Şimdi Ara

C&C Tiberium Alliances Açık Beta'da!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
         EA'in Command & Conquer serisine dönüş yaptığı Tiberium Alliances oyunu tarayıcı tabanlı bir strateji olacak. Alman Phenomic tarafından geliştirilen oyun açık beta ile tüm kullanıcılara kapılarını açtı.

BattleForge ve Lord of Ultima gibi oyunlarıyla tanıdığımız stüdyonun yeni oyununda da yine kaynak toplama, birlikler oluşturma ve savaşma mantığıyla ilerliyorsunuz.

EA'in verdiği bilgilere göre oyun ileriki aylarda Cross-platform olarak  mobil cihazlara da çıkartılacak. Bu nedenle ilk Free-to-play Cross-platform MMO'su olarak nitelendiriliyor. Oyuna evdeki PC'nizden tarayıcınızda kapatıp tabletlerinizde ve telefonlarınızda devam edebileceksiniz. Betaya katılıp denemek istiyorsanız Command & Conquer Tiberium Alliances'ın web sitesine uğrayabilirsiniz.

• Oyun güzel olmuş yarım saattir oynuyorum hala sıkılmadım.
  • Kapalı betasının başladığı andan itibaren oynuyorum gameplay tarayıcı oyunu olarak nasıl olması gerekiosa öyle olmuş ama grafikler bir tarayıcı oyununda gördüğüm en iyi grafik ve efektler diyebilirim gerçekten öyle hatta ve hatta arkadaşımın 9500gt si var kasıyor oyun :D
  • Generalsten sonra bitti.
  • oooo yeah
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

Oyun güzel olmuş yarım saattir oynuyorum hala sıkılmadım.

yarım saatte içindede sıkılacaksak o oyun çıkmasın zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campo

Generalsten sonra bitti.

Kesinlikle katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlıyorum bugün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.