Şimdi Ara

LOCALHOST L2 SERVER ACTIM,CALISIYOR.YAZIYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
13.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

JAVA JDK 1.5 52 MB
    EASY PHP 8MB
    L2JC3SERVER1229B 12 MB
    SYSTEM560C4V22 70MB

KURULUM

JAVA YI VE EASY PHP YI KURUYORUZ
    L2JC3SERVER1229B ( BU DOSYAYI C:\SERVER DIZININE ACIYORUZ )
    SYSTEM560C4V22 ( BU DOSYANIN ICINDEKILERIDE C:\PROGRAMFILES\LINEAGE2 DIZININE ACIYORUZ )

DAHA SONRA MAKINAYI RESETLIYORUZ.
    MAKINA ACILDIGINDA CTRL+ALT+DELETE YAPIYORUZ WINDOWS GOREV YONETICISINDE ISLEMLER SEKMESINE GELIYORUZ...APACHE.EXE VE APACHE ILE ILGILI TUM KAYNAKLARIN ISLEMINI SONLANDIRIYORUZ.

C:\server ICINDEKI START.BAT DOSYASINI CALISTIYORUZ.

C:\server\l2j\tools\database_installer.bat

C:\server\l2j\gameserver ICINDEKI STARTGAMESERVER.BAT DOSYASINI CALISTIRIYORUZ.
    C:\server\l2j\login ICINDEKI STARTLOGINSERVER.BAT DOSYASINI CALISTIYORUZ.

BU IKI DOSYA CALISIR VAZIYETTE KALICAK.

SONRA C:\Program Files\Lineage II\system ICINDEKI L2.EXE DOSYASINI CALISTIYORUZ VE OYUNUN LOGIN EKRANINA GELIYORUZ USERNAME VE SIFRE KISMINA (bartz) YAZIYORUZ VE OYUNA GIRIYORUZ..

BUKADAR.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesmo -- 13 Şubat 2006 23:03:14 >

• easy php ve java nın linklerini verebilirmisin :)
  • neden apache yi kapatiyorsun bunlari kapatmana ne gerek var oncelikle game ve login serverin aciliyormu senin yani java dogru calisiyormu senin login ve gameserver bat dosyalarinin calisr haldeki fotolarini gondere bilirmisin buraya
  • game ve login server resmini ekledim,apache server sorun cikardi bende o yuzden onu kapattim mysql calisiyor zaten oyun icin.java da dogru calisiyor.

• Php

Java

bu da güzel bir enstantane :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesmo -- 13 Şubat 2006 23:35:48 >

• çok sağol gerçekten , uzun zamandır böyle birşey yapmayı planlıyordum ama ingilizce kaynaklardan pek birşey anlayamıyordum. yarın hemen deniyorum bu olayı
  • valla sagdan soldan arastırdım parca pıncık oldu :) sorun olursa ben yardımcı olmaya calısırım gene..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok şey istedim galiba ama

L2JC3SERVER1229B dosyasını araştırdım farklı versiyonlarını buldum, belki çalışmaz diyerekten senin indirdiğin linki isteyebilirmiyim
  • onuda bana bırı gonderdı,sen farklı versıyonunu cek bakalım ole dene olmassa ben sana msn den falan gonderırım.
  • merhaba arkadaşlar.. ben bir link buldum şuan indiriyorum görünen dosya adı ile indirdiğim farklı capon sitesi zaten:) yükleme tamamlansın eğer oysa linkini koyacağım..
  • L2JC3SERVER1229B

tamamdır buymuş çorbada benimde azcık tuzum olsun:)
  • Bu arada teşekkürler disc arkadaşım verdiğin bilgiler,paylaşımın için..
  • herzaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesmo -- 14 Şubat 2006 2:35:24 >
  • help me:) gm ayarları yada xp rate adena rateleri nasıl ayarlıyoruz bu konuda yardımcı olursan sevinirim:)
  • demek sende kurdun :) //admin de ishte orda hersey var..ama serverin rate ayarları ıcın oyun dısında kodlarda oynama yapmalısın.ona bakmadım hıc.
  • Tamamdır onuda hallettim sağol:) evet gayette güzel çalışıyor baiumla antharas kesip duruyorum:))
  • Peki disc sen buraya bu 4 ana porgramın adreslerini verebilrmisin javaylara doıgerını hepsnını yaı basta verıdgın 4 ısmın acık ındırme adreslerını yazarsan cok sevınırz.
  • dark biraz üstte java ve php nin linki var ordan indirebilirsin..
  • L2JC3SERVER1229B

EASY PHP

JAVA JDK 1.5

SYSTEM560C4V22

tamamdır bu linklerden indirebilirsiniz..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.