Şimdi Ara

'Counter Strike: GO Şu An Berbat Durumda'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
         Valve'nin halen betasını devam ettirdiği yeni nesil Counter Strike: Global Offensive ile ilgili olarak oyuncuların şikayetleri bitmiyor.
     
    Tomi Kovanen adlı profesyonel oyuncunun oyun hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde.
     
        "CS: Go, şu anda kesinlikle berbat durumda ve hiç de eğlenceli değil. Oyunu toplam 7 saat oynadım. Ancak halen hangi tarafın Counter Terrorist, hangi tarafın Terrorist grup olduğunu anlamak çok güç. İlk başladığımda ortalığa rastgele ateş ederek düşmanlarımı bulmak zorunda kaldım." diyen Kovanen ışıklandırmalarla ilgili olarak da "Işıklandırmalar o kadar kötü ki. Tüm karakterler siyah ve beyaz gibi görünüyor. Modellemeleri görmek çok güç" dedi.
     
        Ayrıca geri tepmede ciddi sorunların olduğundan bahseden Kovanen, çok sert bir şekilde ayarlanan bu geri tepmenin ateş etmeyi oldukça zorlaştırdığını belirtiyor ve ekliyor "Tüm profesyonel CS oyuncuları bu dediklerime katılacaktır"
     
    Peki siz Kovanen'in dedikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
     
     
     








  • ne düşüneyim oynamadan bu adamın yaptığı yoruma katılmak objektifliğe karşı.
  • Sanırım oyun yazın çıkacak.Bakalım nasıl bir çıkış yapacaklar.Betasını oynamadığım için yorum yapmak yanlış olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 15 Mart 2012; 11:22:24 >
  • doğru yada yanlış sonuçta beta bu eleştirileri görmek için yapılıyor ayrıca forumda betayı oynama şansı yakalayanlar var diye biliyorum onların yorumlarını da merak ediyorum
  • bişey düşünemiyorum bsc kardeş :)
  • Buda beta key bulmuş bulandırıyor.
  • oyun pro cs oyuncuları için kesinlikle berbattır bu normalde adamın yaptığı yorumlar çok saçma olmuş. senin gözün körse o ışıklandırma içinde karşıdaki düşmanı görmemen normal, alışmışlar cfgyle ışık ayarı yapmaktan burda düşmanlrı seçemeyince zor geldi oyun geri tepme çokmuş ee tabi çok olacak cfgyle sıfıra indirmessiniz öyle.
  • Bence betayla beklentiyi düşük tutmaya çalışıyorlar.çıkışında daha iyi bir yapıyla gündeme oturur.inşallah.
  • bence cs 1.6'nın yakaladığı başarıyı yakalaması zor ama oyun beta şu anda düzeltilebilir
  • Katılıyorum Kıyafetlerin Değiştirilmemesi Gerekiyordu.
  • Bence yeni motorla yapılmalıydı source artık eskidi source 2 çıkmalı half-life 3 mutlaka onunla yapılmalı.
  • @ultra_storm
    Source eskidi diyosun ama bu yıl çıkan portal 2'nin grafikleri gayet tatminkardı. Ayrıca Half Life 2'nin fake factory modu da source'ın hala ne kadar yeterli olduğunu gösteriyor.

    cs:go'da grafiğe abanmamakla bence iyi yapıyor valve. Böylece daha çok oyuncaya yani ortalama sistemli oyunculara da ulaşabiliyor
  • amacım kıyaslamak değil ama su Cs serilerinin hiçbiri S.W.A.T 4 verdiği zevki vermedi nedendir bilmem belki takım oyunundandır belki zevk meselasidir ama hala Cs bana sacma geliyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuMMy07

    amacım kıyaslamak değil ama su Cs serilerinin hiçbiri S.W.A.T 4 verdiği zevki vermedi nedendir bilmem belki takım oyunundandır belki zevk meselasidir ama hala Cs bana sacma geliyor...


    internet kafede arkadaşlarınla cs 1.6 oyna takım oyunu asıl o zaman ortaya çıkar :D
  • counter strike haberinde bile grafik sayıklayanlar var. grafik manyakları yüzünden oyunculuk bildiğiniz ölüyor ya...
  • Yıllardır eski oyunları counter strikler'ı oynayınca oynanabilirlik olarak pek bi şey katmasını istemiyolar tabi
  • Betayı bende oynadım.İlk 1-2 saat yeni oyundur betaya katılan nadir oyunculardansındır falan keyifli geçti ama sonra oyunun neden sıkıcı geldiğini farketmeye başladım.Silahlar çok çeşitli ve yeni eklenenlerin silah dengesini bozuyor.Ayrıca ışıklandırmada hatalar var fakat cs source betasındaki kadar rezalet değil cs sourcede düzeldiyse bundada düzelir.Birde valve nin ilk işi ct ve teror ün kıyafetlerini değiştirmesi.Yakından anlaşılıyor ama uzaktan 2 oyuncuya bakınca ilk bakışta anlayamıyorsun hangisi ct hangisi terör.(Cs fanları eskileyin beni tamamiyle objektif davranmaya çalıştım..)
  • adam tamamen haklı counter ile terörist olduğunu ancak silahı doğrultunca yazı kırmızı olursa anlaşılabiliyor ve ortamda acayip bir sis etkisi var okadar ki o sis arasında counter mi terörmü anlaşılamıyo silahlar konusundada pek katılmıyorum tamam bombalar veya silah modellemeleri iyi olmuş fakat şahsen counter go sadece yama olmanın ilerisine gidememiş ve ayrıca bence 1.6 daha da iyi yani. Csgo bana grafiğin çok iyi olmasının oyununda iyi olacağı anlamına gelmediğini gösteren bi oyun. Valve bunu nasıl dahada iyi yapar bilmiyorum fakat eğer şu haliyle çıksa çöpten başka bişey değil. Umarım gerçeği çıkınca yanıldığımı görürüm.
  • pro oyuncu olucak ama oyunun "beta" da olduğunu unutmuş heralde. bende betadayım ve kesinlikle gelişen yönleri var. yeni dust 2 tek kelime ile müthiş. ışıklandırma efekt olarak güzel ancak biraz düşürmeleri gerekli. son harita hızlı bir oynanışa sahip. güneş ışığı counter tarafına baktığı için terröristleri seçmede problem oluyor. silahlar daha az vuruyor gibi (iyi anlamda). ama oynadığım betalar arasında gayet iyi performans gösteriyor. 5 - 10 fps düşüyor nadiren sonra tekrar geliyor. bence biraz abartmış bu sözleri söyleyen kişi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brk135

    pro oyuncu olucak ama oyunun "beta" da olduğunu unutmuş heralde.


    Yorumu yapan adam zaten ''CS: Go, şu anda kesinlikle berbat durumda'' diyor. Beta da olduğunu kast ederek söylüyor yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.