Şimdi Ara

Gelecek Nesildeki Konsollar Farklı Olmalı Yoksa...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Game Developers Conference haftasını oldukça etkili yaşayan Epic Games, sunduğu görsellerle birlikte herkesi büyüledi. Haliyle oyun motoru üreten bir firma olunca, yeni nesil cihazlarla olabildiğince yakın temasta olan Epic Games, bu konuda üreticileri de epey uyarmış.

Epic Games'den Mark Rein'in CVG sitesine yaptığı açıklamada Rein, "Firmalar yeni nesil konsol projelerinde sistemler açısından olabildiğince yenilikçi davranmalı. Samaritan demosu aslında bu üreticilere açık mektup gibiydi. Bu konuda firmalara biz de baskı yapıyoruz çünkü bu gidişle Apple konsol firmalarını tokatlamaya gelecek." şeklinde konuştu.

Mark Rein'e göre Apple'ın iPhone, iPad gibi cihazlarıyla epey ilerlettiği mobil oyunculuk ileride konsollara dert olabilir. Tabi bu konuda Apple'ın kısıtlı ürün, daha yüksek yoğunlaşmayla var olması, konsollar için gerçekten de bir tehdit.

• Yoksa playstation tarihmi oluyor :o eğer doğruysa apple oyun pazarına girerse çok etkileyici çekişmeler bizi bekliyorr :D
  • Hardcore oyuncular dünyada fazla olduğu için mobil cihazlar konsollara bir zarar veremez. Çünkü mobil oyunlar hardcore hitap etmiyor. Verirse belki el konsollarına zarar verir en fazla o kadar. Yenilikçi olması konusunda kesinlikle katılıyorum. Gelecek nesilde sadece grafik artacaksa ne gerek var...
  • Yav he he playstation tarih olcak xbox goklere cikcak dimi apple bu pazara girerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilaycakir

Yoksa playstation tarihmi oluyor :o eğer doğruysa apple oyun pazarına girerse çok etkileyici çekişmeler bizi bekliyorr :D

Bu haberden playstationun tarih olabilecgini cikardin peki xboxa nolcak hocam onuda bi desen
  • Hiç zannetmem ama Keşke Apple Konsol çıkarsa.Hem rekabet büyür hemde Muhteşem bir Konsol yapabilir.Tabi Fiyatıda Muhteşem olur ayrı bir konu Apple bahsedince.:D
  • medya olarak adamlara çok baskı yapılıyor. Bu da yanlış kararlar alınmasına yol açılıyor. Herşey zamana bırakılsa en doğru olan ortaya çıkacak
  • djomer05 aynen katılıyorum grafik olark tabiki cok buyuk artılar bekliyorum ancak sadece grafık değil olay..
  • siz nederseniz deyin yeni konsollar cikinca pc kullanicilarinin suratini gormek istiyorum :) o zaman biz diyecez pc tarihmi oluyor :) suanki halinize sukredin bu zamanlari cok ariyacaksiniz ama mesgul olacak :) ne kadar pc suan onde olsada halimden memnunum istedigim tum oyunlari oynuyorum.. siz ise yeni konsollar cikinca yeni oyunlari kac yil sonra oynarsiniz bilemiyecem .. gta 4 de oldugu gibi
  • Mobil oyunculuk? Aman almayayım...
  • BSC Misafiri

adamım ne alakası var şimdi pc ile ,sarhoş musun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

siz nederseniz deyin yeni konsollar cikinca pc kullanicilarinin suratini gormek istiyorum :) o zaman biz diyecez pc tarihmi oluyor :) suanki halinize sukredin bu zamanlari cok ariyacaksiniz ama mesgul olacak :) ne kadar pc suan onde olsada halimden memnunum istedigim tum oyunlari oynuyorum.. siz ise yeni konsollar cikinca yeni oyunlari kac yil sonra oynarsiniz bilemiyecem .. gta 4 de oldugu gibi

ne önemi var gta4ü oynadım benim için bunu oynamazsam olmazdı denilcek bir oyun değildi yeni gtayıda artık almıcam şunu unutmayın bir konsol ilk çıktığı andan itibaren bile pcden daha güçlü olamaz istedikleri kadar hesaplama gücünü şişirsinler doku ve pixel kaplama hızı artmadıkca ki artmayacak konsollar her zaman grafik anlamında geride kalır

• kesinlikle harika olur appleden böyle bir konsol beklemek gerekir applede konsol işine girerse ciddi bir rekabet olur inş yaparlar
  • quote:

siz nederseniz deyin yeni konsollar cikinca pc kullanicilarinin suratini gormek istiyorum :) o zaman biz diyecez pc tarihmi oluyor :) suanki halinize sukredin bu zamanlari cok ariyacaksiniz ama mesgul olacak :) ne kadar pc suan onde olsada halimden memnunum istedigim tum oyunlari oynuyorum.. siz ise yeni konsollar cikinca yeni oyunlari kac yil sonra oynarsiniz bilemiyecem .. gta 4 de oldugu gibi

Tabi canım...Hiç ekran kartı çıkmayacak PC'ye sen rahat ol.
  • Hala rekabet olur diyenler var yahu.
    Hic mi akliniz calismiyor ?
    Su an 3 konsol varda ne oldu rekabet olduda. Oyun fiyatlari mi dustu, exler mi cogaldi, kosollar mi ucuzladi ne oldu.
    Farkli konsol demek bazi oyunlarin sirf cihaz sattirmak icin exc olmasi demek ki su an bende 2 cihaz var. sebebi de exc oyunlar. Bu cogalirsa cebinizden daha cok para cikicak haberiniz yok. Oyunlar yine 60 dolar olucak. Cok cihaz var diye oyun fiyatlarini mi indireceklerin i saniyorsunuz.
    Ps2 de ki oyun sektorune bakin birde simdi ki nesile.
    Ps2 de ki neslin hala kaymagini o zaman ki oyunlarin varisini yiyorlar. Bir kac iyi oyun disinda bu nesilde hic bir sey gormedik.
    Uzun lafin kisasi sektorde fazla cihaz demek devamli suretle oyuncuya zarardir. Bunu artik anlayin.
    Psone zamaninda tek (sega genesis vs vardi ancak bahsettigim o degil) cihaz v ardi, sony tekti tekeldi de cok mu mutsuzduk yani. O zamanlar fiyatlar ucuyordu da simdi cok mu asagida yada o zaman az oyun vardida simdi cok mu iyileri var.
    Bu konu hakkinda az biraz dusunun arkadaslar. Gercekten yeni cihazlar istiyor musunuz ?

• quote:

Abartma
  • apple'ın pek oyun işine gireceğini sanmıyorum çünkü akıllı tabletler ve telefonlarda çok iyi bir sonuç alıyorlar yani ihtiyaçları yok ama olursada iyi olur hani :)
  • tam bir sacmalık 4 s ve sgs 2 kullandım su an sgs 2 kullanıyorum bu cihazlar ve ttabletler ancak ps 1 le yarışabilir o bile zor ki ps 1 de en azından kol var oynanabilirlik var tablet de avatar grafigi sunsalar ne olur oynanabilirlik 0 böyle söylemler sadece reklam amaçlı
  • quote:

Ölü taklidi yapın gider beyler.
  • Epic Fail Games'i kimse takmaz. Sony, Nintendo ve MS işini bilir merak etmeyin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.