Şimdi Ara

iş güvenliği uzmanlığı hakkında bilgi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
5
Favori
25.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu İSG konusuna devlet el atmadığı sürece iş kazaları bitmez.

    Ben 2 yıllık örgun isg bölümü bitirdim aralık sınavından gectim ve uzman oldum ama saha deneyimim olmadığı için hiçbir işyeri osgb vs beni kabul etmedi.Zorla uğraşarak bi osgb ye girdim ( maaşım 1400 tl+ yemek + yol + ssk ) bu osgb de sadece işi öğrenmeye girdim 2 aylık deneme sürem var suan isg katipte üzerimde sadece osgb var ama ben bi revizyon şirketine atandım ama isg katipte yok .aslında benim işime geliyor çünkü bi sorumluluğum yok ama sorumluluğum yok diye işimi sallamıyorum hep sahadayım hep çalışanların arasındayım onlarla sohbet ediyorum çatırmadan bilmediğim anlamadığım makineleri sorup öğreniyorum işe giriş eğitimlerimi veriyorum falan flan benim için suan sadece bu dönem İŞİ SAHADA ÖĞRENME olayı olacak

    2 aylık deneme sürem bittiğinde patronla konuşup maaşıma zam isticem eğer kabul etmezse 2 hafta ihbar süremi kullanıp işi bırakırım

    ama suan maaşım gülünç olsa da bu işe sıfırdan başlayan birisi için saha eğitimi gibi gelmeli..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21Temmuz -- 28 Şubat 2016; 14:27:54 >




  • Yaptığınız bir iş varsa, onun yanına ek olarak isg uzmanlığı setifikası alın ama direk burdan iş bulurum derseniz uzak durun. Elektrik, kimya, hukuk vs pek çok şey hakkında bilginiz olması gerekiyor ve buna karşın verdikleri 1400 - 1500 lira.
    Bunun üstüne elinizi kolunuzu bağlayan iş verenler, iş kazalarında suçu size atıp yırtmak için pusuda bekliyor. Ciddi söylüyorum kendinizi hapiste bulursunuz.
  • Bende bu bölümü okuyorum şükür Mayısta kurtuluyorum yapılacak meslek değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 24 Mart 2016; 20:00:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 de kursunu aldım 2015 de bir sınavına girdim 52 aldım. 2016 sonbaharda 2.hakkımı kullanmak istiyorum bu konuda herhangi bir değişiklik var mı ? Sınava girebilir miyim ?
  • Arkadaslar ISG uzmanlığı düşünen arkadaşlara İstanbul merkezli bir osgb firmasını tavsiye edebilirim. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olmak isteyen arkadaşların işine yarayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

    Güncel, aynı zamanda inşaat sektöründe rolü baya geniş . . .
    Buradanhttps://kareakademi.com.tr/ detaylı bilgi alabilirsiniz. İstabul'un en köklü iş güvenliği firmalarından birisidir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.