Şimdi Ara

Arabamız çalındı babam sinirden ağlıyor.. (Bulundu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
10.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 4 ay önce almıştık ikinci el babamın ilk arabası kaskosu yok malesef.. karakola gidip tutanak tutturduk..
    bulunma şansı nedir sizce? daha önce başına böyle bir olay gelen var mı?

Edit:

quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

Arkadaşalar iyi dilekleriniz için sağolun.
    Çok teşekkür ederim, bir kaç arkadaşta mesaj attı yardımcı olmak için onlarada burdan teşekkür ediyorum. Araba çalınmamış park ettiğimiz için çekmişler, aslında olay şöyle oldu.
    Babam telefon açtı evdeyken arabanın çalındığını söyledi, ben babamın yanına gittim. Baya bi kötüydü durumu, karakola zor gittik. Tutanak tuttular. Aradan 1 saat geçmeden babama haber verilmiş arabanızı yanlış yere park ettiğiniz için çekmişler diye. Yani çalınma olayı olmamış :)
    Şuan üstümden o kadar büyük bir yük kalktı ki, arabanın çalınması bir yana ben babamın psikolojisin iyice bozulup intihata meyillenmesinden korkuyordum..
    Çok büyük bi yük kalktı kimse yaşamaz umarım böyle bir olayı..
    Tekrar teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Araba neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun,İnşallah en kısa zamanda bulunur.Allah yardımcınız olsun.
  • kaskonun önemi işte umarım gezip kaçanlar almıştır biyerde bulur polis diğer türlü şu anda parçalanıyodur muhtemelen
  • Geçmiş olsun. Umudunuzu kırmak istemem ama arabanın bulunma şansı çok düişük.
  • Geçmiş olsun inşallah bulunur.
  • Allah yardımcınız olsun
  • Arabayı kesin parçalamışlardır bile, geçmiş olsun. İnşallah bu söylediğim tutmaz da araba dilediğiniz gibi bulunur. Çok üzüldüm vallahi.
  • Bizim zamanında kaskosu bittiği günden bir gün geçti ve araba ortada yok...
    5 6 sene önceydi

Geçmiş olsun :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baryen -- 15 Mart 2012; 18:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Araba neydi?

Evet marka model neydi? Gecmis olsun bu arada
  • Ailemde oldu. 1 hafta sonra bulundu... Sahte plaka takmışlar ve bir hırsızlığa karışmıştı araba... Ayrıca kuzeniminkide çalındı o da bulundu. Neden bulunmasın ?
  • Araba marka model nedir ?

EDİT : Şahin doğansa ve birde modifiyeliyse unutun gitsin . Başımıza geldi çünki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskentkral -- 15 Mart 2012; 18:58:09 >
  • nerde çalındı il olarak
  • Cokda yeni model degildir insallah.gecmis olsun insallah bulunur.
  • Gecmis olsun ama buyuk bir ihtimal bulunur fazla tasa yapmasin.
  • İl ver ilçe ver plaka ver belki yardımımız dokunur
  • Sağolun Honda Civic ..
    En kötüsü banka kredisinin daha ilk taksitleri ödendi :S
    48 ay boyunca boşu boşuna aylık 800 küsür lira ödemek.. kafayı yemek üzereyim ya.
  • Tanıdık polis , emniyet müdürü vs varsa daha hızlı bulunur bilgine.
  • Geçmiş olsun hocam var böyle haysiyetsiz şerefsizler maalesef. Arabanızın bulunma ihtimali çok düşük ne yazık ki. 1-2 gün içinde umarım bulunur. Yoksa çok büyük ihtimalle parçalarına ayrılmaya başlamış olurlar
  • Nasıl çalınıyor ki park halindeyken mi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.