Şimdi Ara

iphone 3gs 5.1 yukledigim zaman itunes (-1) hatasi aliyorum yardimarinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR BENDE BIR ARKADASIN IPHONE 3GS ALDIM VE ITUNES'TEN 5.1 GUNCELLEMESINI YAPMAK ISTIYORUM AMA SUREKLI -1 HATASINI ALIYORUM NERDEN KAYNAKLANABILIR ?
    SIMDIDEN TESEKKURLER....



  • Bu hata mesajı telefonunuzun Restore Mode’a alınamadığı anlamına geliyor.Bu durumda telefonu kendiniz DFU Mode’a alın. Aynı zamanda bilgisayarınızdaki host dosyasını da düzenleyerek içerisindeki apple ile alakalı yerleri silin. ( host dosyasını düzenledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın! )

    Kimi zamanlarda 6 numaralı hata telefonunuzu kırdığınız zaman ayarladığınız Partition büyüklüğünden de kaynaklanıyor olabilir. Bu 6 numaralı hatayı, UPGRADE işlemi sırasında alıyorsanız, telefonunuza önceden kurduğunuz Firmware’in Partition büyüklüğünden kaynaklı bir problem olabilir. Bu durumda eski Firmware’i farklı bir Partition büyüklüğü ile yeniden telefonunuza kurup sonra UPGRADE işlemini deneyebilirsiniz. Bide Şöyle Bir Hata Alabilirsiniz;

    "iTunes was unable to load dataclass information from sync services"

    Bu hata, cihazınız ile ilgili değildir. iTunes ile ilgilidir. iTunes’u tamamen kaldırıp baştan kurmak sorununuza çözüm olacaktır. Apple sitesinde de yönerge var bu konuyla ilgili olarak tercüme olayı var. Bunu tamamen kaldırıp kurdugumuzda sorun hallolucak gibi. Çünkü oradada en sonuna baktımda iTunes'un en güncel sürümünü yükleyin simdi diyor. Bu arada DFU Mode'a almaktan baya bahsettik. Dev Team'in Jailbreakte gösterdigi gibi yeniden yazalımda, yeni arkadasların kafası karısmasın.

    Kaynak Burası. Biraz aramayla bulunabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.