Şimdi Ara

Crytek'in Yeni Projesi Önümüzdeki Ay Açıklanacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Crysis serisi ve Cry Engine grafik motoru ile sektörün en önemli firmalarından biri haline gelen Crytek, şu sıralar birçok proje üzerinde çalışıyor. Kinect için geliştirilen Ryse dışında yeni Time Splitters, Homefront 2 ve Warface gibi birçok projede imzası bulunan firmanın yeni projesi ise önümüzdeki ay duyurulacak.

Bu projeyi önemli kılan nokta ise muhtemelen ana ofis tarafından yapılması. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde firma bir iş ilanı vermiş ve bu ilanda Cry Engine bilgisi şart koşulmuştu. yeni açıklamada ise üzerinde çalışılan bu projenin önümüzdeki ay duyurulacağı belirtilmiş.

CVG sitesi ile konuyla ilgili bir söyleşi yapan Nick Button, "İşimizin en büyük bölümlerinden birisi de büyük bütçeli PC ve konsol oyunları. Bu konuda yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ryse ve Homefront'u biliyorsunuz. Başka bir proje üzerinde de çalışıyoruz (gülüyor)....Üçü de oldukça iyi gözüküyor." diyerek yeni projeyi de resmen doğrulamış.

"Bu yeni projemiz kesinlikle fantastik. Demek istediğim, bu türde şimdiye kadar yaptığımız en iyi proje. Muhteşem gözüküyor. Yapım ekibi çok iyi çalışıyor ve onları bu hevesle çalışırken görmek mutluluk verici. gerçekten bu konuda çok mutluyuz." sözlerine de yer veren Button, yeni proje için bizi de meraklandırmayı başardı.

• Cryengine ile en kötü oyun bile güzel gözüküyo bana ne olursa olsun oynarım
  • inş crysis 3 tür. çünki crysis 2 iyi değildi.
  • Crysis 3 geliyoooor
  • son paragraf heyecanlanmak için yeterli bi sebep
  • Bence artık oyunların hepsinde bu tür grafik motorları kullanılmalı ayrıca yeni bi oyun olsa daha iyi olur
  • tabiki türkçe olucak dimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen Homefront Veya Ryse
  • Warface den haber varmı?
  • crysis grafik motoruyla sallayıp geçen oyunlardan biri ve böyle bi firmaya tek oyun yakışmaz yeni oyunlar lazım fakat aynı anda bu kadar oyun çıkmaları işleri inş düzgün ve zamanında geliyorum crysis grafikeri benzeri oyunlar oynamak ısterım dunyadaki sayılı saglam grafik motorundan biri
  • Crysis 2 yi beğenmeyenleri anlayamıyorum... Gerçekten bitirdinizmi oyunu?
  • kesin crysis 3 inşallah yeni oyun daha da güzel olur merakla bekliyoruz
  • Crysis 2 rezaletti bence üçüncü bir rezalete hiç gerek yok.yeni bir projedir umarım.
  • Adam fantastik proje diyor hala crysis 3 diyen var beyin bedava.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlar Türkçe gelsin.Seslendirme de dahil.o üç oyunu da orci alırım valla.Nitekim crysis1 ve 2'yi orci olarak almıştım.
  • Umarım daha önce yapmadıkları bir oyundur. Eğer FPS olacaksa bu oyun Crysis gibi efsanevi bir konusu olan değilde Call of Duty, Medal of Honor veya Battlefield benzeri gerçek insanlarla ve gerçekçi bir şekilde simule edilmiş bir oyun olur. Onun haricinde 3RD bir aksiyon oyununa girişmelerini bekliyorum.
  • Fantastik derken? Warhorse studios ile ortaklaşa yapılan rpg olabilir mi? Cryengine 3 ile yapılıyor.
  • Crysis 4 yılda bir çıkar.
  • bir oyunu herkes beğenecek diye birşey yok ama beğenmediği bir oyunun çıkmamasını istemek o oyunun takipçilerine saygısızlık değil mi? mesela savaş oyunu sevmeyen birisi "ben savaş oyunu sevmiyorum, battlefield oyunu çıkmasın, cod serisi artık bitsin" diyebilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Crysis 2 rezaletti bence üçüncü bir rezalete hiç gerek yok.yeni bir projedir umarım.

Hangi konuda rezaletti üye girişi yapmayıp misafir olarak yazan dostum?

Hikayesimi?

yoooo bence gayet güzel ve tatminkardı.Grafiklerimi?Cryengine 3 ulan.Oynanış?Şu ana kadar oynadığım fps'ler içinde en sağlam oynanış dinamiğine sahip oyundur crysis 2.(vuruş hissi'de mükemmeldir.)

Haa etkileşim ve yıkılabilir çevre yok demi.Birde araç kullanımı yok.

Yada kesin bf3 daha iyidir ;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.