Şimdi Ara

Persona 4: The Golden'a Yeni Müzikler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Atlus'un Playstation Vita'ya yeni özellikler katarak geliştirdiği RPG oyunu Persona 4: The Golden'la ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şu an Japonya'nın en çok beklenen oyunu konumunda olan "The Golden" yeni müzikler ve diyalog görüntüleme fonksiyonuna sahip olacak.
     
          Yapılan açıklamaya göre oyunun standart savaş müzikleri yerini Shoji Meguro tarafından bestelenen yeni müziklere bırakacak. Eğer yaptığım saldırı başarılı olursa müzikler orijinal oyundaki bestelere yeniden dönecekler.
     
          Diğer taraftan Playstation Vita'daki oyunda sohbet günlüğü görüntüleme fonksiyonunun da bulunacağı açıklandı. Böylece senaryosu oldukça önemli olan oyundaki tüm konuşmaları tekrardan görüntüleme şansımız olacak.
     








  • Bir tutulmayan ps2 oyunu vitada ne kadar tutulabilirki
  • tutulmayan oyun? Metacritic ortalaması 90, oyun siteleri ve dergilerden ortalama 9/10 almış bir oyun. Oldukça popüler olduğundan ayrıca japonya'da animesi de yapılmıştr. Bu portun yanında ayrıca bir dövüş oyunu da yapılıyor. Bu devirde tutmayan oyunun devamını kim getirir? İşkembeden takılmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.