505 Games ve Rebellion, 1 Mayıs'a göz kırpan dürbünlü tüfek odaklı oyunu Sniper Elite V2 için yeni bir oynanış videosu yayınladı.
Bu videoda oyunun interaktif öldürme sahnelerinden birini görmekteyiz. Bir sniper atışıyla düşman askerinin bombasından vurma becerisine ulaşabilirseniz, bombanın patlama tesiriyle tüm düşmanları öldürebileceğimizi bu videoda görebiliyoruz.
1 Mayıs'ta PS3, Xbox 360 ve PC için çıkışını yapacak Sniper Elite V2 için yayınlanan bu keyifli videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:
sevdim bu işi
Bu oyundan çok umutluyum sadece şuana kadar gördüğüm görüntüler bile çıktığı gün Steamdan almam için yeter bana. Adamlarda çok ilginç bir firma çok sevdiğim oyunlarıda var hiç sevmediklerimde var. Ama Sniper Elite teki başarı bana yeter ikinci oyunda aynı şekilde devam edicek gibi.
oynamak için sabirsizlaniyorum... 1 mayis
sniper elite den sonra ıron storm 2 yide istiyoruz artık...
Az kaldı az !
Harika !
süper olmuş
bu adam ne askeri ki rusları öldürüyor?
Bir Önceki Video'da Grafikler Daha Güzeldi..Bu Video da Pek Beğenmedim..
Grafikler güzel ya
Çok güzel bir video, sağlam bir detay !
oyun tamam güzel de benim anlamadıgım iç organlarını niye gösteriyorsun oyun oynuyoruz iç organlarına kadar inmenin ne anlamı var bir daha gerçekçi olabilirdi..
Yalnız ordaki adamların parçalanması gerekiyorken adamlar uçuşuyor kütük gibi
quote:
Orijinalden alıntı: MuMMy07
oyun tamam güzel de benim anlamadıgım iç organlarını niye gösteriyorsun oyun oynuyoruz iç organlarına kadar inmenin ne anlamı var bir daha gerçekçi olabilirdi..
umarım onun ayarı vardır..
1 Mayis , isci ve emekcinin bayrami :D
quote:
Orijinalden alıntı: yaselvuz
bu adam ne askeri ki rusları öldürüyor?
keskin nişancının sırtında thomson vardı bi ihtimal Amerikan askeridir. Yada büyük ihtimalle öldürdüğü amerikan askerinin elinden aldığı bi silahtır o ve Alman askeriyizdir, bu ihtimal daha yüksek çünkü oyunun amblemi nazilerin ambleminin aynısı nerdeyse...
ilk oyun sağlamdı. bundan da büyük umutlarım var
Vasatı geçemez. ilk girişteki binanın tasarımı ve grafikleri berbat, askerlerin bulunduğu yerin tasarımıda rezalet. Açık alanda sap gibi bekleyen askerlerden hiç bahsetmiyorum. Level tasarımcısı kimse çok kötüymüş.
Dümdüz kalitesiz kaplamalar,rezalet tasarım ve mekan.
quote:
Orijinalden alıntı: ghostliving
Vasatı geçemez. ilk girişteki binanın tasarımı ve grafikleri berbat, askerlerin bulunduğu yerin tasarımıda rezalet. Açık alanda sap gibi bekleyen askerlerden hiç bahsetmiyorum. Level tasarımcısı kimse çok kötüymüş.
Dümdüz kalitesiz kaplamalar,rezalet tasarım ve mekan.
Konsol galiba bu.Bilgisayarda daha iyi olacaktır.Birde başlarda ilk çıkan videolarda FPS olarakta oynanabiliyordu inşallah kaldırmazlar onu.