Şimdi Ara

Canon, PIXMA MX892 kablosuz hepsi-bir-arada yazıcısını satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canon, PIXMA MX892 kablosuz hepsi-bir-arada yazıcısını satışa sunuyor






    Baskı ve görüntüleme çözümleri konusunda dünya lideri firmalardan Canon, 200$ altı segmentte konumlandırılan PIXMA MX892 kablosuz hepsi-bir-arada yazıcısını satışa sunuyor.

      

    Ofis kullanımına yönelik üretilen PIXMA MX892 modeli yazıcı, tarayıcı, fotokopi ve faks fonksiyonunu bir arada sunuyor. 802.11n kablosuz özelliği yanında Google Cloud Print ve PIXMA Cloud Link fonksiyonları sayesinde bulut bilişimin imkanlarından da sonuna kadar faydalanıyor.




    PIXMA MX892 modeli barındırdığı Google Cloud Print ile Gmail postalarına erişme, eklentileri görüntüleme ve herhangi bir cihazdan Google Docs dökümanlarını seçerek yazıcıya gönderme imkanına da sahip.

     

    Ayrıca iOS ve Android platformları için geliştirilen Canon Easy-PhotoPrint (EPP) uygulamasıyla mobil cihazlarınızdaki dökümanları da tarayarak yazıcıya göndermeniz mümkün. Kablosuz bağlantı imkanının olmadığı durumlarda ise Ethernet portu yardımınıza yetişiyor. 




    9600 x 2400 dpi çözünürlüğe kadar baskı verebilen 5 mürekkep tanklı kartuş sistemi, 3 inçlik LCD ekran, 10cm x 15cm boyutlarında bir fotoğrafı 20 saniyede basabilme, 2400 x 4800 dpi çözünürlüğe kadar tarama yapabilme, renksiz dökümanlar için dakikada ortalama 12.5 görüntü, renkli dökümanlar için dakikada ortalama 9.3 görüntü baskılayabilme, 35 kağıt kapasitesine sahip çift taraflı yazdırma tepsisi, iki adet 150 kağıtlık tek taraflı yazdırma tepsisi şeklinde özelliklere sahip.




    Canon PIXMA MX892 kablosuz ofis hepsi-bir-arada yazıcı çözümü yakında piyasaya çıkacak ve 199.99$ fiyat etiketine sahip.

     

     








  • cihaz alınası gözükmekle beraber 200 dolar altı +kdv ile birlikte 200 dolar üstü türkiye için wifi artık olmazsa olmaz oldu yazıcılarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih37

    cihaz alınası gözükmekle beraber 200 dolar altı +kdv ile birlikte 200 dolar üstü türkiye için wifi artık olmazsa olmaz oldu yazıcılarda

    semih bey dikkat ederseniz bu mx410 v.s deki 2 kartuşlu bir makine değil 5 kartuşlu olan profesyonel bir makine...

    canon gerçekten bu tür bir cihaza deyimyerindeyse türkiyede muhtaçtı.epsona hep yenik düşüyordu.ancak bu rakama bu makine harika olmuş vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
  • Haberde bahsi geçen Canon Easy-PhotoPrint yazılımı, ücretsiz olduğu halde (Android) ülkemize kapalıymış. Bu tarz durumlar hiç hoş değil.
  • bunların mürekkeplerinede para dayanmıyor. tonerliler daha iyi en azından kuruma derdi yok ve daha çok dayanıyorlar.
  • Bende mx-340 modeli var. Aldığım güne lanet ediyorum. Wifi üzerinden ilk baskı süresi 1-2 dakika. Çıkan gürültüye inanamazsınız. Sanki mekanizmayı sıfırdan yapıyor gibi :)
  • Böyle yazıcıların gelişmesi çok hoşuma gidiyor gerçekten güzelde ama biraz masraflılar ya :/
  • Uygun fiyatlarda benzer özellikler..

    http://www.ofisplus.com/Yazicilar,LA_205-2.html
  • Böyle bi yazıcı için fiyat iyi fp ürünü olabilir toshibanın yeni 4000dolarlık bir tane yazıcısı var onu görmezden geliyorum
  • Bu tarz durumlar hiç hoş değil.
  • Tasarımı ve sahip olduğu özellikler hoşuma gittide Türkiye piyasasında ne kadar olur acaba
  • ios uyumlu olması çok iyi birde dizayn çok güzel kartuşlarının fiyatıda çok önemlidir yazıcıdan pahalı olmasın:) bakın burada var sanırım fiyatlarıwww.kartussan.com

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.