Şimdi Ara

Eurotrip (2004)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde hiçbir beklentim olmadan izlediğim bir filmi fakat filmi izlerken hiç sıkılmadım hatta oldukça eğlenceli bir filmdi diyebilirim.Tavsiye edilir. Benden başka izlemiş olan var mı forumda?

Filmin Konusu

İnternette yazıştığı Alman arkadaşını ismini yanlış okuduğu için Mike sanan, fakat daha sonra onun Mika adında çok güzel bir kız olduğunu öğrenen Scott'ın; onu erkek zannedip e-mailini bloklamasından sonra, Mika'yı bulmak için Avrupa'ya yolculuk yapma kararı alması ile bütün macera başlar. (sinemalar.com dan alıntı)

Filmin Afişi

Eurotrip (2004)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• up
    "Beklemediğin bir ihanet pek korkunç değildir, asıl korkunç olan beklediğin bir ihanettir."
  • Güzel bir gençlik filmiydi.Beğenmiştim, tavsiye ederim.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • benden başka da izleyenler olduğunu görmek sevindirici çünkü internette kötü olduğu hakkında yorumlar okumuştum ama efsane sahneler vardı. mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 10 Mart 2012; 14:49:36 >
    "If you are not born shredded, it's not your mistake. But if you die not shredded, it's definatly your mistake." Bill Shredded
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S40 I (1995-2004)
    18 yıl önce açıldı
    Frailty (2001)
    3 ay önce açıldı
    Spooks (2002-2011) | BBC
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5-6 sene önce izlemiştim o zamanlar amerikan pastasından daha eğlenceli gelmişti
    the new guy (yeni öğrenci) bu film de baya eğlenceli
    Erol Büyükburç!
  • 10 sene oldu izleyeli sanırım, vcd'si tüm sınıfı dolaşmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.