yav arkadaşlar lutfen banada bi yardımınız dokunsun lutfen punkbusterınyaptıgı test serverı neden acılmıyo hep aynı yazı cıkıyo lutfen bilen yarım plss
Bizim hacklenmemiz oyunda trojandan olacaksa antivirüs programlarını bedava olarak indirebiliriz .......Boşuna Dolar Fln Vermemizede gerek yok.Ama Yazını yinede güzel yazmışsın eline saglık. Antivirüs programını bedavaya isteyen bana mail atsın E-mail
güsel bir paylaşım çok yararlı olabilicek bir topic allah razı olsun abi :D
Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar bunu hiç bilmiyor Onlar için ben en sağlam köprüden dağa sıkı bağlıyımdır hayata Ben aslında ölümle yaşam arasındaki ince çizgide bir oyana bir buyana giderken Onlar benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyorlar
abi heklenmemek için yapman gereken 3 sey var 1. her gördügün beles siteye kefal gibi atlama 2. tanıdıgın veya tanımadıgın fark etmez güvenmedigin birisinden ek spam olan bi mail alırsan sil maili gitsin 3. her gördügün adama trade atma bi gün kayarlar
Bu oyunu oynarken kaybettiğiniz şeyleri bir düşünün...
HER SABAH KALKTIĞIMDA İÇİMDE UMUTLARIM,AKLIMDA HİÇ UNUTMADIĞIM KUPA FİNALİ ,HATIRALARIMDA DOSTLARIMLA İZLEDİĞİM MAÇ GÖRÜNTÜLERİ ,SON NEFESİME KADAR SEVECEĞİM GALATASARAYIM VAR BENİM... (BeCool & Kajura)
SLM BEYLER DÜN MU ONLİNEDE HESABIMI ÇALDILAR HERİFLE KONUŞTUM SONRA SEVRERI DEĞİŞTİRMEMİ İSTEDİ VE HESABIM GİTTİ BU HANGİ HACKE GİRER TRADE YADA WHİSPER DİE Bİ HACK VAR MI AÇIKLARMISINIZ
AYRICA BU KONUYU BURADA AÇTIM ÇÜNKÜ HERİF KNİGHT ONLİNEDEDE AYNI YÖNTEMİ KULLANARAK BİÇOK HESAP ÇALMIŞ ÇARESİZİM YARDIMM!!!
Amaaan bıktım zaten hacklenmekten bu kacıncı yaf :S 5-6 kere hacklendim 2 sene içinde. elimde ne kaldı ? koskocaman bir sıfır. bu oyunda bişeyler yapabilmek için illa biz de mi hack yapmalıyız :S
neyse dikkatli olun adamlar id şifre bilerek şifre ve mailinize kadar değiştirebiliyolar. nasıl mı? bilmiyorum :((
Banada 3 gün önce trojen attılar internete bi giriyorum benim ıd numaram bilgisayarın özelliklerine kadar yazıyodu bende format attım pc ye ama hala emin degilim trojen pc de duruyomudur hala ? Simdiden tesekkürler
s.a herkese benim şifremi değiştirmem lazım fakat bi türlü değiştiremiyorum oyuna giriyorum fakat siteye login olamıyorum ne gizli sorumu kabul etmiyo nede siteye login olabiliyorum bi fikri olan warsa yardımcı oluversin ...
Arkadaşlar birkaç öneride benden; trade hack ten korunmak için neler yapmanız gerekiyor mesela?
Trade Hack yapanlar genelde hemen atlayacağımız tekliflerle özelimize gelirler ve bizde hemen atlarız tabii :), mesela dün geldi bir tanesi özelime ve "Abi Horn X +8 satıyorum 15m alır mısın? Çok para lazım" dedi ve bende atladım tabii. Location verdi gittim anında trade attı bana ve kabul etmedim "Merchand a koy alayım" dedim, fakat arkadaşımız birden hiçbirşey yazmadan yanımdan uzaklaştı ve yeni bir kurban aramaya başladı! Böyle şerefsizlere mahal vermemek için oyuna ilk girdiğinizde "H" harfine basın, Trade gelin Block_All_Trade gibisinden bir seçenek var ona gelin ve enterlayın. Yani gelen bütün tradeleri blocklamış oluyorsunuz. Böylede trade hackden korunursunuz ve çooookk yakın arkdaşlarınız haricinde 1-2 haftadır tanıdığınız arkadaşlarınızdan bile mal alırken "Merchand a koy arkdaşım prensibimdir trade den mal almam" demeyi bilmelisiniz.
Umarım yardımcı olmuşumdur ...
..::*LGA 3.0@3.9 2MB Cache EM64T Günlük, Asus P5LD2 i945 FSB1066 DDR2 PCL-E 16X, Kingston DDR2 533 Mhz 3*1024, Asus 512 Mb. PCI-E Ati EAX1600PRO 16X, Asus Case 350W, Philips DvD-Rw, Lg DvD Rom, Philips 107T, Creative 5200 5+1, 250 Gb Seagate Sata Disk, 20 Gb. Seagate RaiD Disk, Logitech Mx 510, Yeni Aile Üyesi Zalman-CNPS9500 LED*::..
Arkadaşlar birkaç öneride benden; trade hack ten korunmak için neler yapmanız gerekiyor mesela?
Trade Hack yapanlar genelde hemen atlayacağımız tekliflerle özelimize gelirler ve bizde hemen atlarız tabii :), mesela dün geldi bir tanesi özelime ve "Abi Horn X +8 satıyorum 15m alır mısın? Çok para lazım" dedi ve bende atladım tabii. Location verdi gittim anında trade attı bana ve kabul etmedim "Merchand a koy alayım" dedim, fakat arkadaşımız birden hiçbirşey yazmadan yanımdan uzaklaştı ve yeni bir kurban aramaya başladı! Böyle şerefsizlere mahal vermemek için oyuna ilk girdiğinizde "H" harfine basın, Trade gelin Block_All_Trade gibisinden bir seçenek var ona gelin ve enterlayın. Yani gelen bütün tradeleri blocklamış oluyorsunuz. Böylede trade hackden korunursunuz ve çooookk yakın arkdaşlarınız haricinde 1-2 haftadır tanıdığınız arkadaşlarınızdan bile mal alırken "Merchand a koy arkdaşım prensibimdir trade den mal almam" demeyi bilmelisiniz.
s.a herkese benim şifremi değiştirmem lazım fakat bi türlü değiştiremiyorum oyuna giriyorum fakat siteye login olamıyorum ne gizli sorumu kabul etmiyo nede siteye login olabiliyorum bi fikri olan warsa yardımcı oluversin ...
siteye giremiyorsun ama oyuna girebiliyorsun.
bu sebepten dolayi Sitedeki sifremi unuttum bolumune tikmayip yeni bir sifre alacaksin.
Banada 3 gün önce trojen attılar internete bi giriyorum benim ıd numaram bilgisayarın özelliklerine kadar yazıyodu bende format attım pc ye ama hala emin degilim trojen pc de duruyomudur hala ? Simdiden tesekkürler
formattan sonra virus taramasi ve guvenligini sagladiysan birsey olmaz .
siteye giremiyorsun ama oyuna girebiliyorsun.
bu sebepten dolayi Sitedeki sifremi unuttum bolumune tikmayip yeni bir sifre alacaksin.
kardeş şifremi unuttum nasıl yapcaz ??????hemde hangi mail adresine actım on7uda unuttum hay boe balın :D
teşekkür ederim çok güsel bir topic olmuş benimde 57 lwl bi buffer hacklendi cypherda belki bilen wdardır uNdeR_bLuE içinde 800milyon edecek itemler wardı hacklenmemek için artık elimden geldigi kadar dikkat edecem saol
sens format ı atıp sistemimi ana kart ,ekran kartı vs kurduktan sonra deep freze kuruorum bu yeterlı olurmu guvenlık ıcın???
Korkar olmuş ölmüş ruhlardan,gelecekten Hesap soramaz olmuş insanoğlu Bu tanklarla yapılmış dünyanın gerçeklerinden Acıyı çekemez olmuş bedenim Hergün acılarla sevişmekten hissedememiş duyguları Ağla sen de haline benim gibi Sessizliğin içinde kaybolan ruhlar gibi
sens kardeş ilk olarak verdiin bilgiler için çok teşekkür ederim çok faydalı oluor (tabi bazılarını anlayamasamda:O ) şimdi sana sorularım olucak yanıt verirsen sevinirim kardeş trojan dan bahsetymişsin ve bunu önlemek için lisanslı bir virüs programı almamızı önermişsin bunu nerden alabiliriz nekadar süre durur format vb ile gidermi,
ve bu sorum uzun ve benim için çok önemli bir soru , buna yakın bilgiler veren bir yazı yazmışsın fakat tam emin olamadığım için bu soruyu sormak istedim,,
ilk olarak bunu okuyan arkadaşların bunu niiye yazdımı sormasını istemiorum. evet gerçekten benim için çok önemli 1 konu saçmalama vb. olmasın lütfen.adammı soyuldun , soyuldunmu ,arkadaşaınmı soyuldu gibi sorular sormamanızı rica ediorum... konuya geçersem; gm tradeden ip vea herhangibi birşeyine bakarak kim olduğunu öğrene bilirmi mesela xxx adında 1 char soyuldu ve bunun itemleri yyy adında 1 chara aktarıldı xxx de 1 kekuri ring vardı dielim bu xxx in kekurisinin aktarıldığı charı bulabilirmi bulursa ip denmi yoqsa herhangi başka birşeydenmi anlar sens bu konuda sanırım daha önce 1 yazı yazmış ama o yazıyı bulamadıım için okuyamadım bu konuyu bilenlerden yardım bekliyorum... şeklinde 1 topiç yazdım sens sanada özel olarak sormak istedim yardım bekliorum...
sens kardeş ilk olarak verdiin bilgiler için çok teşekkür ederim çok faydalı oluor (tabi bazılarını anlayamasamda:O ) şimdi sana sorularım olucak yanıt verirsen sevinirim kardeş trojan dan bahsetymişsin ve bunu önlemek için lisanslı bir virüs programı almamızı önermişsin bunu nerden alabiliriz nekadar süre durur format vb ile gidermi,
ve bu sorum uzun ve benim için çok önemli bir soru , buna yakın bilgiler veren bir yazı yazmışsın fakat tam emin olamadığım için bu soruyu sormak istedim,,
ilk olarak bunu okuyan arkadaşların bunu niiye yazdımı sormasını istemiorum. evet gerçekten benim için çok önemli 1 konu saçmalama vb. olmasın lütfen.adammı soyuldun , soyuldunmu ,arkadaşaınmı soyuldu gibi sorular sormamanızı rica ediorum... konuya geçersem; gm tradeden ip vea herhangibi birşeyine bakarak kim olduğunu öğrene bilirmi mesela xxx adında 1 char soyuldu ve bunun itemleri yyy adında 1 chara aktarıldı xxx de 1 kekuri ring vardı dielim bu xxx in kekurisinin aktarıldığı charı bulabilirmi bulursa ip denmi yoqsa herhangi başka birşeydenmi anlar sens bu konuda sanırım daha önce 1 yazı yazmış ama o yazıyı bulamadıım için okuyamadım bu konuyu bilenlerden yardım bekliyorum... şeklinde 1 topiç yazdım sens sanada özel olarak sormak istedim yardım bekliorum...
kardeş ben oyuna giriyorum ban bu hatayı veriyor yardım lütfenn
Ufaltılmış ön izleme resmi
Bendede veriyodu Pach atılmamıştır kontrol et yani başka bişey olmaz Sadece pach lerden kaynaklanan bi sorun çünkü aynısı bendede oldu ve bilmediğim için 1 hafta knight oynıyamadım