS ile tarat (norton internet security) txt dosyasinda Trojan-Downloader.Win32.Delf. yazior Trojan-Downloader.Win32.Delf.anh yazmior belki silebilir. ..
silemezse MSN'e gir'de konusalim tarif edeyim deniz . bu arada diger MSN'imde vardin yenisinde goremiorum seni . Erhan'dan al istersen yeni MSN adresimi .
internet kafe ye gittiğiniz de batşlat/programlar/donatlar/erişebilirlik/ekrean klavyesi .. bunu kullanarak kalvye haricinde maouse ile yazın şifrenizi ve id inizi yada başlat/programlar/dontlat/sistem araçları/karakter işlem .. den şifrenizi mause ile yazıp kopyalıyım ,yapıştırın ...
internet kafe ye gittiğiniz de batşlat/programlar/donatlar/erişebilirlik/ekrean klavyesi .. bunu kullanarak kalvye haricinde maouse ile yazın şifrenizi ve id inizi yada başlat/programlar/dontlat/sistem araçları/karakter işlem .. den şifrenizi mause ile yazıp kopyalıyım ,yapıştırın ...
farketmıyokı trojen varsa en baba deep freeze bile bişey yapamıyo virüs sistemlerimi bi işe yarıycak
arkadasim bilincsiz oldugun konularda yorum yapmamayi ogrenmelisin oncelikle.
ve sorup ogrenmelisin bu cumleyi yazdigina gore demekki bilmiyorsun bu ayip degil simdi sorununu yazacaksin bilgili kisilerde cevaplayacak ve sende ogreneceksin..
1. DeepFrezee denen progrem bir Antivirus degildir Bilgisayari viruslere karsi korumaz. guvenlik saglamaz
Peki nedir bu Program : Bu program Sizin bilgisayari kapatip actiginizda en saglikli haline eski tarihe geri alir.
Pekiiii Simdi Senin bilgisayarin acikken Sen bir web sitesine girdin Ardindan Trojan bulasti ve farkinda degilsin Sonra KO yu actin ve HAcklendin.
Sonra gelip Ben HAcklendim diye yazarsin buraya o zamanda Burdaki kisiler sana yardim etmezler.
bu ne biçim hacklemektir ya olympiada 61 lvl arch var benim bir gün oyuna girdim 10 dk sonra dc yedim bir daha girmeyeçalıştıgımda şifre yanlış dedi..gizli sorumu ben bile bilmiodum bunun programı mı var yoksa adam denedi mi id de çok zor bir id !Bilgisi olan lütfe paylaşsın
bu ne biçim hacklemektir ya olympiada 61 lvl arch var benim bir gün oyuna girdim 10 dk sonra dc yedim bir daha girmeyeçalıştıgımda şifre yanlış dedi..gizli sorumu ben bile bilmiodum bunun programı mı var yoksa adam denedi mi id de çok zor bir id !Bilgisi olan lütfe paylaşsın
Şimdi adam gibi okudum da benim klavye bir iki gün önce arızalıydı demek ki dediğiniz gibi oldu mesela bi tuşa bir kez bastıgımda iki kez çıkıodu mesla oyunda tam adama dalıorum oturuyodu fln şimdi onlar olmuo bu geçti mi demek oluo yoksa adamın kullandıgı program aktif degil demek mi oluo onu anlayamadım aydınlatırsan sevinirim
ayrıca bilgisayarı tarattım C:/windows/system32 de pxhpinst adında bi virus buldu bu bir trofan mı artk rahatlıkla girebilir miyim tam 3 kez anti trojanda tarattım bilgisayarı
yaw bndede bu forumda biri war msj 1 yaziodu bnde yabi dikkat etmeden tıkladım ismide server.exe idi indi we TROJAN ERROR !!! dedii Ama şimdi bunu yüklersem geçermi?? trojan ı ??
yaw bndede bu forumda biri war msj 1 yaziodu bnde yabi dikkat etmeden tıkladım ismide server.exe idi indi we TROJAN ERROR !!! dedii Ama şimdi bunu yüklersem geçermi?? trojan ı ??
sildiysen problem yok demektir silmediyse trojani silmye calis .
Çok güsel bilgiler süper Geçen dts de ko xp la kasılıodum olympiada super_orc die bi adam kasıodu rouge archery gösümün önünda banlandı altta yazdı super_orc has been banded die bişi ööle yazdığı zaman char bi daha açılmıyomu
hacklendım 2 saat fln oldu nasıl oldu anlamdım dc oldum bı gırım hiç bişey yok üstümde hatta ilginc olansa adam bana pm attı sonra kekurı 100m die kudurdum(benım kekurım o) kufur ettım okadar belki agzından bişi kacar die ama nafile gitti onca item peki vermı aranızda hecker adam beramusta insan _PUNISHER DİE BİRİ ama sanırım iki kişler orgum ben biri konusmustu benle way kekurı cıkarmısın die bende sanada cıkar fln demıstım iyi nietle oda isyanatesiii ikiside kekuri satıyodu mardonda:( hemde arkasaın itemlerıydı bunlar satıyım die vermişti daha haberi yok cok mahçup olcam KAHRETSİN
sens sözlerim sana : güzel konu açmışşsın saol .. sürekli bilgiler veriyosun fakat bu arkadaşın düştüğü durum hakkında hiçbişey yazmadın... senden bu olay hakkında bende cevap istiyorum
sens sözlerim sana : güzel konu açmışşsın saol .. sürekli bilgiler veriyosun fakat bu arkadaşın düştüğü durum hakkında hiçbişey yazmadın... senden bu olay hakkında bende cevap istiyorum
hacklenmesinin tek sebebi Trojan arkadasim ,
Bir gun Size videoya cekicem birisine kendi yazdigim Trojani yollayacagim tester olmak isteyen birisine elbette ... ardindan o kisinin PC sine girdikten sonra benim neleri kontrol edebildigimi hepiniz gorursunuz. ama bunu yapmak icin cok vaktim yok. makin bu oyunda hacklenen kisilerin % 45 i Trojan , %10 u mail uzerinden %15 i DNS uzerinden hackleniyor geri kalan %25 i ise kandiriliyor cunki oyun oynayanlarin %25 inin yas sinirlamasi cok dusuk . genclerimize yazik .
hacklenmesinin tek sebebi Trojan arkadasim ,
Bir gun Size videoya cekicem birisine kendi yazdigim Trojani yollayacagim tester olmak isteyen birisine elbette ... ardindan o kisinin PC sine girdikten sonra benim neleri kontrol edebildigimi hepiniz gorursunuz. ama bunu yapmak icin cok vaktim yok. makin bu oyunda hacklenen kisilerin % 45 i Trojan , %10 u mail uzerinden %15 i DNS uzerinden hackleniyor geri kalan %25 i ise kandiriliyor cunki oyun oynayanlarin %25 inin yas sinirlamasi cok dusuk . genclerimize yazik .
benim bi arkadaş vardi.olypiada oynuyor 65lvl kasarhood(the_padishah) bilen bilir onu.neyse bi ara akşam oyundayken dc yedi.oda pc de işi var diye girmeyi denemedi.10dk sonra bi girdi itemler yok.lvl ayni.premium vardi.gm le irtibata geçip şifresini değiştirmek için gizli soruyu istedi birde oyunu geri sardirmayi.her ikiside oldu.gizli soru msn adresine geldi ama bir şeyi unutmuştu.gizli soru myqol a da gelnmişti.tabii internet explorerin açığından(açıklamışsın zaten sen bu konuyu) bunu şifreni+gizli sorusunu öğrenen başka biri şifreyi tamamen değiştirdi.şuan lvl 66 üzeri shell set +8,dual +8 mirage var bana göre bu forumun olypiada en ii kasarhoodu idi ama bazi haksız yere geçinenler yüzünden char tamamiyle gitti
demek istediğim ilk hackleyen trojenden(cafede keylogger varmiş) ikinci hackleyende explorer açığından hackledi.
çok dikkatli olmak gerektiğini anlamışınızdır umarim
ya harbi diyorum üşenmeden bunları yazmışsınız tebrik edeirm cok güzel olmuş elinize sağlık tekrar tekrar tebrik ederim saygılarımı sunarım BEN: CEZAYİRLİ
SenS ben senin önerdiğin Hitman adlı programı yükeldim ve bunun yanına başka bir anitvirüs yüklemem gerekir mi yoksa bu hitman in içindeki programlar yeter mi ? Lütfen cvp
SenS ben senin önerdiğin Hitman adlı programı yükeldim ve bunun yanına başka bir anitvirüs yüklemem gerekir mi yoksa bu hitman in içindeki programlar yeter mi ? Lütfen cvp
Yeni çıkmış, özel yazılmış ya da ücretli trojanlara/keyloggerlara karşı ne yapabiliriz? Kaspersky Anti-Hacker ile Pro arasındaki fark nedir? Kaspersky Anti-Hacker bu tür trojanlara karşı ne kadar koruyabilir? Hangi firewall'ı önerirsiniz, yeterli olur mu?
Kendime göre cevaplarım var ama yine de sizin cevaplarınızı almak isterim. Eğer trojan firewalları etkisiz hale getirme gibi bir fonksiyonu varsa o Firewall koruma yapamaz diye düşünüyorum.
(Visual Basic'te yazdım, güvenebilirsiniz sadece deneme amaçlıdır herhangi bir sisteme yerleşme kayıt gönderme vs. durumu yoktur.)
Trivium, In Flames, Iron Maiden, Opeth, Arch Enemy, Disturbed, Slipknot, Slayer, Rammstein, Dragonforce, Tenacious D, Blind Guardian, Dark Tranquillity, Iced Earth, At the Gates, Amorphis, Dream Theater, Amon Amarth, Dimmu Borgir, Children of Bodom, Otep, My Chemical Romance, System of a Down (Müziğine karışamayız), Moonspell, Paramore, Avril Lavigne, EvaneScence, Pentagram, Kamelot, Guano Apes, EPICA, After Forever, Tarja Turunen, Nightwish Bunları neden yazdım? Hiç, laf olsun...