Şimdi Ara

Dirt: Showdown'dan Hasar Sistemi Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Codemasters tarafından geliştirilen Dirt serisinin en sıradışı oyunu yakın zamanda piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan yapımdan nihayet yeni bir video geldi.

Yayımlanan bu yeni videoda oyunun hasar sisteminin ne kadar başarılı işler ortaya koyduğu açıkca görülebiliyor. Zaten eğlence tabanlı bir oyundan da böylesine bir sistem beklenirdi. Arabaların havada uçuştuğu bu eğlenceli görüntüleri görmenizi tavsiye ederiz.

Videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

• adamlar yapıyor ya
  • Verdiğim paranın hakkını verir mi tereddüt ediyorum bir süre sonra sıkılırım gibi geliyor :(
  • allah belanı versin codemasters nerde grid 2
  • pek hoşuma gitmeyen bir tarz bu tarz yarış oyunlarını pek sevmem yarış oyunu diyesim bile gelmiyor zaten..
  • Flatout 3'ü baya andırdı bana. Ondanda 1-2 haftada sıkılmıştım.
  • Multisi cok zevkli olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiRT Showdown = Flatout Ultimate Carnage

Pes yani bu kadar olur ancak yenilikci bişey bulamazlar bilineni tekrar ederler sonrada oyun yaptık diye kasılırlar.
    Codemasters serinin çizgisinden dışarı çıkmamalıydı madem farklılık olsun diye böyle bişey yapacaklardı oyunun orjinalini bozmadan Burnout serisindeki gibi eğlenceli modlar sunabilirlerdi.
  • codemasters her çıkarttığı yeni araba yarışı oyununda dahada yerin dibine giriyor bence.
  • Flaut 1-2 Güzeldi 3den Sonra Olmadı Ama Eminim Bu Oyun 3 yerine Geçiçek Ve Bizi Tadmin Edicektir :)
  • klasik rally oyunu istiyorum ben.
  • Bu oyun Flatout'u hiç aratmayacak gibi duruyor.
  • Aslında bu yeni bir oyundan ziyade yeni bir mod olmuş ve dirt 3 e dlc ile gelebilirdi.

Dirt 3 de bayrak kapmaca, kedi fare, virüs bulaştırmaca (zombi) modlar gibi bir çok eğlenceli mod vardı. Bu modlara ilaveten bir dlc ile videoda izlediğimiz çarpışarak birbirimizi yada karşı takımı platformdan aşağı atma modu eklenebilirdi.

Ama açık ara dünyanın en iyi rally oyunu ve eğlenceli modları da ekstrası
  • En azından tarzını değiştiriyor bu şekilde ayakta kalabilir.Sürekli dağda ralli yapmaktan sıkılıyor insan bir zaman sonra..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.