Şimdi Ara

Bİ MYKO KALMIŞTI BU GÜN ONADA EL ATCAM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVEET beyler jpko ve usko dan sonra bi myko kalmıştı bakmadığım şimdi onu indiriyorum fakat şöyle bişi vardı:

quote:

Knigh Ascension v1298 Full Client:

MD5 hash: 13f309ba4db6a53329c2ca5af4d583c8

Knight Ascension Client Download (Filefront.com mirrored site)
    http://www.filefront.com/?filepath=/Terra/KA_v1298_20050603.exe

Knight Ascension Client Download (Via Bit Torrent)
    KA_v1298_20050603.exe.torrent

Knight Ascension Client Download (e-Games download site)
    Main Download Site
    Mirror Download Site

Note: For players who have downloaded the previous Full Client v1298 (KA_v1298_20050527.exe) that needs password to be installed, here is the password: MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT

ben bunu indiriyorum dooru mu?

quote:

Main Download Site
    Mirror Download Site <===== bu mirror

üyeliği aldım maile böyle bişi geldi.

quote:

Thank you for registration with us. You membership's account had been created.
    Please remember your account information shown below. These information will be required for future usage and verification.

Member's Account Information

Member ID : TR*********
    Login Name : veledizinas
    PIN Code No : ******

bunlar ne işime yarıcak. önemlidir diye * koydum

indircem şimdi %5 oldu. internetimde sorunlar var 13kb ile indiriyo. seversem orda kalırım belki ama myko da hack mack serbest diye duydum öylede zevkli olmaz.

önemli olan sorum: myko'nun dili jpko gibi mi? yoksa latin alfabe mi?

herkese teşekkür ederim.

• sen bize hangisini tavsiye ediyorsun?myko güzele benziyo bence.
  • ben daha görmedim bişey tavsiye etmiyom.
  • myko hakkında hiçbişey bilmiyomusunuz? bi üst topic yapsanıza jpko oynamak isteyenler veya myko oynamak isteyenler ikidebir topic açık nasıl yüklicem nasıl oynucam diye sormasın. başka bi forum sitesinden alırdım ben ama banlıyım
  • myko harikadır aynı usko ama dupe yok salak çocuklar yok premium yok ama server larda az adam var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwa

myko harikadır aynı usko ama dupe yok salak çocuklar yok premium yok ama server larda az adam var

ucuz mu? en kalabalık ve iyi server hangisi. mesela bütün forumlardaki jpko yükleme açıklamalarında IpIgIx serverine girin yazıyodu. çok türk vardı mesela orda. myko dada böyle türklerin toplandığı bi server varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

quote:

Orjinalden alıntı: Erwa

myko harikadır aynı usko ama dupe yok salak çocuklar yok premium yok ama server larda az adam var

ucuz mu? en kalabalık ve iyi server hangisi. mesela bütün forumlardaki jpko yükleme açıklamalarında IpIgIx serverine girin yazıyodu. çok türk vardı mesela orda. myko dada böyle türklerin toplandığı bi server varmı?

ucuz en iyi ve türklerin çok olduğu server xydonis
  • quote:

EVEET beyler jpko ve usko dan sonra bi myko kalmıştı bakmadığım şimdi onu indiriyorum fakat şöyle bişi vardı:

quote:

Main Download Site
    Mirror Download Site

Note: For players who have downloaded the previous Full Client v1298 (KA_v1298_20050527.exe) that needs password to be installed, here is the password: MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT

quote:

Main Download Site

quote:

Please remember your account information shown below. These information will be required for future usage and verification.

indircem şimdi %5 oldu. internetimde sorunlar var 13kb ile indiriyo. seversem orda kalırım belki ama myko da hack mack serbest diye duydum öylede zevkli olmaz.

herkese teşekkür ederim.

http://files.filefront.com/KA+V1298+20050603/;3863005;;/fileinfo.html bu siteye girdim ama nereden indirecem bilmiyorum biri yardım etsin bende uskodan sıkıldım mykoya başlamak istiyorum yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YANKEEE -- 12 Şubat 2006 15:17:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: YANKEEE

quote:

EVEET beyler jpko ve usko dan sonra bi myko kalmıştı bakmadığım şimdi onu indiriyorum fakat şöyle bişi vardı:

quote:

Main Download Site
    Mirror Download Site

quote:

Main Download Site

quote:

herkese teşekkür ederim.

http://files.filefront.com/KA+V1298+20050603/;3863005;;/fileinfo.html bu siteye girdim ama nereden indirecem bilmiyorum biri yardım etsin bende uskodan sıkıldım mykoya başlamak istiyorum yardım edin

bu benim tahminimdi. ko yu indirirkende miror dan download ediyoduk. gel birlikte başlayalım. xydonis miydi bol türklü server. ama bişey hala cwplanmadı

myko nun dili ne? jpko gibi mi? latin alfabe mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 12 Şubat 2006 15:23:46 >

• myko nun dili ingilizce
  • ben daha yukleyemedim nasıl yuklıcem bilmiyom yardım
  • nasıl indircem bilmiyorum sizde bilmiyomusunuz??
  • bende bilmiyom. dh ın yazılım yerine gittim flashget le indircem. ahanda topic

http://forum.donanimhaber.com/m_5854348/mpage_1/key_//tm.htm#5855099

flashgette tepedeki new e bastım sonra üstte url olan yere

ftp://download3.e-games.com.my/knightonline/KA_v1298_20050603.exe

yapıştırdım. daha hızlı indriyomuş flashget. ama zor gelirse

direk

ftp://download3.e-games.com.my/knightonline/KA_v1298_20050603.exe

bas indir. sonra normal oyun yükler gibi yükle. az sonra nasıl üye olunacağınıda söylicem

• arkın dedii gibi myko uskoyla aynı hersey.....ben bi kere oynamıştım orda adamlar ii...galiba kodalar onlar hala ama...warsa mykoda oynaşan yardım etsin arka..
  • al

https://www.e-games.com.my/asp/member/regmember.asp

buna gir. sonra üyelik bilgilerini doldur. üye oldun
  • bi ara adonis die bi server wardı daha bulamıorm para lı old sora açıldı yine warsa bilgisi olan yazzsın bea Nick:Malkocoglu SERVER:adonis LVL:62 İtemlar:+8shard (2 tanecikk)+9takılar (dex)vsvsvs
  • size tek önerim şimdilik gelmeyin :)) valla zate 45sn den fazla lag da kalıyoruz....

bi düzelse zaten bişi istemiyecez daha
  • ama az kişi var dediniz lagg mı var bide?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 12 Şubat 2006 16:42:28 >
  • evet az kişi var ama iss lerinde sorun varmış forumlarda teknik koorninatör yardım istedi bizde ağlarızın izini sürerek ping atın vs vs diye sonrada sonucu bize mail ile atın, yaptık gönderecez inşallah düzeltirler....
  • bende indirdim bi kaç önce myko size diyim en hızlı verdiği torrentle iner öteki linkler çok yawaş 3 kb/sn yi geçmio bi kere sabaha kadar bıraktım %75 kalmış öyle 2 saatte retry yapmış flashget yani uzun süre kalıncada inmiyo
    torrentle indirin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.