Şimdi Ara

Diablo III Hayranlarına Şok Haber

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
         12 yıllık hasretten sonra Beta'ya kavuşan ve çıkmasına kısa bir süre kalan Diablo III'ün hayranları şok bir haberle daha karşılaştı. Diablo III'ün PvP modu ertelendi.

Diablo Oyun Direktörü Jay Wilson, Diablo III'ün PvP sisteminin henüz istenilen standartlara ulaşmadığını ve PvP modunun oyuna bir ek paketle yayınlayacaklarını açıkladı. Diablo III, PvP modu eklendikten sonra, PvP modu arenaları ve haritalar oyunun yapısına uygun düzenlenecek. Ayrıca PvP tabanlı achievementlar ve matchmaking sistemide oyunda bulunacak.

Tüm bu haberlere rağmen oyunun çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi hala bulunmamakta.

• Sıktılar ya biz salak yerine koyuyolar
  • müthiş denge sağlanmadan pvp olmaz zaten. denge sağlanmadan çıkarsa herkes belli karakterlere ve skillere abanarak oynar aksini yapanda ezilir oynadığına pişman olur. yerinde bir karar.
  • 12 yıllık beklemeden sonra bir kaç ay daha bekleye biliriz herhalde yeter ki sorun PvP sorunsuz olsun.
  • Yooooooooooo Yooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!
  • ben zaten oyunu 3 5 defa bitirmeden pvp'ye girmem. o zamana kadar toparlayıp çıkarırlar umarım.
  • Hiç gelmese de olur. Senaryosu yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç şaşırmadım
  • oyun yapmak kolay mı biraz daha sabır....
  • ertele yavrum ertele o zamana kadar ölümsüzlük bulunursa işte o zaman oyunu görebilirim
  • oyunda zaten bitirip item yapmak için sürekli tekrar oynancak oyunu alıp direk pvp yapmaz kimse böylece onlarda rahat rahat düzenlerle ama ek paketle gelcek yani yine oyuna ekstradan para vermemiz gerekcek pvp için bu can sıkıcı
  • yeter artık ama ya sıkıldım artık beklemekten şu blizzardın taktiğinden nefret ediyorum oyunu 1 yıl öncesinden duyuruyolar olan bize oluyo bekle allah bekle bari normal modu gelsede oynasak.
  • Bunun Activision sebebiyle alınmış bir pazarlama stratejisi olduğunu tek düşünen ben miyim? Zira 'yama' değil de 'Ek paket' diye vurgulanmış... Hal böyle olunca da, işin içindeki dürüstlük katsayısı giderek düşmekte. Nasıl olsa uzun süre beklemiş oyuncu kitlesi var, Diablo gibi bir pazarlama ismine sahipsin, üstelik de Blizzard'ın yaptığı işler ortada... Balıklama atlayacaktır tüm oyuncular 20-25$'lık bile olsa ek pakete. Yoksa World of Warcraft gibi bir oyunun PvP sistemini balans altında tutan, yaratan bir oyun firmasının bu işin altından kalkamadığını ve ek süre istediğini düşünmek gerçekten garip, hatta garipten ziyade oldukça 'komik'. Kimseyi kandırmasınlar da, çıkış tarihini açıklasınlar yakın zamanda. :)
  • senaryo yeter benim için :)
  • Capcom yapmıyordu değil mi bu oyunu :D
  • Ohoooooooo
  • blizzardın bu oyunla ılgılı yıllardır bısey yapmadıgına ınanıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 10 Mart 2012; 17:43:48 >
  • Şöyle bir bakıyorum oyunlar klasörüme. Bir yığın oyun var, hepsi hit. Ama hiç birini oynayasım yok. Çıksın şu Diabloda Rpg ye gömüleyim artık. Co-op un zevkine varalım.
  • Wayward Son haklı, yapımcılar başta diyordu zaten Diablo PvE ağırlıklı bir oyundur diye, Diablo'yu oynatan senaryosu ve PvE modudur.Önceki oyunda PvP dengesi falan da yoktu zaten.Diablo oynadın mı diye sorup asıl zevk PvP'dir diyen adam oynamamıştır oyunu.Ama galiba bu sefer dengeyi kuracaklar.Expansion ile gelecekmiş, ben 2 gibi Expansionlar ile oyunu adam edeceklerini düşünüyorum.
  • Bence firma gelirlerini nasıl arttırabilirim derdinde. Ek paketler falan derken bir bakmışsınız elinizde avucunuzda ne varsa, mmo misali oyuna vermişsiniz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.