Geçtiğimiz ay içerisinde Uncharted 3 adına duyurulan co-op modu, bugün itibariyle detaylandırıldı. Uncharted 3'ün yeni DLC'si Shade Survival Mode'un çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı.
Bir videoyla birlikte yapılan açıklamada, oyuna co-op modunu ekleyecek olan DLC'nin 13 Mart'ta çıkacağı görülüyor. Fortune Hunters' Club üyelerine ücretsiz sunulması planlanan DLC, normal Uncharted 3 oyuncularına 5.99 dolar fiyat etiketiyle sunulacak.
DLC adına yayınlanan oyun içi videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada, Naughty Dog Uncharted 3 adına daha farklı DLC'lerin önümüzdeki aylarda geleceğinin müjdesini de PS Blog üzerinden verdi.
Bu videodaki müziğe bayılıyorum
Co-op moduna göre gayet iyi bir fiyatlı dlc
Artık uyuz oluyorum bu DLC'lere.Hele ki exclusive olarak çıkan bir oyun için.Oyuncuları donuna kadar sömürüyorlar.Bir Xbox 360 kullanıcısı olarak söylüyorum aynı şey Gears of war 3 için de geçerli.Birsürü DLC getirdiler.DVD nin içinde olanları bile ayrı para ile sattılar millete.Hiç şüphem yok Uncharted için de aynısını yapacaklar.Yeter !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme