Şimdi Ara

TTNET AKK !!! (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.463
Cevap
25
Favori
694.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fireforge35

hocam harareti körükleme niyetim yok. eğer ki bant genişliği yetmiyorsa altyapıya önem versinler. Yabancı ülkelerdeki gibi sistem uygulasınlar. Bakınız bulgaristandaki bir arkadaşımız bazen internete çok yüklendiği için uyarı gelmiş "bazı saatlered biraz daha az kullanır mısınız?" diye. ya böyle uyarsınlar ya da ABD'deki gib hattın yoğun olduğu saatlerde hızları düşürsünler.

Neden benim indirme hızıma karışıyor ki? karışmasın efendim! kendi işine baksın. Nasılsa tükenen bir varlık değil internet. O zaman 1 Mibt dğil de 128 Kbit'e flan düşsün. öyle daha da rahatlar hatları. Hem altyapıyı geliştircez diye masraf da yapmazlar

Gönül ister ki dediğiniz gibi olsun ama Türkiye şartlarında mümkün dahi değil bunlar... Hiç o yüzden kandırmayalım kendimizi...

256k yürürlükten kalkmasa zaten oraya kadar düşürürlerdi... Bu arada bazı arkadaşların hızı da 1 mbit değil 0,2-0,3 mbit olanlar da var... Bende mesela 0,8.
  • Ben Dayanamam Arkadaşlar 1 Mb Net Çok yavaş Diziler Filmler İnmek Bilmiyor Ben 1 nisan dan sonra 4MB Limitsize Geçmeyi Düşünüyorum 59 Yerine 95 Lira Ödücez Böyle Olacağı Belliydi Allah Belasını Versin Ama Alternatifi Yok İşte Olsa 2 Sn Çekilmez

Orijinalden alıntı: Strazburg

Hep bu korsan indirme yapanlar yüzünden TTNET böyle saçma tarifeler koydu. 8 Mbps tarifesi yüksek hız sevenler için bir tarife. Eskiden ne güzel 1 Mbps, limtsiz tarife vardı. Kota ve AKK yoktu. Yasal olmyan indirme yapan kullanıcılar yüzünden tarifeyi kaldırdılar. Limitsiz ve AKK'siz bir tarife artık hayâl oldu.

8 mbit yüksek hızı sevenler için miydi ? Yapma hocam Allah aşkına, gülerler adama yahu uzay çağındayız hızlı görmeyin böyle komik rakamları...
  • Benim yeni düşmüş 1 mbite, tam bi standartı yok anlaşılan, şimdi okudum son 2-3 sayfayı ama yakınma dışında bir mesaj göremedim :) şimdi son 2-3 gün içinde hızı 1 mbite düşüp tekrar yükselen yada kendi arayıp yükselten var mı ? Yani uğraşalım mı yoksa ay sonuna kadar 1 mbitle devam mı :) bunu ciddi soruyorum yanlız tecrübe etmiş kişiler cevap verirse sevinirim.

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: brev

Yaw!bu fiberin altyapı masrafı bir yerden çıkacak.Gerçek sınırsız ile mevcut tarife arasında %50 fark var.Sanıyorum milleti gerçek sınırsıza aktarmaya çalışıyorlar.Böylece ekstra %50 gelir sağlamayı umuyorlar herhalde.Mevcut alt yapı kaldırmasa AKK'yi çok daha önceden uygularlardı.

Şimdi işin ilginci önceki zamanlar AKN olmasın diye daha fazla para verenler varsa onlar da isyan etmişlerdir... Ya adamlar bizim yarımız kadar para veriyor ama AKN'den de etkilenmiyorlar diye...

Şimdiye kadar bu vatandaşların niye sesi çıkmıyordu peki.Şimdiye kadar niye isyan etmediler.Sanıyorum çoğunluk AKN'li tarifede,her 10 kişiden 8'i AKN'li tarifede...

Orası kesin... Ben AKN uygulandığını bilerek tarifeyi satın aldım ama 20 aydır uygulanmayan şey şimdi uygulanınca da sinirlerimiz attı tabi...
  • biz 16 mb 50 gb diye aldık 8 leri 50 gb yaptılar o zamanda 16 mb 50 gb da 100 yapın kardeşim
    yada ara kotalar olsun 100 200 ve diyerleri gibi fiyatlar olsun
    belki bana 200 yeter diyeceğim atıyorum fiyat 65 lira olucak
    110 tl vermek zorunda kalmam o zaman limitsize.
    alternatif kota lı tarifeler olusturamıyorlar bu paketleri hazırlayanlar da hakkeneten hiç düşünme insanlar ne başka ne ister başka neler sunalım düşüncesi yok

millet bende dahil imzayı atarken 25 gb 50 gb olayını biliyorduk, peki neden en basta uygumaladınızda şimdi
    bunu bu zaman kadar uygulnamayısının altında mutlaka bir cıkarları vardır çıkar olmadan bu işler olmaz

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

uydunetin 3 mb tarifesi güzel duruyor en azından hızımız düşmez ve 3 mb bana yeter

Bir de öyle bir durum var şimdi download yapmayıp sadece video izleyenlere ve sörf yapanlara 3-4 mbit yeterli ama download yapanlar hızlarından feragat edemezler gibi geliyor bana...
  • Bursa lokasyondayım. Adamlar AKK uygulamak için İzmir lokasyonuna atıyorlar. Haliyle ping 70 ms oluyor. Ne olacak benim fazladan pingler!
    Bu mudur sizin AKK sisteminiz . Böyle sistem mi olur. Beceremiyorsan yapma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 20 Mart 2012; 9:53:31 >

http://img411.yukle.tc/images/5303123.JPG

Orijinalden alıntı: torex666

Bence kesinlikle tepki verilmeli evet yapılmalı
    örneğin varsayalım ki TTNET in 20 milyon abonesi var ve bunlardan 10 milyonu aynı günde üyelik iptali yaptırdı sizce durum ne olur tabiki TTNET in bayraklar suya iner

Madem burda herkes şikayetçi neden kimse tepki koymuyor hadi o zaman yapın organizasyonu burdaki herkes gidip hemen yarın bassın iptal dilekçesine ama yok yapamazsınız dimi o zaman boş boş niye şöyle olsa da böyle olsa diye konusuyosunuz anlamıyorum ya bir icraat yapın ya da bakın netinize......

Öyle konuşuyorsunuz da buradakilerin en az yarısı kontratlı durumda... Adam sözleşmeden çıksa hem aldığı indirimleri geri ödeyecek hem de modem vs aldıysa onun sözde indirimini geri ödeyecek...

Kontratı olmayan beklemesi zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackdaniels™

quote:

Orijinalden alıntı: torex666

Bence kesinlikle tepki verilmeli evet yapılmalı
    örneğin varsayalım ki TTNET in 20 milyon abonesi var ve bunlardan 10 milyonu aynı günde üyelik iptali yaptırdı sizce durum ne olur tabiki TTNET in bayraklar suya iner

Madem burda herkes şikayetçi neden kimse tepki koymuyor hadi o zaman yapın organizasyonu burdaki herkes gidip hemen yarın bassın iptal dilekçesine ama yok yapamazsınız dimi o zaman boş boş niye şöyle olsa da böyle olsa diye konusuyosunuz anlamıyorum ya bir icraat yapın ya da bakın netinize......

mantık şu : 10kişi iptal etsin ben bekliyeyim :D ttnet nasıl olsa vazgeçer,
    ben yazmaya devam ediyim bu arada,

AKK'li tarifeler baştan tercih edilmeseydi durum bu düzeye gelmezdi!
    Ilk günden beri yazıyordu AKN,AKKher yerde isyan neden o gün değilde bugün yapılıyor?

Ne AKN'si arkadaş ya ? Ben 20 aydır AKN'ye takılmadan kullanıyorum ne oldu da bugün düştü benim hızım ? 600 gündür neredeydiler de şimdi mi geldi akıllarına AKN uygulatmak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Hızımı tekrar düşürdüler. Yarın sabah modemi tekrardan resetlerim.

Yahu bu modem resetlemek bir tek bizde mi işe yaramıyor ? Anlayamadım ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Benim yeni düşmüş 1 mbite, tam bi standartı yok anlaşılan, şimdi okudum son 2-3 sayfayı ama yakınma dışında bir mesaj göremedim :) şimdi son 2-3 gün içinde hızı 1 mbite düşüp tekrar yükselen yada kendi arayıp yükselten var mı ? Yani uğraşalım mı yoksa ay sonuna kadar 1 mbitle devam mı :) bunu ciddi soruyorum yanlız tecrübe etmiş kişiler cevap verirse sevinirim.

Hızı düşüp telekom müdürlüğüyle görüşüp hızını eski haline getiren 2 kişiyi bizzat okudum, birisinin de hızını 16 mbit yapmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Benim hala düşürülmedi inş düşürülmez diyim, ama bu kadar kişinin karşısında şans yok :(

Ansızın gidebiliyor hız hiç belli olmuyor, ben de diyordum yahu milletin düşmüş bende niye tık yok... Dün gitti işte
  • quote:

quote:

Benim hala düşürülmedi inş düşürülmez diyim, ama bu kadar kişinin karşısında şans yok :(

Ansızın gidebiliyor hız hiç belli olmuyor, ben de diyordum yahu milletin düşmüş bende niye tık yok... Dün gitti işte

Tedbirli davranmak lazım, sağol hocam

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Benim yeni düşmüş 1 mbite, tam bi standartı yok anlaşılan, şimdi okudum son 2-3 sayfayı ama yakınma dışında bir mesaj göremedim :) şimdi son 2-3 gün içinde hızı 1 mbite düşüp tekrar yükselen yada kendi arayıp yükselten var mı ? Yani uğraşalım mı yoksa ay sonuna kadar 1 mbitle devam mı :) bunu ciddi soruyorum yanlız tecrübe etmiş kişiler cevap verirse sevinirim.

Hızı düşüp telekom müdürlüğüyle görüşüp hızını eski haline getiren 2 kişiyi bizzat okudum, birisinin de hızını 16 mbit yapmışlar...

Sağol, bende bir şansımı deneyeyim ozaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 20 Mart 2012; 10:01:52 >

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Biri adsl ile internetini taşıyanlara özel 1 mbit limitsiz paket 45 tl ve şu an açık

Siz hem telefonu iptal ettirip ek ücretten kurtularak 1 mbit limitsiz kullanmak istemezmiydiniz!

Telefonu kapatsanda ek ücret alıyorlar.Yalın internet yalan oldu başlığını okuyun.Birde millet hızım 1 mbit oldu diye feryat figan ediyor.Sen şimdi 1 mbit'e geç diyorsun....

Bizim net 6GB kotalı. Bana yetiyor.

quote:

quote:

Tedbirli davranmak lazım, sağol hocam

Bir arkadaşımız da modemi kapatmayın demiş... Mümkünse modeminizi sürekli açık tutun... Belki gerçekten de modem kapatılıp açılmadan hız değişimi yapamıyor olabilirler... Kesin değil ama ihtimal...
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.