Bildirim
DNA Modeli yapımı (Yardım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yukarı... yardım arkadaşlar.. _____________________________ Bilgisayar Mühendisi -
oyun hamurlarıyla yapmıştık zamanında. ama bize 9.sınıfta yaptırmışlardı. _____________________________
There are more things in heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy. -
organik bazları nasıl yapıcam oyun hamuruyla _____________________________ Bilgisayar Mühendisi -
keçeli kalemler kullanmıştım ben. bazıları da bildiğin profesyonel maketini yapmışlardı. ama nasıl yaptılar bir fikrim yok. _____________________________
There are more things in heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy. -
varmı fikri olan ?
edit: denerim olur inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestie -- 15 Mart 2012; 17:37:49 >_____________________________ Bilgisayar Mühendisi -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagueMan -- 15 Mart 2012; 17:39:29 >_____________________________ -
Ya yol göster ya da yoldan çekil -
Okul falan okuma onu da yapamıyorsan. Bir pipet al, kartondan kestiğin parçalarla bazları diz üzerine. Açıkta kalan uçlarını da uzun bir kartonla kapat. _____________________________
-
bence hiç öyle profesyonel bir şey yapmaya uğraşma. başka önerilere bak da kolay olanı seç. şurada 2-3 ay kalmış mezun olmana. uğraşmaya değmez.
edit: yukarıdaki arkadaşın dediği de güzelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Man. -- 15 Mart 2012; 17:46:02 >_____________________________
proje ödevi :( _____________________________ Bilgisayar Mühendisi -
Ne işine yarıyacak bu model elemanın.Saçma bir eğitim sistemi _____________________________ -
Malesef ama proje ödevi işte özenle ve güzel yapmam gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestie -- 15 Mart 2012; 17:54:16 >_____________________________ Bilgisayar Mühendisi -
yokmu cevap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestie -- 15 Mart 2012; 17:55:50 >_____________________________ Bilgisayar Mühendisi -
bu yaştan eğilim kazan, hiç bir işten kaçma. _____________________________ -
Kartondan şeritler kes.
Şeritleri "v" şeklinde uzun olacak şekilde katla.
katladığın yerlere destek olsun diye kürdan bantlaya/uhulayabilirsin.
Yine kürdan vasıtasıyla şeritleri eğerek sarmal yapacak şekilde birleştir.Aynısından bir tane daha yap sonra aralara merdiven basamakları misali diğer zımbırtıları ekle.
Karton şerit yerine pipet veya tel kullanabilirsin. Başarılar._____________________________ ... -
quote:
Orijinalden alıntı: IFyouWANT
proje ödevi :(
şu ana kadar bu sene 0 performans ve 0 proje. karnemede her sene olduğu gibi matematik 1 geldi bende 8. sınıfım gerek yok akılını kullan_____________________________ -
Sorunum 2 ders dışında tüm dersler 5 diğer ikisi 4 . _____________________________ Bilgisayar Mühendisi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X