Şimdi Ara

Oyun oynarken mavi ekran ve çizgi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemim fazla iyi değil, en fazla minecraft falan oynayabiliyorum fakat oynarken ekranda çizgiler oluşuyo şu şekilde :

sonra da mavi ekran çıkıyo ama hepsi aynı değil, 3-4 tane farklı mavi ekran gördüm fakat en yaygını "dxgkrnl.sys" ile ilgili tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

bu sorun haxball bile oynarken çıkıyo

sistem özellikleri:
    Operating System: Windows Vista™ Home Basic (6.0, Build 6002) Service Pack 2 (6002.vistasp2_gdr.111025-0338)
    Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz
    Ram: 1 GB
    Ekran Kartı: ATI Radeon HD 3400 Series ()

• Seni yanlış bilgilendirmek istemem ama aynı sorunu ben yaşıyordum çok önceden.Ekran kartını değiştirdiğimde ne mavi ekran gelme hatası kaldı ne ekranda çizgiler anlattığının aynısı oluyordu banada inan.Eğer imkanın varsa başka ekran kartı tak bakalım aynı sıkıntıyı yaşayacakmısın.Deneme yanılma yap.Bu arada gerekli driverları tekrardan gözden geçirmeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 12 Mart 2012; 22:53:05 >

Öncelikle Ekran Kartı Driver ve Directx paketini tamamen sistem den kaldırıp güncel olan paketleri kurun ve deneyin.

Ek olarak, Windows Vista sorunlu bir işletim sistemidir! Tavsiyem olarak sorunsuz Windows 7 Sp1 kullanmanız sisteminiz için daha performanslı olacaktır.

Orijinalden alıntı: mezeli

bu ekran kartı hatasıdır geçenlerde başımıza geldi yedek bi ekran kartı varda takdık düzeldi

aynen öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Light -- 13 Mart 2012; 10:25:00 >

Orijinalden alıntı: Ooryuken

mavi ekran görüntüsü bu:

resim gözkmüyor ama ilk baştkai resim ekran kartı hatasıdır.Dostum ekran karrtı bul birinden tak dene diyoruz.Bizde yaşamışız aynısıki söylüyoruz denedinde olmadımı?

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Öncelikle Ekran Kartı Driver ve Directx paketini tamamen sistem den kaldırıp güncel olan paketleri kurun ve deneyin.

Ek olarak, Windows Vista sorunlu bir işletim sistemidir! Tavsiyem olarak sorunsuz Windows 7 Sp1 kullanmanız sisteminiz için daha performanslı olacaktır.

kesinlikle katılıyorum.
    ama sistemin win7 ye pek uygun değil windows xp sp2 yüklemeni tavsiye ederim...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.