Şimdi Ara

Windows 7 işletim sistemli ITG XpPhone 2 Çin'de tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Windows 7 işletim sistemli ITG XpPhone 2 Çin'de tanıtıldı

     

    Windows XP işletim sistemini küçük boyutlara sığdırarak dikkatleri üzerine çeken ITG firmasının XpPhone adlı modelinin devamı Çin'de yapılan bir tanıtımla resmi olarak duyuruldu.




    Aslında Ocak ayında tanıtılması beklenen model iki ay gecikmeli olarak kendisini gösterdi.

     

    Windows 7 işletim sistemi üzerinde çalışan XpPhone 2, Sharp tarafından üretilen 4.3 inçlik 800 x 480 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik LCD ekran kullanıyor. İşlemci tarafında ise 2GHz'e kadar Intel Atom Z5xx işlemci serisine yer verilmiş.


     

    2GB'a kadar RAM, 112GB'a kadar SSD depolama seçeneği, microHDMI, microSD, 1500mAh batarya, WiFi, Bluetooth, 17.5mm kalınlık, arka tek renkli bilgi ekranı şeklinde özelliklere sahip.




    Firma telefonu Çin telefon şebekesi için optimize ediyor ancak ülke dışına da dağıtımı yapılacak mı bilinmiyor. Batarya yoğun kullanımda 4 saate kadar dayanırken, 18 saate kadar da konuşma süresi sunuyor.




    Önümüzdeki bir veya iki ay zarfında piyasaya sürülmesi beklenen XpPhone 2 modelinin konfigürasyona göre 1100$-1900$ arasında olacağı belirtiliyor. 





    Windows 7 işletim sistemli ITG XpPhone 2 Çin'de tanıtıldı

     








  • bana göre gereksiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DraGonS

    bana göre gereksiz.


    Artık şu gereksiz ithamlardan kurtulsak nasıl olur. Size hitap etmeyebilir ama gereksiz değildir. Üretici firmanında arge bölümü o kadar salaktı gereksiz bir telefon üretecek.

    İş adamları için biçilmiş kaftan. Windows 7 Desktop kullanımı telefona getirmişler.
  • 112GB'a kadar SSD depolama seçeneği yok artık
  • 2Ghz'ye kadar işlemci, 2GB'a kadar Ram, Windows 7 işletim sistemi

    1500Mah batarya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 12 Mart 2012; 16:42:17 >
  • vay be çinlilerin yapmadığı şey yok.
  • Ya adamlar resmen diz üstü bilgisayarı cebe sığdırmışlar. Tabi yüksek oranda şarj sıkıntısı çektiği ortada 4 saat batarya. Şu batarya teknolojisini istediğimiz gibi geliştiremediler gitti mobil cihazların önündeki en büyük engel olarak o var şuanda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: join

    Ya adamlar resmen diz üstü bilgisayarı cebe sığdırmışlar. Tabi yüksek oranda şarj sıkıntısı çektiği ortada 4 saat batarya. Şu batarya teknolojisini istediğimiz gibi geliştiremediler gitti mobil cihazların önündeki en büyük engel olarak o var şuanda.

    Aynen öyle. Şu bataraya sorununu çözseler en büyük gelişme olur.
  • bilgisayar işletim sistemini almışlar telefona monte etmişler... vay bea...
  • iyide neden ?
  • Bu ufak adamlar çok fena yahu.. yapamadıkları iş, icraat yok.. bağımsız şekilde kopya, taklit derken malı götürecekler yakın zamanda. helal olsun vallahi.
  • gerçekten taktir ediyorum yaptıklarını ama win8 zaten tüm platformları ortak bir çatıda birleştirmek için çok sağlam bir şekilde geliyor. pc de yaptığın, çalıştırdığın her uygulamayı tablette ve telefonda çalıştırmak gerçekten büyük fark oluşturacak bir kullanım deneyimi.
  • Güzel fakat pahalı..Ultrabook alırsın o fiyata...
  • Batarya dışı olay budur,yok Android'miş yok ios'mus uğraşacağına Win7 varmı ötesi...
  • Bataryasi yogun kullanimda 10 saat giden win 7 li bir telefon olsaydi eminim peynir ekmek gibi satilirdi...android yada ios falan kalmazdi ortada...
  • vodafonenun spiga adlı bilgisayarı eminim ki bundan 100 kat daha kullanışlıdır. yanında da konuşma yapabilmek için uyduruk bir telefon herhalde kimseye ağır gelmiyecektir. o kalınlık da 17.5 mm neymiş lan bu tuğla gibi
  • Öylesine Bir Haber..: Joystick kontrollü tekerlekli sandalye yapıldı .... falan .... filan .....

    Bizden yorumlar....: Lüzumsuz... Gereksiz .... Lazım değil.... Yürüyorum ben ne gereği var...
  • Güzel ama çok para..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekno_user

    gerçekten taktir ediyorum yaptıklarını ama win8 zaten tüm platformları ortak bir çatıda birleştirmek için çok sağlam bir şekilde geliyor. pc de yaptığın, çalıştırdığın her uygulamayı tablette ve telefonda çalıştırmak gerçekten büyük fark oluşturacak bir kullanım deneyimi.





    Katılıyorum, win8 bu iş için yapılıyor zaten, tüm platformları güçlü microsoft yazılımlarının da desteğiyle tek platformda toplamak.

    win8 çıkınca ortalık karışacak bence biraz.






    ayrıca bu cihaz bence kendini asıl win8 için hazırlıyor olabilir:http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/intel-islemcili-ve-Windows-8li-akilli-telefon-xpPhone-2.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 12 Mart 2012; 14:21:41 >




  • ülkemize gelmez gelsede 3 binden aşşagı inmez...ama güzel bir gelişme diğer firmalara da ön ayak olacaktır.özellikle win8 den sonra özellikle mobil ve tabletlerde daha rahat bir kullanım ve konfor bizi bekliyor.
    tek eksigi bence atam işlemcilerin kullanılması arm gösterdiği çizgide ilerlemeye devam ederse bu derttende kurtuluruz. zaten bir cogumuz alıştı cantasında cebinde en kotu usb sarj tasımaya , ben minimum 3 kez sarz ediyorum telefonumu alışkanlık yaptı o da sorun degil artık :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.