Şimdi Ara

Intel kendi IPTV hizmetini 2012 sonunda başlatmayı planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Intel kendi IPTV hizmetini 2012 sonunda başlatmayı planlıyor






    Mikroişlemci üretimi konusunda bir numara olan Intel firması, oldukça farklı bir alanda, IPTV hizmeti konusunda şimdiki kablo ve uydu aboneliklerine rakip olacak bir hizmeti hayata geçirmek için çalışmalar yapıyor.




    Wall Street Journal gazetesinin haberine göre bizzat tepe yöneticisi Paul Otellini tarafından desteklenen proje, firmanın doğrudan tüketiciye hitap eden bir girişimi olacak. 




    Intel markası altında oturma odalarına hizmet verecek TV servisi şimdilik ete kemiğe bürünmekten hayli uzak ancak Intel şimdiden yayınların lisansları için servis sağlayıcılarla görüşmeye, prototip set üstü TV kutusunu ve gezinti arayüzünü denemeye başladı.




    Intel'in 2012 yılı sonlarında hazır hale getirmeyi planladığı web tabanlı TV servisi segmentinde Google ve Apple hali hazırda faaliyet gösteriyor ve güçlü birer rakip konumunda. 




    Akıllı TV segmentinde de yatırımlarına devam eden Intel'in özellikle Medfield tabanlı işlemcileri ile internet TV segmentinde iddialı olmak istediği göze çarpıyor.

     

     








  • Bu devirde apple ve intelden korkulur çok fazla nakit paraları var ve parayla her yere girebilirler örnekte oldugu gibi.
  • İntel tv fazla para kazanmak herşey yaptırıyor işte gereksiz ki türkiye için tamamen gereksiz dilimiz yok ama hayırlı olsun diyelim
  • türkiyede iş yapmak istiyorsan lig tvyi alacaksın.Tivibu biraz daha yayılsın lig tv de eklenecekmiş bu tip söylentiler var.
  • Vay be Intel bu sektörede girişiyo ya gam yemem artık teknoloji alanında :P
    Doğrusu evimde Intel marka bir IPTV görmeyi çok isterim...
  • lig tv dijitürk ün yarısı zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.