Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (1381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121.011
Cevap
546
Favori
3.404.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13791380138113821383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Yeni Killzone SF videosunu gördünüz mü? Grafikler şahane duruyor. Killzone'dan hoşlanmayan kişiler bile lütfen izlesin sırf grafikler adına :)

Bir de online da grafikler genelde kısılır. Online'da 60FPS olacakmış oyun, single player'da 30 FPS.

Oyunlar oynamak içindir izlemek değil keyif almadıktan sonra grafik anca kz3 kadar oyalar

Laf attığınız oyunun Server'ları 1 yıl boyunca doluydu hatırlatmak isterim ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

quote:

quote:

Yeni Killzone SF videosunu gördünüz mü? Grafikler şahane duruyor. Killzone'dan hoşlanmayan kişiler bile lütfen izlesin sırf grafikler adına :)

Bir de online da grafikler genelde kısılır. Online'da 60FPS olacakmış oyun, single player'da 30 FPS.

Oyunlar oynamak içindir izlemek değil keyif almadıktan sonra grafik anca kz3 kadar oyalar

10 yıllık bf2'nin serverleri hala dolu onu bırak quake bile oynanıyor ne fark eder bu?
    kz kapasitesi belli bir oyun sony hala bu oyuna yatırım yapıyor komedi ben olsam titanfallı satın alırdım killzone vereceğim parayla
  • @addidas_85
    Ama adam sempatik yahu :)

@Ata-ozkan
    Remote olayi tamamen triska hocam -üzerine alinma seninle ilgili degil-,PS4 alacam konsolu acacam sonra fantazi yapip oyunu Vita'da oynayacam,ohooo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

10 yıllık bf2'nin serverleri hala dolu onu bırak quake bile oynanıyor ne fark eder bu?
    kz kapasitesi belli bir oyun sony hala bu oyuna yatırım yapıyor komedi ben olsam titanfallı satın alırdım killzone vereceğim parayla

Önyargı kötü bir şey.
  • tamam haklısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xoe kullanıcısına yanıt
    Doğruya doğru, Killzone 2 hala en sevdiğim shooter oyunlarının başını çeker, killzone 3 ü aylarca oynadım ama bir gerçek varsa o da Killzone nun hitap ettiği kitle aman aman dedirtecek cinsten değil. Sadece Youtube taki yorumları okusanız anlarsınız ne demek istediğimi.. KZ oyunlarında grafik her zaman en üst seviyededir bunu kimse inkar edemez , yine de bu oyuna para yatırılacağına yeni ip ler denenebilirdi. Şu ana kadar izlediğim videolardan killzone havası kalmamış geriye Crisis gibi sırf görüntü odaklı bir oyun çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoe

quote:

quote:

quote:

quote:

Önyargı kötü bir şey.

Adam haklı...Online olarak kz yerlerde sürünüyor...Eğer dediği gibi Titanfall gelseydi ps4 e, yer yerinden oynardı, kimse de kz nin yüzüne bakmazdı...
  • Titanfall ile neden karşılaştırıyorsunuz anlamıyorum. Titanfall PS4'de olsa KZ ile birlikte Titanfall'u da alırdım. Şunu da ufak bir not olarak kenara yazın; Titanfall PS4'de olsaydı eminim o kadar pohpohlanmazdı. Ayrıca şu anki jenerasyondan herhangi bir farkı yok gibi görünüyor. Oynanabilirliğiyle ön planda olursa olacaktır, eğer o konuda fail olursa ayakta tutunamaz.

KZ 2 ve 3'ü oynamış biri olarak KZ SF'yi 3'ten daha başarılı buluyorum. Oyun daha fazla hızlanmış ve oldukça hareketlenmiş. KZ 2 gerçekten efsaneydi, onu yakalamasa bile bu gördüklerim kafi benim için.
  • isteyen cod unu alır oynar isteyen kz alır oynar, çıkmamış oyun için niye bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım?

şu ben bu oyunu oynarım diğeri kötüdür oynayan insanlarda zevksizdir hastalığından sıyrılın.

dolar euro artışı yüzünden kol gibi fiyatlandıracaklar oyunları çenenizi birazda oraya yorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

isteyen cod unu alır oynar isteyen kz alır oynar, çıkmamış oyun için niye bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım?

şu ben bu oyunu oynarım diğeri kötüdür oynayan insanlarda zevksizdir hastalığından sıyrılın.

dolar euro artışı yüzünden kol gibi fiyatlandıracaklar oyunları çenenizi birazda oraya yorun

Birde takas yapan yerler takas ucretlerini ne yapacak onu merak ediyorum. Ps4 muhabbetine ikiye katlamasinlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine ortalık karışmış.. Milletin oyun zevkine karışmak nedir anlamadım gitti.. Zaten bunun için on çeşit konsol var piyasada..
  • Alınmayın da takas kerizliktir, internetten satmak dururken niye adamaucuza veriyorsunuz ve para kazandırıyorsunuz.undefinedundefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 23 Ağustos 2013; 23:33:31 >
  • Tamam kardeşim en birinci sizsiniz hep sizin dedikleriniz doğru bizim düşüncemizin bir önemi yokki

Birşey söylesek bile yok öyle değil yok böyle değil sizin dedikleriniz İsveçli bilim adamlarından noter onaylı tamam hepimiz inanıyoruz.

Arkadaş ne Ego var bunlarda ya 1 kere aa hakikaten sizde haklısınız demek yok
  • Killzone multiplayer videosu mükemmel gözüküyor.Multiplayerde bile film gibi grafikler var.Düşünün yani adamlar oldgen titanfall oynarken siz film tadında multiplayer deneyimi yaşıyayacağınız.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Süper görünüyor..

Normalde sevmiyorum arabalı oyunları ama ilgimi çekti nedense. Sürüş hissi oldukça fazla gibi geldi.
  • Arkadaslar mobildeyim. Daha onceki sayfalarda verildi mi bilmiyorum. Playstation turkiye facebook sayfasinda bir roportaj yayinladi. Cikis tarihi ve fiyatla alakali. Cikis en 29 kasimdan 1-2 hafta ila 1 ay gecikmeli olarak cikacakmis. Fiyat olarakta 1299-1399 lira arasinda olucakmis. 500 gb model. Paylasildiysa kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıllzone multıplayer videosu süper görünüyor
  • quote:

Driveclub'dan yeni gifler

/>

/>

Ve video:

https://www.facebook.com/photo.php?v=168774559974921&set=vb.423631211054578&type=3&video_source=pages_video_set

Direksiyon tam dönüyor sanırım. GT yi çok severim benim için tek kusuru dönmeyen direksiyondu Bunda o sorun yok gibi.

Oynanış da güzel olursa tamamdır.
  • Killzone shadowfall Ps4'te beni tek heyecanlandıran oyundu ama hevesim kaçtı oyun inanılmaz hantal ve izlemesi bile sıkıcı.Titanfall bekle beni geliyorum!Grafikler 0 oynanış 1!
  • 
Sayfa: önceki 13791380138113821383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.