Şimdi Ara

BF 3 Close Quarters - Ziba Tower Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Battlefield 3 için duyurulan DLC paketlerinden en çok tartışılanı Close Quarters içeriğinde yer alan 4 harita paketinden birisi olan Ziba Tower haritasına ait bir oynanış videosu yayınlandı. DLC paketinin adına yakışır şekilde bolca yakın temas anlarına şahit olduğumuz videoda Battlefield'ın en önemli özelliği olan "yıkım" detaylarına da sıkca yer verilmiş.

• ufak harıtalarda 64 kişi aynı anda savaşmanın zevki başka hiçbir haritada yok, zaten favorı harıtam "op.metro" idi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khyrasothemis -- 13 Mart 2012; 9:13:17 >
  • Oyunda Team deathmatch modu vardı fakat bu moda özel haritalar eklenememişti. Mevcut, semt büyüklüğündeki haritaların kısıtlanmasından elde edilen küçültülmüş haritalar tam bir TDM tadı veremedi. Çıkacak olan paket bu açığı kapatacağı kanaatindeyim.
  • Bu Close Quarters paralımı olcak yoksa bedavamı olcak ?
  • haberde de söylendiği gibi yıkılabilir çevre üstüne yoğunlaşılmış
  • cod bu.
  • usas + claymore tower
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu Close Quarters paralımı olcak yoksa bedavamı olcak ?

Tabi ki de paralı olacak...
  • Call of Duty Battlefield Warfare
  • Bu bölüme mouse dayanmaz
  • Sıkı bir Cod'cu olarak Tebrik ediyorum 10 numara bir oyun Ama ne yazıkki PC'de Ps3'tede böyle olsa Cod'un yüzüne bakmam
  • Benim için BF serisinin rakibi CoD'a göre en büyük avantajı adından da anlaşıldığı gibi savaş alanı deneyimi sunmasıdır.. Bir savaş alanında olması gereken kara araçları, sabit savunma silahları, hava araçları gibi.. Şimdi bu serinin gerçek tutkunları için TDM modu ne denli önemlidir ben bunu soruyorum?
    Bu görüşü sadece ben taşısam buraya yazma gereği duymazdım ama B2K DLC'sinin Assignment'larında şart koşulan, SQDM oynarken bile her 16 kişiden en az 10unun Death Match kavramını sevmediğini gördüm, hepsi oynadıklarının BF olmadığını söylüyordu..
    Elbette karşıt görüşü olan arkadaşlar da olacaktır onlara da saygı duyuyorum ama grafikleri geliştirilmiş, yıkılma motoruna sahip ve biraz daha zor bir CoD oyunundan başka birşeye benzemiyor benim izlediğim..
    DLC'yi de alırsam ancak silahları için alırım gibime geliyor..
  • Devam DICE devam
    Zaten bunlar istediğimiz haritalar hep hayal ederim yeni oyun motoruyla CoD nasıl olur diye .
    Activision'ın yapmadığını yapmışsınız helal valla (!)
  • arkadaslar burda konusuyorsunuz ama nedense oyunun en cok oynanan harıtası operatıon metro oluyor, bu kadar abartacak bır sey yok ıstedıgın harıtada oynarsın ıstedıgınde oynamazsın, sız ucakla helıkopterı cok ıyı kullanabılırsınız ama herkes sızın gıbı ıyı kullanamıyor, yada baslama noktasında arac bulamayınca dakıkalarca kosturmayı sız sevıyor olabılırsınız ama baskalarıda sevecek degıl ya, koca oyunda sadece tek arac olmayan harıta op metro ve oda encok oynanan harita, bence sızın sızlanmalarınız oyun yapımcısı ıcın önemlı degıl istatistikleri önemli...
  • bravo EA. sayende yeni cod beklememize gerek kalmadı. artık bize yeni bir bf lazım olacak.
  • CTR_JackaL
    13.03.2012 12:47:35

ps3 tede mw3 un ps3 te oldugundan en az 2 kat daha iyidir...
  • Archangel™
    13.03.2012 12:48:47

aynen sana katılıyorum yeni oyun motoruyla cod böyle olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: stun

Archangel™
    13.03.2012 12:48:47

aynen sana katılıyorum yeni oyun motoruyla cod böyle olur....

adam onu sitem amaçlı söylemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khyrasothemis

arkadaslar burda konusuyorsunuz ama nedense oyunun en cok oynanan harıtası operatıon metro oluyor, bu kadar abartacak bır sey yok ıstedıgın harıtada oynarsın ıstedıgınde oynamazsın, sız ucakla helıkopterı cok ıyı kullanabılırsınız ama herkes sızın gıbı ıyı kullanamıyor, yada baslama noktasında arac bulamayınca dakıkalarca kosturmayı sız sevıyor olabılırsınız ama baskalarıda sevecek degıl ya, koca oyunda sadece tek arac olmayan harıta op metro ve oda encok oynanan harita, bence sızın sızlanmalarınız oyun yapımcısı ıcın önemlı degıl istatistikleri önemli...

acaba neden en çok oynanan harita ?
    DICE telemetri diye birşey var bakıyorlar Op Metro en çok oynanan harita diyorlar ooo bu en iyi harita
    Aslında gerçek : En kolay lvl atlanan ve puan kasılan harita olduğu için oynanıyor . Fakat DICE bunu anlamıyor - anlamak istemiyor

• ACW-R yani mw3 deki ACR var. 00.37 saniyedeki silah yani yeni silahlar var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.