Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: TTNET AKK !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: <<     185 [187] 189 190 191 192 193 194      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

8464 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:30:45 

Şuan ki hızım bu şekilde

3719 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:30:57 

Sözleşmeler de ''Adil kullanım kotası aşıldı mı hızınız 1mb e düşer'' ibaresi durduğu sürece güven olmaz telekoma anında hızı düşürebilir. ''Sözleşmelerden bu ibare %50 düşürülür şeklinde belirtilene yada tamamen kalkana kadar mücadeleye devam. %50 çok önemli çünkü sen 16mb kullanan adama 8mb kullanan adamla aynı cezayı uygulayamazsın. Bu yüzde şeklinde olmalıdır. Nerede senin adilliğin.
Sözleşmelerde %50 oldu mu kimse sesini çıkarmaz. Çünkü adalet gelir. Niye derseniz. 8mb kullananın hızı 4mb ile cezalandırılır. 16mb kullananın 8mb ile cezalandırılır. Bu böyle gider.

Bunun kesinlikle %50 şekline dönüşmesi lazım sözleşmelerin üstünde, Adam 16mb o kadar para ödesin 8mb ödeyenle aynı cezaya çarptırılsın.

Sözleşmeler değişene kadar mücadeleye devam. Mücadelenin etkili olması için;

TTNET MÜZİK SİTESİNE GİRMEYİN GİRENLERİ UYARIN, KOTA DÜŞMANI TİVUBU HİZMETİ ALIYORSANIZ İPTAL ETTİRİN VE PLAYSTORE DAN BİR TANE BİLE OYUN ALMAYIN.

--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_xxx -- 5 Mayıs 2012; 17:36:25 >

''Ben oyunlara göre donanım alacağıma oyunlar benim donanıma göre üretilsin.'' - İşte bunun için konsolu tercih ediyoruz. / '' Zenginin sistemi fakirin sistemi yok böylece frame ve makro yönünden öne geçmek yok, aynı donanımla herkes eşit şartlarda'' - İşte bunun için konsolu tercih ediyoruz. / ''Hack yok hile yok çünkü bunu çalıştıracak bir işletim sistemi yok, tertemiz sunucularda herkes eşit şartlarda'' - İşte bunun için konsolu tercih ediyoruz. / '' Exclusive oyunlar oyun değil sanat eseri'' - İşte bunun için konsolu tercih ediyoruz.

Playstation gamepad de tuşların kendi kendine basma sorununa kesin çözüm.
http://forum.donanimhaber.com/m_70254950/tm.htm

141 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:32:13 

quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

Kotayı aştığım için hızım bu sabah düştü, önce 1 mbit iken şimdi 3 mbit görüyorum. 3mbit'e düşürülme olayı gerçek gibi sanki..

eminmisin bak ona göre abancam internete. 3 az da olsa yeterli.

185 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:33:19 

Ha ayrıca resmi olarak tarifelerin değişmesi lazm. Öyle sus payı verir gibi 3 Mbit olmaz. Web sayfalarındaki netlimitsiz tarife bilgilerini güncelleyecekler... 50 GB kota aşılınca 3 mbit'e (4 olmalı aslında) düşer diye güncellenecek. Yoksa anlamı yok. Millet alışınca ses kesilince yine 1 mbit verirler.

895 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:37:00 

quote:

Orijinalden alıntı: huso44

quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

Kotayı aştığım için hızım bu sabah düştü, önce 1 mbit iken şimdi 3 mbit görüyorum. 3mbit'e düşürülme olayı gerçek gibi sanki..

eminmisin bak ona göre abancam internete. 3 az da olsa yeterli.

Hocam ben kendi aldığım hızdan eminim fakat aynısı size de olur mu bilemem tabi ancak yukarıda arkadaşların da dediği gibi sözleşmede bu değişmedikçe bize resmen sus payı vermiş oluyorlar, o yüzden sessiz kalmamamız lazım hemen 3 mbit olunca.

Dracarys...

Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
5 Mayıs 2012; 17:39:04 

Mücaadeleye devamr.Her ne kadar kesin olmasada 3MBit yaptılarsa "mevcut tarifenin yarısına düşürülür"ibaresi konmadıgı surece devam etmeliyiz.Bir gıdım ugrasla bile duvarda bir delik açabildik.Biraz daha ugras ile AKK gerçekten"Adil"olabilir

3719 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:40:07 

Sözleşmelerde kotayı aştımı %50 hızınız düşer ibaresinin olması kesin çözüm. Herkes bilir ki kotamı aşınca kullandığım hızın yarısını alacağım. Şuan tarifeler çok karışık. Üstelik 50GB bir kota olduğu halde nedense sözlemede 4gb -6gb kotalı tarifeler gibi hızın yanında kocaman yazmıyor. Sözleşmenin dibine sıkıştırmışlar.
Bu müşteriyi tufaya düşürme yöntemi başka bir şey değil.

''Ben oyunlara göre donanım alacağıma oyunlar benim donanıma göre üretilsin.'' - İşte bunun için konsolu tercih ediyoruz. / '' Zenginin sistemi fakirin sistemi yok böylece frame ve makro yönünden öne geçmek yok, aynı donanımla herkes eşit şartlarda'' - İşte bunun için konsolu tercih ediyoruz. / ''Hack yok hile yok çünkü bunu çalıştıracak bir işletim sistemi yok, tertemiz sunucularda herkes eşit şartlarda'' - İşte bunun için konsolu tercih ediyoruz. / '' Exclusive oyunlar oyun değil sanat eseri'' - İşte bunun için konsolu tercih ediyoruz.

3719 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:43:06 

Ha bu arada bu 3mb hızı pişman oldukları için vermiyorlar. Tivubucuların yayını donmasın üyeliklerini iptal etmesinler diye yapıyorlar.

363 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:43:10 

hız 3 e bile düşse yeterli değil.Kotayı da arttırmaları lazım 50 gb nedir arkadaş?En azından 200 gb yapılmalı.

Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
5 Mayıs 2012; 17:44:19 

Haklısınız bu açıkca sus payı.Böyle bir durumda eğerki kesinleşirse TinTinNet bir duyuruyla bu olayı dogrularsa kesinlikle yeni sözleşme talep edilmeli.Bunların sağı solu belli olmaz

2237 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:48:16 

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Ha bu arada bu 3mb hızı pişman oldukları için vermiyorlar. Tivubucuların yayını donmasın üyeliklerini iptal etmesinler diye yapıyorlar.

vay sefiller vay

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.

218 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:51:19 

bu ay akk yi doldurmiyim dedim 5. gündeyiz 2 tane 300 mblık dosya indirdim geri kalanı sadece nette gezdim 13 gb kota olmuş

190 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:54:18 

quote:

Orijinalden alıntı: satantribal

dünyada internet fiyatları her geçen gün geriler bizde ise artıyor sanki bu internet varil. yurtdışından alınan varil internet fiyatının %20 artması sebebiyle bu zammı size soktuk.

Varil internet fiyatı

İnsanlara gül verin, veremiyorsanız gülüverin. :)

8130 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:57:23 

quote:

Orijinalden alıntı: 8 Mile

bu ay akk yi doldurmiyim dedim 5. gündeyiz 2 tane 300 mblık dosya indirdim geri kalanı sadece nette gezdim 13 gb kota olmuş

bence arka planda birşeyler güncelleme yapıyor olabilir, ben normal kullanımımı yaptım buarada tabi tv yayınları izledim, lig paketim var maçları izliyorum falan baktım şimdi 15 gb olmuş bende zaten 10-15 gb arası tahmin ediyordum.

362 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:57:31 

3Mbit gene iyi zaten 4 alıyorum pek değişiklik olmaz

Eski nick: ccandan

iPhone4s 16GB 6.1 | İpad retina 16gb 4G

351 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:00:43 

Beyler kafayı yiyecem artık. Ayın 5'i ve 5 gb downloadım var. Fakat hızım yine 1 mbit. Geçen ay toplam 21 gb downloadım vardı. Ay boyunca 1 mbit hızla kullandım. Tarifem 8 mbit sınırsız. Geçen ay 71 lira fatura ödedim. Böyle saçmalık mı olur ya.

8464 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:03:36 

quote:

Orijinalden alıntı: 8 Mile

Akışına bırak dostum hesap yaparak internete mi girilir Allah aşkına

53 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:10:18 

Aradım çağrı merkezini, arıza kaydı bıraktım.Sonra teknik servisten aradılar sorununuz nedir vs.8mbps almam gerekirken 3-4 arası alıyorum dedim, hallettik güncelleme yaptık dediler.Baktım yine düzelmemiş, demiyolarki akk'den dolayı böyle diye.Arayacam sövecem yemin ediyorum kontörüme yazık.Kağnı gibi çağrı merkezi çalışanları var zaten, 15 dakikadan aşşa bi işi halledemiyolar.

255 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:12:46 

quote:

Sözleşmeler de ''Adil kullanım kotası aşıldı mı hızınız 1mb e düşer'' ibaresi durduğu sürece güven olmaz telekoma anında hızı düşürebilir. ''Sözleşmelerden bu ibare %50 düşürülür şeklinde belirtilene yada tamamen kalkana kadar mücadeleye devam. %50 çok önemli çünkü sen 16mb kullanan adama 8mb kullanan adamla aynı cezayı uygulayamazsın. Bu yüzde şeklinde olmalıdır. Nerede senin adilliğin.
Sözleşmelerde %50 oldu mu kimse sesini çıkarmaz. Çünkü adalet gelir. Niye derseniz. 8mb kullananın hızı 4mb ile cezalandırılır. 16mb kullananın 8mb ile cezalandırılır. Bu böyle gider.

Bunun kesinlikle %50 şekline dönüşmesi lazım sözleşmelerin üstünde, Adam 16mb o kadar para ödesin 8mb ödeyenle aynı cezaya çarptırılsın.

TTNET MÜZİK SİTESİNE GİRMEYİN GİRENLERİ UYARIN, KOTA DÜŞMANI TİVUBU HİZMETİ ALIYORSANIZ İPTAL ETTİRİN VE PLAYSTORE DAN BİR TANE BİLE OYUN ALMAYIN.

--

adam haklı sonuna kadar katılıyorum sözleşmede yazılması gerek

149 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:20:23 

Beyler pes etmemek lazim hemen. Bu sekilde milleti uyutacaklarini sanmalarina izin vermemeliyiz. Daha insancil sozlesmelere ve kurallara ihtiyacimiz var.

Oran olayi en mantikli olani. 8 den 4 e dusmeli ve akk da mantikli duzeylere cekilmeli.

Su sartlarda 250 gb en az olmali. İnsanlar acaba su videoyu izlesem mi izlemesem mi diye dusunmemeli. Bedava mi aliyoruz sanki yahu. Essek gibi para veriyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SATILIK GALAXY S WIFI 5.0 İÇİN TIKLA

166 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:24:35 

Benim hızda 3mbitte şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaickul -- 5 Mayıs 2012; 18:36:20 >

''Bir gün bu memleketin yanağına öpücük, başucuna da bir not bırakıp gideceğim :

Öyle güzel uyuyordun ki uyandırmaya kıyamadım !”

Aziz Nesin

255 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:26:41 

siz diyorsunuz ki yok 200gb olsun yok hız yarıya düşsün TÜRKİYE'YE SORMUŞLAR NEREN EĞRİ DİYE NEREM DOĞRU Kİ DEMİŞ OLAY BUNDAN İBARET BAŞKA AÇIKLAMASI YOK İSMİ ADELET OLAN BİR PARTİ DEVLETİN BAŞINDA AMA NEDENSE 10 YILDIR ADİL BİR ŞEY GÖREMİYORUZ

541 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:29:47 

işten geldim baktım hız 3mbps olmuş hemen foruma girdim herkesde aynı 3 mpbs yapmışlar hızları ayın 1.de aştım kotayı bende

Nexus 7 32GB |42lw5500 |Sapphire HD6850 |XF 6300 |8GB Gskill | Creative X-Fi Titanium|Logitech Z-906|XIGMATEK 500w PSU|WD 2TB MyBook HDD|..

2266 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:36:32 

quote:

Orijinalden alıntı: parkinson

quote:

--

%50 hat kazancı nelerine yetmiyor analmak mümkün değil.8'de 1'e düşürmek modern işkence.Eskiden köleler kırbançlanırdı,falaka falan vardı.Şimdi sanal kırbaç/falaka var.Bunu sanal olarak yapmayı başardılar.

8'den 1'e çötenk.

Br@veHeart

351 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:38:16 

Ödediğim fatura 71 tl idi geçen ay. Ay boyunca 1 mbit kullandım neti ve download 21 gb. Tarifem 8 mbit. İndirimli kullanıyordum interneti bu ay sonunda indirim de bitiyormuş. Artık 100'ü geçer herhalde. Taahhüt bitsin. Bittiği dakika gidip kapattırıcam.

1252 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:38:26 

Kotayı 200 GB yapıp, kota aşımında mevcut tarife hızında %50 düşüş olacak deseler çok güzel olur. 200 GB zaten çoğu kullanıcı için aylık limit ve adil limit, kota aşımı %50 hız düşümü de gayet mantıklı. En azından tarihte bile adı unutulmuş 1 Mbps olayını silmiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 5 Mayıs 2012; 18:41:36 >

2237 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:45:27 

quote:

Orijinalden alıntı: TuuCooT

Bu akk 1 mbps yi 3 mbps yapma durumu gerçekse son indirmelerime başlayayım o zaman, garantisi var mı dostlar? Yok tabi.

evet 3-4 mbit seviyesine çekmişler ama tam 4 mbit değil dosya indirme hızı 470 lere vurmuyo 400 lerde felan.yeter ama 1 mbitten iyidir.ama sus payı olarka verildi ise bi zaman sonra kısarlar.durmak yok daldırmaya dfevam

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.

541 Mesaj
5 Mayıs 2012; 18:54:11 

en adili söyliyim 250-300gb kota kota aşımı 5mbps hız... bunu yapmadıkları sürece kimse memnun olmas bu adil kullanımdan ben aylık 500gb aşan biri olarak söylüyorum bunu

Nexus 7 32GB |42lw5500 |Sapphire HD6850 |XF 6300 |8GB Gskill | Creative X-Fi Titanium|Logitech Z-906|XIGMATEK 500w PSU|WD 2TB MyBook HDD|..

8200 Mesaj
5 Mayıs 2012; 19:00:54 

3 mbpscik mi ? ttnet valla sizi uyutuyor... kullanmaya devam ?

INTEL CORE i5 3570K @ 4.5 GHz + THERMALTAKE CONTAC 30 (PUSH/PULL FAN) | G.SKILL SNIPER (2x4) 8 GB 1600 MHz CL9 1.5V
ZOTAC GTX 670 2 GB @ MAX 1300/6700 MHz | GIGABYTE Z77-D3H | OCZ FATAL1TY 550W
SAMSUNG HD103SJ 1 TB + SEAGATE 250 GB + VERTEX 4 SOON ! | CREATIVE X-FI PLATINUM
CREATIVE GIGAWORKS G500 | 23" SAMSUNG 2333T C-PVA FULL HD DVI | LG DVD-RW 22X | AEROCOOL VS-3 ADVANCE + AKASA APACHE 120MM
Crysis 3 Hunter Edition PC: Xtreme512 | Crysis 2 PC: Xtreme512 | Crysis 2 M.E. PC: LordX-FI7 | Battlefield 3 PC: Xtreme512 | Battlefield 3 PC 2: LordX-FI7
Crysis 2 PS3: LordX-FI | Battlefield 3 PS3: LordX-FI | Modern Warfare 3 PS3: LordX-FI

2237 Mesaj
5 Mayıs 2012; 19:05:15 

quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

en adili söyliyim 250-300gb kota kota aşımı 5mbps hız... bunu yapmadıkları sürece kimse memnun olmas bu adil kullanımdan ben aylık 500gb aşan biri olarak söylüyorum bunu

arkadaşlar adil kullanım sınırsız nete kota biçerek olmaz.adli kullanımın amacını şirketler yönünden düşünerek fikir yürütüyorsunuz.alt yapıda swichlerde belli kapasiteler var.adamlar alıyo 1 gbitlik alt yapının bağlantısını,internet değil sistmein kendi haberleşmesi, koca mahalleye dağıtıyo.sonrada herkese 16 mbit satıyo.herkes yüklenince kapasite aşılıyor ve sistem hepsine aynı cevabı veremiyor.sadece sistmein yoğun olduğu saatlerde hızlşar eşit olarak paylaştırılsa böyle bi sorun olmaz.sonrada tekrar eski hıza döner.zaten çoğu türk kulanıcısı net facebook ve tavladan ibaret sanıyor.aylık belli bi kapasite vermek toptan aldığı internet servisini parekende satan bi zihniyet için biçilmiş kaftan.düşünün kasap 1 ton et alıyor herkese satıyor.milletde hergün alıyor alıyor.kasapbakıyorki et bitiyor ya pahalı satacak yada gıdım gıdım ama almada sınır yok sadece vermede var.örnekelr değişir çoğalır.internetin sonu gelemez.bende bulunan bi fotoğrafı 1 milyar kişiyede göndersem ne azalır ne çoğalır bazı arkadaşlar bunu anlamamakda diretiyor.internetin sonu gelmez.sadece sunulan verinin çeşitliliği değişirdediğim gibi aylık tüm türkiye için belli miktarda veri satın alıp bunu sınırsız diye satamazsınız.çünkü belli miktarda bişey almışsınızdır.adamlarda bunu aşmanızı engellemek için size veri göndermiyor.

4407 Mesaj
5 Mayıs 2012; 19:08:04 

8mbiti 50gbtan sonra 4e düşürürlerse.
16mbpsyide 4e düşürürler.
fiyat farkı çok az.zaten herkes direk 16mbpslik tarifeye geçer.hemde limitsiz paketi satamazlar o zaman.
%50 hızına düşme olayı olmaz.
ha 8 olmuş olmuş hız ha 16mbit.millet yine abanır downloadlara.fiber paketleri hiç yazmıyorum bile.

3mbite düşme olayı doğruysa çok iyi bir gelişme bence.internette rahatça surf yapabiliriz.1080p video izleyemeyiz ama olsun.
aknin 100gbta çıkarılmasından iyi bence hızların 3mite düşürülmesi.

8 Ball Pool Multiplayer Nick: e_capkan

2432 Mesaj
5 Mayıs 2012; 19:15:09 

Bu 3mbit olayı doğru mu kaynak var mı acaba? Sonunda biraz da olsa geri adım attı TTnet ama 50 gb kota yetmez.

Ibanez Prestige RG1451 + Marshall Amfi

2453 Mesaj
5 Mayıs 2012; 19:19:19 

200 gb kota + 4 mbs'e düşürme işine ben varım doğrusu bu 2 taraf içinde adil olur.

9023 Mesaj
Eski Kullanıcı Adı:
smd
5 Mayıs 2012; 19:21:09 

Arkadaşlar gene birşeylerle oynuyor bunlar sanırsam. Yarım saattir falan sürekli net kesiliyor ve modemden hızım 9 mbite düşüp tekrar 12mbite yükseldi. İndirme hızım 3-4 mbit arası takılıyordu, 1.5 mbit falan yaptılar. Vanaları açacaklar gibi geldi bana umarım öyle yaparlar.

エル・プサイ・コングルゥ

541 Mesaj
5 Mayıs 2012; 19:28:33 

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

arkadaşlar adil kullanım sınırsız nete kota biçerek olmaz.adli kullanımın amacını şirketler yönünden düşünerek fikir yürütüyorsunuz.alt yapıda swichlerde belli kapasiteler var.adamlar alıyo 1 gbitlik alt yapının bağlantısını,internet değil sistmein kendi haberleşmesi, koca mahalleye dağıtıyo.sonrada herkese 16 mbit satıyo.herkes yüklenince kapasite aşılıyor ve sistem hepsine aynı cevabı veremiyor.sadece sistmein yoğun olduğu saatlerde hızlşar eşit olarak paylaştırılsa böyle bi sorun olmaz.sonrada tekrar eski hıza döner.zaten çoğu türk kulanıcısı net facebook ve tavladan ibaret sanıyor.aylık belli bi kapasite vermek toptan aldığı internet servisini parekende satan bi zihniyet için biçilmiş kaftan.düşünün kasap 1 ton et alıyor herkese satıyor.milletde hergün alıyor alıyor.kasapbakıyorki et bitiyor ya pahalı satacak yada gıdım gıdım ama almada sınır yok sadece vermede var.örnekelr değişir çoğalır.internetin sonu gelemez.bende bulunan bi fotoğrafı 1 milyar kişiyede göndersem ne azalır ne çoğalır bazı arkadaşlar bunu anlamamakda diretiyor.internetin sonu gelmez.sadece sunulan verinin çeşitliliği değişirdediğim gibi aylık tüm türkiye için belli miktarda veri satın alıp bunu sınırsız diye satamazsınız.çünkü belli miktarda bişey almışsınızdır.adamlarda bunu aşmanızı engellemek için size veri göndermiyor.

iyi güzel hoş yazmışsın kardeş ben bu dediklerini bilen bi kişiyim zaten bilmeynler için güzel olmuş :) ben bunların uyguladığa yönteme göre dedim zaten bari 250 300 yapın bizim mahallede 1-2 kişi sürekli down. yapıyor çoğu sizin dediğiniz gibi interntin ne oldugu bilkmeyen kişiler facede oyun oynamakla chat yapmakla 1-2 video izlemekle internet kullanıyoruz diyolar :) bunlar için 50gb kota yeter ama bize 50gb kota koyunca ben ayın ilk gününde bitirdim kotayı saat 20.30 sularında daydı sanırım 10dk sonra hemn hızım kesildi uydunete geçmeyi düşündüm hemen şebeke başvurusu yaptım onlar gelene kadar ttnet idare edicez napalım,Her ay 2-3 tane adam gibi izlenicek film çıksa 150gb 1-2 program video 50gb oyun filan derken aylık 500den aşşa inmiyor kotam :) 2-3 aydır böyle bi durum söz konusu deil tabiki indirilicekler biriktide birikti :S

2237 Mesaj
5 Mayıs 2012; 20:02:32 

tamma abicim madem bilen birisisn sınırsız internetin kotası olmaz.tepkimizi bu şekilde koyalım.100 mbit istiyoruz fiber isityoruz diye millet bi taraflarını yırttı gördük fiberi 100 gb kota koyduakr sonrada.ben o 100 mbiti 4 mbitlik bağlantı ile 6 ya katlıyorum.bunun hesabını yapan büyük ölçüde yok.az önce vodafonenin reklamını gördüm.ölümüne facebook diye reklam yapmış.adam sana dünyanın her nopktasına ulaşma imkanı vermiş ama biz ne hikmetse bunu facebook gibi daha gif resimleri yeni yeni göstermeye başlayan bi siteye harcıyoruz.gerçi face deyip geçmeyelim ülkeyi kurtarırı terörü bitirirz yeterince likelarsak

289 Mesaj
5 Mayıs 2012; 20:13:34 

TEKEL olduğu sürece bu ülkede hiç bir şeyi ucuza alamayız. Basit ve net.

2432 Mesaj
5 Mayıs 2012; 20:16:39 

Bu AKK olayı başlı başına saçmalık ama hem 16 mbit hem de 8 mbit kullananların aynı kotaya sahip olması ve kotayı aştıklarında aynı hıza düşürülmeleri de haksızlık. ben 16 mbit ten 1 e düşünce beynimden vurulmuşa dönüyorum aradaki fark uçurum.

Ibanez Prestige RG1451 + Marshall Amfi

355 Mesaj
5 Mayıs 2012; 20:34:59 

tek kelime ile saçmalık neymiş 3mb ye inicekmiş aman çok sağol allah razı olsun şaka gibi ya , ben 8mb kullanıyorum mecburmuyum 3mbye inmeye verdikleri kotayı 4-5 günde dolduruyorum ben sınırsız paket parasını veriyorum çektiğim işkenceye bak sen;nerde adalet halkı çileden çıkarmak için yapmadıkları şaklabanlık kalmadı .

322 Mesaj
5 Mayıs 2012; 20:40:54 

3mbps bizlere yetmez en az 4mbps vede yurt dışı çıkışları 3 katına çıkartmalı türktelekom yoksa youtube gibi sitelerden video izleyemiyoruz
son olarak adil kullanım kotası 8mbps için 250 en az normal 500 olması gerekmekte.

1748 Mesaj
5 Mayıs 2012; 20:43:55 

quote:

Orijinalden alıntı: parkinson

quote:

--

BTK'ya onaylattıktan sonra herşeyi yapabilirler bu adamlar. "ttnet değişiklik yapma hakkını saklı tutar" ibaresini (etik değil ama) boşuna mı yazıyorlar?!

Al benim sözleşmede AKK yazmıyor, bunu BTK ya da bildirdim ttnet'e de bi değişiklik olduğu yok. yine adil(!) kullanım kotası uygulanıyor.

2242 Mesaj
5 Mayıs 2012; 20:44:11 

Bu 3 mbps'lik hız dalgası milletteki tepkinin bir çoğunu alacak gibi. Yorumlara bakıyorum da bir çok kullanıcı durumdan memnun.

chester bennington

541 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:19:48 

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

tamma abicim madem bilen birisisn sınırsız internetin kotası olmaz.tepkimizi bu şekilde koyalım.100 mbit istiyoruz fiber isityoruz diye millet bi taraflarını yırttı gördük fiberi 100 gb kota koyduakr sonrada.ben o 100 mbiti 4 mbitlik bağlantı ile 6 ya katlıyorum.bunun hesabını yapan büyük ölçüde yok.az önce vodafonenin reklamını gördüm.ölümüne facebook diye reklam yapmış.adam sana dünyanın her nopktasına ulaşma imkanı vermiş ama biz ne hikmetse bunu facebook gibi daha gif resimleri yeni yeni göstermeye başlayan bi siteye harcıyoruz.gerçi face deyip geçmeyelim ülkeyi kurtarırı terörü bitirirz yeterince likelarsak

ah güzel kardeşim kim istemzki 60 70liraya sınırsız 100mbps interneti, her şeyde %100 vergi olan bir ülkede bu kadar geri kafalı adamlarla nereye alıyoruz biz bu hizmeti.

327 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:22:19 

bazıları beğenmemiş 1 mbit olsun dahamı iyi ?

Uyuyan höyük krallarından prensesler kaçırdım. Trebon kasabasını yakıp kül ettim. Felurian’la bir gece geçirdim ve hem canıma hem de aklıma mukayyet olabildim. Çoğu insanın kabul edildiğinden daha küçük bir yaşta Üniversite’den atıldım. Başkalarının gündüz gözüyle ağızlarına almaktan bile korktukları yollardan ay ışığı altında geçtim. Tanrılarla konuştum, kadınlar sevdim ve ozanları ağlatan şarkılar yazdım.

716 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:36:53 

3 mbit olanlar speedtest sonuçlarını buraya koyabilirler mi

Steam ID http://steamcommunity.com/id/hukumrann/
Origin ID Hukumran
Takaslık/satılık Renegade Ops+2DLC steam keyi - Bethesda Pack(Dishonored hariç) Sleeping Dogs ve Dawn of War Franchise Pack + Fifa 13

484 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:42:02 

3 mbit he ? Kemik atıyolar demekki. Yersen ...

AMD Phenom II X4 BE 965 (3.4 Ghz) l Gigabyte GA-890FXA-UD7 v2 Anakart l Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz CL9 l THERMALTAKE Spedo Advance Siyah FullTower l
Xilence XP750 750W 135mm Fan Gaming Edition l Sapphire hd 6950(2gb) l ViewSonic VA1916w Series [19" LCD]
Maxtor (320 gb) - SAMSUNG HD322HJ (320 gb)

Steam ID ekle.

2905 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:48:22 

Speedtest sonucunda 1 mbit görünüyor. Ama indirme yaparken 300-350 kb/s ile indirebiliyorum.

571 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:56:20 

quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

1 mbte çekerler yavaş yavaş alıştırıyorlar milleti baktılarki 8 den 1 e düşünce hazmedilmedi dozajı ayarladı akıllılar

1259 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:57:10 

Hızları 3 mbit e çıkan arkadaşlar; müşteri hizmetleri ile görüşerek mi oldu bu hız?

4046 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:57:52 

3 megabit hizi resmiyete dokmeden verirlerse yaziklar olsun. o kadar kisi hiz az diye interneti kapattirdi, baska firmaya gecti veya yuksek hizlar aldi. aboneleri resmen maymuna dondurduler sacma sapan islerle. simdi tepki gelince daha ilk ayindan hizi yukselttiler ama bir garantisi yok. ha tepki gelmesini niye beklediler orasi ayri. millet 16 megabit'e alismisken 1 megabite dusurunce ne iyi oldu mu diyecekti tabi ki tepki gosterecek.
simdi bu boyle surerse diger firmalarin abonelerine haksizlik olacak. adam minimum 3 megabit veriyor diye ttnet'e gecse resmi olmadigi icin 3 ay sonra hizi yine 1 megabite dusurebilirler. bu sefer yine suc abonein oluyor. diyecekler ki sozlesmeyi okumadin mi ama abone olurken dedikleri ''var ama uygulamiyoruz.''

bu sacmaligi oturup adam gibi cozmeleri lazim. eger amaclari gercekten yetersiz, uyduruk altyapilarini rahatlatmaksa hizlari gece 12'den sabah 7'ye kadar sabit tutsunlar adil kullanim sacmaligini yapan medeni ulkelerde oldugu gibi. bunun haricindeki saatler arasinda da yogunluga gore verdikleri hizin yarisina dussun. bunun disinda minimum hiz niye 1 megabit, kim hangi yontemle belirlemis belli degil. uydunet'e neden uygulanmiyor belli degil. uydunet'in abonesi az diyen var o zaman ondan daha az abonesi olan superonline'da niye var kimse mantikli sekilde aciklayamaz. tabi olumlu yonde her dusunce hayal cunku amaclari haliyle daha cok para kazanmak ama ticaret etigine sigmayan adi yollarla. halbuki kimse bir yere kacmiyor. hele ttnet'in 20 milyondan fazla eli mecbur abonesi var. dogru duzgun hizmet verdiklerinde yaptiklari karlar neye yetmiyorsa sinekten yag cikarma derdindeler.

484 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:07:25 

quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

quote:

1 mbte çekerler yavaş yavaş alıştırıyorlar milleti baktılarki 8 den 1 e düşünce hazmedilmedi dozajı ayarladı akıllılar

Vallahi hocam ben alternatifleri araştırıyorum ttnete kanıcak kadar kek değilim. Milletin gazını alıcaklar olay bu herzaman yaptıkları gibi. O kadar eylem yapılcak deniyordu ortada hiç bişey yok. Ben kişisel olarak tepkimi koyup değiştireceğim geri kalanlarda ttnetle eğlenmeye devam etsin.

AMD Phenom II X4 BE 965 (3.4 Ghz) l Gigabyte GA-890FXA-UD7 v2 Anakart l Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz CL9 l THERMALTAKE Spedo Advance Siyah FullTower l
Xilence XP750 750W 135mm Fan Gaming Edition l Sapphire hd 6950(2gb) l ViewSonic VA1916w Series [19" LCD]

Steam ID ekle.

289 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:08:22 

Superonline interneti telekomdan alıyor. AKK'yi telekom istedi, BTK da onayladı, Superonline de mecbur kaldı. Neden ? Çünkü Superonline Ttnet'in müşterilerini çalıyordu, AKK gelince arada fark kalmamış oldu. Erişimi Telekom üzerinden olan her firma mecburen AKK'yi uyguluyor, çünkü paketleri akkli olarak satın alıp size satıyorlar.

484 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:13:19 

quote:

Orijinalden alıntı: twilightened

Superonline interneti telekomdan alıyor. AKK'yi telekom istedi, BTK da onayladı, Superonline de mecbur kaldı. Neden ? Çünkü Superonline Ttnet'in müşterilerini çalıyordu, AKK gelince arada fark kalmamış oldu. Erişimi Telekom üzerinden olan her firma mecburen AKK'yi uyguluyor, çünkü paketleri akkli olarak satın alıp size satıyorlar.

O zaman hocam telekoma bağlı olmayan kurumlar nedir bilgi verir misiniz çok araştırmadım bu konu üzerinde bizde ona göre yol çizelim

Steam ID ekle.

4046 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:17:04 

quote:

tamamen oyle degil. hibrit gibi bir sey. bir kismi ttnet bir kismi kendi baglantisi uzerinden.
kaldi ki btk kararinda interneti kimin nereden aldigina dair atif yok.

1748 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:19:27 

quote:

quote:

O zaman hocam telekoma bağlı olmayan kurumlar nedir bilgi verir misiniz çok araştırmadım bu konu üzerinde bizde ona göre yol çizelim

metronet ve uydunet. Diğer hepsi telekom altyapısı. İşin derinliğine bakarsan metro ve uydunet de telekom altyapısını kullanıyor

537 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:22:58 

Bu 3mbit dalgasının resmi açıklaması yok sanırım şuan 50gbı geçipte hızı 3mbit'ten az olan var mı ?

340 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:23:49 

3 mbit yaparlarsa rezıyım ben eyw derim. En azından 720p video izleyebiliriz

''Bu hıza alış türkiye''

1687 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:27:37 

3mb hıza bende sıcak bakıyorum :)

SteamID:bozcan61
L4D2
Natural Selection 2
CS:GO

2030 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:28:02 

quote:

Orijinalden alıntı: JackIcLup

3 mbit yaparlarsa rezıyım ben eyw derim. En azından 720p video izleyebiliriz

Hocam neden azla yetiniyorsun,paramızın karşılığı bu değil emin ol.

Amd phenom II x4 945 -- Sapphire HD 7770 GHZ edition -- Biostar MCP6PB M2+ Versiyon 6.7 Anakart -- Codegen SX500 500W 14CM Maviled Fan -- Aoc 21.5 5 ms led monitör -- Seagate Barracuda 500GB 7200RPM Sabit Disk -- Kingston 4GB 800MHz DDR2 (2GBX2) Steam:PanGold

3242 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:31:40 

Hattim kaldirmadigindan 8 aydir 3mbit sabit kullsniyodum bu aralar defalarca arayip 6 ya cikarttirdim. 3 e duşsede sorun olmaz tekrar buarada ttneti goruyomusunuz 3mbit i verince bianda milletin tepkisi durucak ya ondan korkuttular 1mbit ile simdi 3e çekince çogu kişi susup köşesine cekilicek. Tabi bu 3mbit esprisi resmi biseymi bilmiyorum ben sizin yalancinizim

--------------------~~~~~~~~ ~~~~~~~~--------------------
Sayfa:   <<     185 [187] 189 190 191 192 193 194      >>
Sayfa: <<     185 [187] 189 190 191 192 193 194      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.500