Şimdi Ara

Yorick Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    The GraveDigger

Özellikler : Pusher, Fighter, Melee

Skiller:

Yorick Rehberi
    (Passive) Yorick %5 daha az hasar alır ve onun basit atağı %5 daha fazla zarar verir her ghost için bu geçerlidir.

Yorick Rehberi
    (Q) Yorick 10 saniye içinde yapacağı bir sonraki basit atakta bonus fiziksel zarar verir. Bu vuruşu yaptığınızda yorick bir ghost çağırır.

Bu ghost diğer ghostlardan daha büyük damage vurur ve diğer ghostlardan daha hızlı hareket eder. Ghost aktif iken aynı zamanda Yorick daha hızlı hareket eder.

Harcadığı: 40 Mana

Yorick Rehberi
    (W) Yorick belirlenen bir hedefe ghost yollar, ghost yollanan alana magic damage vurur ve 1.5 saniyeligine rakibi yavaşlatır. Ghost ne kadar süre canlı kalırsa rakip yavaşlamaya devam eder.

Cooldown: 12 Saniye

Yorick Rehberi
    (E) Yorick belirlenen rakibe ghost yolluyarak magic damage vurur ve ghost rakibe ne kadar vurur ise %40'ını kendine hp olarak çeker.

Range: 550

Yorick Rehberi
    (R,Ulti) Yorick ulti bastigi kendi takimindan birine veya kendisine extra hp ve attack damage verir. Ulti 10 saniye kadar surer. Ulti basilmis kisi eger ölür ise intikam almasi icin yeniden 10 saniyeligine dogar bu sure boyunca eger ultiyi takimizdan birine bastiysaniz kisi oldugunde kendi skillerini kullanabilir.

Harcadığı: 100 Mana
    Cooldown: 120 / 105 / 90

Yorick Rehberi
    Rune Dizilimi : 10.00 Attack Damage, 5.00 Ability Power, 10.00 Armor, 5.0 Magic Resist

Masteries:
     Yorick Rehberi

Spells:
     Yorick Rehberi

Yorick Rehberi

Build:

x5

Yorick Rehberi

Solo Top Taktik:
    Yorick her zaman savunduğum gibi oyunun en güçlü solo topudur. Bunun nedeni e skilli sayesinde aldığı hp ile lane de çok uzun süre kalabilmesi, w skilli sayesinde inanılmaz damage vurup adamı çok iyi harraslaması ve q skilli sayesinde adam yanınıza yaklaştığında gördüğü inanılmaz damage karşısında flash atmasıdır. Bi de ultiniz var tabi oyunun en iyi ultilerinden... Oyuna armorumuz ile ve 5 potumuz ile başladık yavaş yavaş farmımızı yapıyoruz karşınızda yorick'i tanımayan ghostları tıpkı bu forumda bazılarının söylediği gibi tek yiyiyor sanan birisi var ise size yaklaşacaktır anında ilk w sonra e sonra q olarak combo yapın. Göreceğiniz şey: karşınızda ki adam 30 dakka boyunca kule altına yapışacak ve last hit bile kasmayacak. Adam last hit almaya yeltendikçe w e şeklinde haraslayın, oyunun en iyi harası budur. Başıma geçenlerde gelen bir olay oldu, 2 leveldeyiz karşımda vladimir var udyr ile birlikte arkadan ganke geldi bana w e şeklinde ilk vladimiri sonra da bi güzel udyrı aldım first blood, double kill. Yorick'in en büyük özelliği oyun başı ilk 10 dakkada olan opluğudur. Adama yaklaşmadan w-e şeklinde inanılmaz damage vurabiliyor ama tabi başlarda olan mana sorunumuzda en büyük sıkıntılardan. Bu yüzden skiller döndükçe haras yapacağım diye çatır çatır harcamayın dikkatli kullanın. Manamune aldıktan sonra her saniye ghostları çıkarabilirsiniz. Wardları da unutmadığımız sürece gank yememiz çok zor.

Late Game Team Fight:
    Yorick'in etkisinin 40. dakikadan sonra bittiğini düşünenler var, tabi kasamamış yanlış build yapan Yorick'ler çok bu oyunda onları görünce böyle düşünceler beliriyolar userlerin kafasında. Yorick late game'de daha da etkilidir, ultinizi team fightta bizim ad carrye atın w,e,q olarak karşıda ki ad carryi focuslanın. Zaten ghostlarınız 18 level olduğunuzda baya uzun süre ayakta duracak tfde penta alma ihtimali morde ile birlikte en yüksek char Yorick'tir. Buildimizi tamamladığımızda en önden girin daima ölümsüzdür Yorick. Karşıda bir çok kişinin nefret ettiği Tryndamere, Master Yi, Olaf tarzı herolar var ise Yorick bu heroların counter pick'idir. Bu üç herodan biri biz ile vsye girme hatasını yaptığı an affetmeyiz.

Benden bu kadar iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em Mathers -- 13 Mayıs 2012; 14:42:45 >

• 21-9-0 mastery gitmen yanlış olur sonuçta manamune alıyorsun ve utilty de mana veren mastery e puan vermen gerekir bence hiçbir zaman health regenle başlama çünkü zaten teleport alıyosun lanede o kadar uzun kalman gerekmicek
  • Spell seçimi çok kötü geldi bana.Solo top için tp alınabilir ama tp yerine ignite tercih ederim.Başlangıç itemi tamamen yanlış item.Mana regenle başlarsanız daha hızlı tear yapıp lane de skill spam yapabilme olanağınızı yükseltirsiniz(bot,3 pot veya bot 2 hp 1 mp pot ilede başlanabilir ama mana regen tercihimdir).Hp regen ın vericeği hp kazancını mana regen sayesinde fazladan E skillini kullanarak kat kat fazlasını kazanırsınız ki vurduğunuz damage de bonusu olur.Manamune alıcaksanız frozen heart alıp hem armorunuzu yükseltip hem aurasından faydalanıp hemde mananızı arttırıp manamune etkisinide arttırırsınız.Mastery bana tamamen saçma geldi tabi mastery oynayış stiline göre değişebilir birşey diyemem.Ama bana göre 9-21-0 veya 0-21-9 olmalıydı.
    Rune olarak ise Q ve E nin ad oranına bakması ve Normal vuruşlarımızında ağırlıkta olduğu bir champ olduğu için mark + quin leri flat ad alıp glyph ide mr per lvl (flatta olur ama topta per lvl tercih ederim) yapıp seal kısmında armor-hp per lvl-mana regen yapabilirsiniz.

Ulti açıklamasında

quote:

eger ultiyi takimizdan birine bastiysaniz kisi oldugunde onun skillerini kullanabilirsiniz

Kısmı dikkatimi çekti.Ulti attığın kişi öldüğünde tekrar dirilir ama skill lerini sadece o kullanır sen değil.Kendine attığın zaman tabiki doğal olarak dirildiğinde kendi skill lerini kullanıyorsun.

Hazırlamışsın emek vermişsin o kadar (doğruluğu hakkında konuşmuyorum sonuçta emek vermişsin) ondan dolayı eline sağlık.

• runelar kotu. ayrica armor diyince niye herkesin aklina thornmail geliyor? frozen heart veya randuin cok daha iyi esyalar. ayrica GA yerine FoN cikmak daha mantikli mres icin. botlar fazla erken cikilmis. manamune o kadar erken cikilmasa da olur tear alsan yeterli ayrica yoricke meki pendant ile baslamani oneririm. trifroce rush yerine warmog alinabilir daha erkenden eger jungler iyi bir initiator degilse.

Darth Maul
  • ilk defa oynuycam bu haftaa free di galiba yanlış hatırlamıyorsam akşam üstü deniycem buildi

YouTube--erdemfb12 Channel
    Uyan Blog
    Not:Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim!!!!!
  • Solotop gittiğim için ki bendede irelia olur genelde karşıma hep çıkıyor ama çok bi etki edeni çıkmadı, yani daha kaybetmedim yorick e irelia ile,fakat normal bir şekilde kasmış bir yorick inde latede kendi gibi kasmış birçok şampiyondan daha etkisiz olduğunu gördüm hep, belki benim oyunlarda hiç çıkmadı karşıma adam akıllı sağlam oynayan, ama gerçekden merak ediyorum latede etkili de bana mı denk gelmedi anlam veremedim..
    gragas mı ? nidalee mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

ilk defa oynuycam bu haftaa free di galiba yanlış hatırlamıyorsam akşam üstü deniycem buildi

free değil bu hafta. Çok bekleyecez free olmasını. Fakat yarına rp indirimi ile alabilirsin.

Orijinalden alıntı: ViCoDiNs

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

ilk defa oynuycam bu haftaa free di galiba yanlış hatırlamıyorsam akşam üstü deniycem buildi

free değil bu hafta. Çok bekleyecez free olmasını. Fakat yarına rp indirimi ile alabilirsin.

free olmasını bekliyim en iyisi

YouTube--erdemfb12 Channel
    Uyan Blog
    Not:Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim!!!!!
  • Build bu sadece.

Bize mastery şu,spell'ler şu,itemler şu diyorsun.Ancak rehber olursa içinde,nasıl harass yaparız,nasıl oynamamız gerek,hangi şampiyonlara karşı nasıl oynamalıyım? Gibi sorulara da cevap arar insanlar.

El psy congroo... - Steins;gate ​
    Ben,dünyalar yok ederim ve yeni dünyalar yaratırım.. - Code Geass
    Ban-kai! - Bleach
    Ben, adaletim! - Death note
    Ölü olan kim? - Another
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

Build bu sadece.

Bize mastery şu,spell'ler şu,itemler şu diyorsun.Ancak rehber olursa içinde,nasıl harass yaparız,nasıl oynamamız gerek,hangi şampiyonlara karşı nasıl oynamalıyım? Gibi sorulara da cevap arar insanlar.

Çok uzun bir aradan sonra bakayım diyince gördüm yorumunu düzelttim biraz teşekkürler tavsiye için.
  • Ben, bir miktar armor ve magic resist ile birlikte full mana regen / mana regen per level runeleri kullanıyorum. Mastery olarak 23/0/7 Offense'deki cooldown reduction dahil. Spell olarak flash ve exhoust kullanıyorum, Ganklarda hem benim ölmemem hemde düşmanı kaçırmamak için çok uygun, ve TF lerde ulti ile birlikte iyi combo oluyor.
    İtem olarak Safir kristal ile başlıyorum. bu mana pool, mana regen ile birlikte çok iyi sustain veriyor. Gank yiyip ölmediğim takdirde çok uzun süre farma devam ediyorum.
    İtem olarak, spirit visage, trinity ve sonrasında oyunun durumuna göre warmog veya atma çıkıyorum.

Orijinalden alıntı: XErTuX

Ben, bir miktar armor ve magic resist ile birlikte full mana regen / mana regen per level runeleri kullanıyorum. Mastery olarak 23/0/7 Offense'deki cooldown reduction dahil. Spell olarak flash ve exhoust kullanıyorum, Ganklarda hem benim ölmemem hemde düşmanı kaçırmamak için çok uygun, ve TF lerde ulti ile birlikte iyi combo oluyor.
    İtem olarak Safir kristal ile başlıyorum. bu mana pool, mana regen ile birlikte çok iyi sustain veriyor. Gank yiyip ölmediğim takdirde çok uzun süre farma devam ediyorum.
    İtem olarak, spirit visage, trinity ve sonrasında oyunun durumuna göre warmog veya atma çıkıyorum.

ee nabak diyesim geldi
  • Aynen Abi Benim yaptığım yanlış nerde? Çok az vuruyor ve hayaletler çok kısa süre kalıyor ayrıca fazla eğlenceli bir karakter değil

Orijinalden alıntı: SonOfKratos

Aynen Abi Benim yaptığım yanlış nerde? Çok az vuruyor ve hayaletler çok kısa süre kalıyor ayrıca fazla eğlenceli bir karakter değil

Güzel hort.

Nothing is true,Everything is permitted..

.:Altaïr ibn La-Ahad:.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.