Şimdi Ara

Doğanın insigniaya vurmuşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
10.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birçoğunuz biliyorsunuz forumdan doğan arkadaşımızı. Uzun süre 1.4 turbo insignia bekledi ve sonunda kavuştu aracına. Geçenlerde ev almak için satıyorlardı daha 1000 km de olan aracını ve izmir'den bir talip çıkmış adam pazartesi gelirim demiş istanbul'a ama cumartesi günü kapılarının önünde park halindeyken tır dönerken ön çamurluk, ön tampon ve farını kırıyor aracın. Araç şuanda odakta serviste tamir için bekliyor, izmir den gelicek adam satın almaktan vazgeçmiş. Şuanda araç doğanda kaldı tam satma arifesinde iken. Tır ın kaskosu aracın masrafını ödeyecek tahmini masraf 3000 tl tabi birde bunun değer kaybı var.
    Komşusu olan tır şöförünün eşi o kadar aracın kıymetli ise otopark a koy demiş. Doğanın sinirler iyice zıplamış tabi tazminat davası açmak istiyor.
    Sorum şu doğan tazminat davası açabilirmi değer için? Aracı sattı diyelim peki tazminat davası devam edip kazanabilirmi?

• Çok üzüldüm, şanssızlığa bak
    Normalde açmasın derdim ama otopark muhabbetinden sonra değer kaybı davası açsın.
    Çatır çatır kazanır.
  • Geçmiş olsun geçen gün bunuda sattık diye fotoğraf koymuştu keşke koymasaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 12 Mart 2012; 19:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Arkadaşlar birçoğunuz biliyorsunuz forumdan doğan arkadaşımızı. Uzun süre 1.4 turbo insignia bekledi ve sonunda kavuştu aracına. Geçenlerde ev almak için satıyorlardı daha 1000 km de olan aracını ve izmir'den bir talip çıkmış adam pazartesi gelirim demiş istanbul'a ama cumartesi günü kapılarının önünde park halindeyken tır dönerken ön çamurluk, ön tampon ve farını kırıyor aracın. Araç şuanda odakta serviste tamir için bekliyor, izmir den gelicek adam satın almaktan vazgeçmiş. Şuanda araç doğanda kaldı tam satma arifesinde iken. Tır ın kaskosu aracın masrafını ödeyecek tahmini masraf 3000 tl tabi birde bunun değer kaybı var.
    Komşusu olan tır şöförünün eşi o kadar aracın kıymetli ise otopark a koy demiş. Doğanın sinirler iyice zıplamış tabi tazminat davası açmak istiyor.
    Sorum şu doğan tazminat davası açabilirmi değer için? Aracı sattı diyelim peki tazminat davası devam edip kazanabilirmi?

Oncelıkle dogan arkadasımıza gecmıs olsun.

Tazmınat davasını acması pek bırsey kazandırmaz cunku KAZA bu yanı kastı olan bırsey degıl zaten tırın kaskosu aracın masraflarını karsılıyor tazmınat olması cok zor.

• Geçmiş olsun.

Üzüldüm. Bu tür haberler çoğalmaya başladı. Ne oluyoruz? Nazar mı?
  • Geçmiş olsun dileklerimizi ilet Doğan'a.
    Şimdi biri çıkar forum laneti der, tam olur.
  • o lafı bir erkek söylecekti ki , gösterecektik ona...Otopark parasını o versin o zaman

Çok geçmiş olsun.vardır bir hayır.Çok can sıkıcı ama bir kapı kapanır, diğeri açılır.Allah can sağlığı versin.Forum nazarı gerçekten var galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şahinler Neden Arkadan İtiş?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış hatırlamıyorsam satmıştı çoktan aracı?
  • Ulan üzüldüm ya geçmiş olsun Doğan kardeşime. Aramiyim şimdi morali bozuktur. Bizim Onur'a ulaşıp sorsun, olmadı Onur açar dava.
  • http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=40098
    burada konuyla ilgili bir soru var.

Kazadır sonuçta istemeden yapmıştır tabiki ama bu demek değildirki değer kaybı davası açılamaz, gayet açılır ve bilirkişi raporu ile değer kaybının tamamı ödenir. Ancak umarım Doğan arkadaşımız aracını, park yapılması yasak bir yere bırakmamıştır, bu işi zorlaştırır çünkü.
  • Bir önceki aracımız olan Hyundai i30'a kırmızıda durmayan vatandaşın biri çarpmıştı. Yaklaşık olarak 5000TL masraf çıkmıştı.

Değer kaybı davası açtık, kazandık. Ancak 1000-1500TL bir tazminat alabildik.
  • Cidden üzüldüm, sattı biliyordum aracını. Kötü olmuş
  • Gecmıs olsun tabıkı deger kaybı davası acabılır ancak kendını bu kadar uzmesıne gerek yok üzmesin kendini.
  • geçmiş olsun doğan arkadaşımıza nazar değmiş.
    değer kaybı davası açsın tırcıya
  • Arkadaşlar herkese teşekkürler olay kapısının önünde olmuş zaten beni aradı bilgi almak için bende foruma sormak istedim dava olayını. Yeni eve taşındıkları için internetleri yok birde coşkun onur un bilgilerini bana pm atarmısın söyleyim doğana konuşsun müsait bir zaman.
  • geçmiş olsun
    dava açsın...
  • Geçmiş olsun şanssızlık olmuş hakikaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Arkadaşlar birçoğunuz biliyorsunuz forumdan doğan arkadaşımızı. Uzun süre 1.4 turbo insignia bekledi ve sonunda kavuştu aracına. Geçenlerde ev almak için satıyorlardı daha 1000 km de olan aracını ve izmir'den bir talip çıkmış adam pazartesi gelirim demiş istanbul'a ama cumartesi günü kapılarının önünde park halindeyken tır dönerken ön çamurluk, ön tampon ve farını kırıyor aracın. Araç şuanda odakta serviste tamir için bekliyor, izmir den gelicek adam satın almaktan vazgeçmiş. Şuanda araç doğanda kaldı tam satma arifesinde iken. Tır ın kaskosu aracın masrafını ödeyecek tahmini masraf 3000 tl tabi birde bunun değer kaybı var.

Bazı insanlar neden bu kadar güvensiz ve neden bu kadar kötü söz söylemeye meyilli?! İnsan gibi özür dilesen, güleryüz göstersen olmaz mı? Karşıdaki de eşek değil ya "tamam kardeşim bi kazadır olmuş" der sineye çeker yani... Yanılıyo muyum?

• Geçmiş olsun doğan kardeşim Çok kötü olmuş O tırcınındaa...
  • sinirlerim tepeme çıktı yine geçmiş olsun

bu forumda nazar olduğuna her geçen gün daha çok inanıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.