Şimdi Ara

KitMTM SIRALI OTOGAZ SİSTEMLERİ HAKKINDA ARADIĞINIZ HERŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
9.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  KitMTM  SIRALI OTOGAZ SİSTEMLERİ HAKKINDA ARADIĞINIZ HERŞEY

Değerli Donanim Haber Üyeleri ve otogaz Kullanıcıları,

KitMTM Sıralı Otogaz Sistemleri hakkında herşeyi burada bulabileceğiniz bir forum oluşturdukları için öncelikli olarak donanımhaber yöneticilerine teşekkür eder, ürünümüz hakkında her türlü bilgiye buradan ulaşabileceğinizi iletiriz.

Sorunsuz ve keyifli sürüşler dileriz.

KitMTM Sıralı Otogaz Sistemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayotogaz -- 3 Nisan 2012; 22:36:54 >

• opel vectra 1.6 arcımda kit mtm takılı arcı ankaradan almıştım garantisi devam ediyor ben arcı alalı 1 yıl oldu hic bir sorunu yok bakım yaptırmak istiyorum ama bakım icin size gelebilirmiyim bakım ücreti ne kadardır iyi calışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser65 -- 7 Mart 2012; 21:47:45 >

Orijinalden alıntı: eser65

opel vectra 1.6 arcımda kit mtm takılı arcı ankaradan almıştım garantisi devam ediyor ben arcı alalı 1 yıl oldu hic bir sorunu yok bakım yaptırmak istiyorum ama bakım icin size gelebilirmiyim bakım ücreti ne kadardır iyi calışmalar
     KitMTM  SIRALI OTOGAZ SİSTEMLERİ HAKKINDA ARADIĞINIZ HERŞEY

KitMTM ecoDrive

ecoDrive, KitMTM tarafından geliştirilen yeni LPG dönüşüm sistemidir. M.T.M.S.r.l.'nin sequent sistemlerindeki uzun yıllar süren tecrübeleri değerlendirilip geliştirilerek gerek doğalgaz gerekse LPG dönüşümlerinde kullanılmak üzere bu yeni sistem hayata geçirilmiştir.

ecoDrive LPG Sistemi; basınç regülatörü, filtre, gerçek LPG enjektörleri (M.T.M. ve Keihin), basınç ve ısı sensörleri, kararlı ve hassas ECU’yu içeren gelişmiş bileşenlerden oluşmaktadır.

ecoDrive yazılımındaki en önemli yenilik; yakıt dozajının mükemmel bir şekilde ayarlanmasını sağlayan ve araçta en iyi neticeye en kısa sürede ulaşılmasını garanti eden yeni yönetim algoritmalarıdır.

Aracın orjinal OBD sistemi ile iletişim kurabilen ecoDrive, motorun benzindeki tüm işlevlerini kontol ederek aynı değerlerin LPG sistemine aktarılmasına olanak tanımaktadır.

ecoDrive Çalışma Prensibi

ecoDrive sistemin montajını yaptıktan sonra, tüm sistem gaz elektronik kontrol ünitesi (ECU) tarafından kontrol edilir. Benzin elektronik kontrol ünitesindeki enjeksiyon sürelerinin baz alınarak, gaz enjeksiyon sürelerinin ayarlanması suretiyle ECU programlanır. Bu şekilde benzin elektronik kontro ünitesiyle koordine çalışan ecoDrive sistemi, her koşulda mükemmel sürüş konforu ve minimum yakıt tüketimini garanti altına alır.

ecoDrive motorun tüm çalışma sürecini, rölantiden, yüksek devirlere kadar, kontrol eder ve orjinal benzin sisteminin çalışma stratejilerine sadık kalarak aracın gaz yakıtıyla sorunsuz çalışmasını temin eder. Bu şekilde, aracın orjinal motor kontrol sisteminde değişikliğe gidilmeden, orjinal sistemle yüksek uyumluluk sağlanır ve zor çalışma şartlarında bile gazda, benzinle aynı sürüş konforu elde edilir.

Benzin elektronik kontrol ünitesinden alınan veriler, gerçek zamanlı hava/yakıt karışımı göz önüne alınarak gaz sistemi tarafından tekrar hesaplanır ve gaz enjektörlerinin(M.T.M & Keihin) uygun dozajda yakıt püskürtmesi sağlanır.

Bu sistemde benzin elektronik kontrol ünitesinin görevi; araç üreticisinin çalışma stratejisine uygun olarak, Lambda oksijen sensöründen aldığı verileri uygun yakıt karışım oranını ayarlamak üzere gaz elektronik kontrol ünitesine (ECU) göndermektir. Motor bloğuna püskürtülen gaz miktarı elektronik gaz enjektörleri (M.T.M. , Keihin) tarafından kontrol edilir. Bu enjektörlerin emme manifolduna, gaz hortumlarıyla uygun bir şekilde(aracın orjinal benzin enjektörlerinin yakınına), girişlerinin yapılmasıyla, her bir pistonun üzerine uygun miktarda gazın püskürtülmesi sağlanır. Burada gaz elektronik kontrol ünitesinin(ECU) görevi; benzin elektronik kontrol ünitesinden aldığı benzin enjeksiyon zamanı verilerini değerlendirerek, aracın çalışma şartlarına uygun gaz enjeksiyon zamanlarını hesaplamak ve elektronik gaz enjektörlerine aktarmaktır. Son derece hızlı işlemciye sahip gaz elektronik kontrol ünitesi(ECU) ve oldukça hassas ve hızlı elektronik gaz enjektörleri ile ecoDrive gaz enjeksiyon sistemi, benzin enjeksiyon sistemiyle aynı hız va hassaslıkta çalışmaktadır.

ecoDrive gaz enjeksiyon sisteminde, aracın benzinden gaza, gazdan benzine geçişleri yakıt seçici anahtar tarafından gerçekleştirilir. Gazın bitmesi durumunda aracın çalışmasında kesinti olmaksızın, araç benzine geçer ve yakıt seçici anahtar tarafından sesli ikaz yolu ile aracın benzine geçtiği sürücüye bildirilir.

Sistemde kullanılan yeni yakıt seçici anahtar, yakıt seviye göstergesi, yakıt türü, yakıt geçiş düğmesi fonksiyonlarına sahiptir. Sistemi programlama, teşhis ve tanı, sistem parametrelerinin ince ve hassas ayarı için gaz elektronik kontrol ünitesi uygun iletişim kablosuyla bilgisayara bağlanabilmektedir. Güçlü ve kullanışlı arayüzü ile yazılım, gaz elektronik kontrol ünitesindeki bütün sistem ayar değerlerine müdahale imkanı sağlamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayotogaz -- 4 Nisan 2012; 20:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eser65

opel vectra 1.6 arcımda kit mtm takılı arcı ankaradan almıştım garantisi devam ediyor ben arcı alalı 1 yıl oldu hic bir sorunu yok bakım yaptırmak istiyorum ama bakım icin size gelebilirmiyim bakım ücreti ne kadardır iyi calışmalar

öncelikle merhaba

aracınızın bakımlarını düzenli bir şekilde yaptırdıysanız KitMTM sisteminizin garantisi 2yıl/100.000 KM geçerlidir. Bakım ve fiyat bilgisi için bizimle veya en yakın KitMTM bayisiyle irtibata geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayotogaz -- 4 Nisan 2012; 20:36:46 >

Orijinalden alıntı: KitMTM-sebahattin

Değerli Donanim Haber Üyeleri ve lpg Kullanıcıları,

KitMTM Sıralı Otogaz Sistemleri hakkında herşeyi burada bulabileceğiniz bir forum oluşturdukları için öncelikli olarak donanımhaber yöneticilerine teşekkür eder, ürünümüz hakkında her türlü bilgiye buradan ulaşabileceğinizi iletiriz.

İYİ MÜKEMMELİN DÜŞMANIDIR ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

Değerli Donanim Haber Üyeleri ve lpg Kullanıcıları,

• _____________________________
    KitMTM otogaz sistemleri
    www.ayotogaz.com
    alo montaj: 0212-873-99-05 & alo usta : 0532-411-80-40
    Otogazda Kalitenin Adresi! Doğru ürün + Doğru Hizmet = Kusursuz Dönüşüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  KitMTM  SIRALI OTOGAZ SİSTEMLERİ HAKKINDA ARADIĞINIZ HERŞEY

orjinal italyan KitMTM OTOGAZ SİSTEMLERİ
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinsson-Wolf

Hocam bana odb li kit lazim, hangi kitleri onerirsiniz, fiyatlar nakit ne olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

quote:

Hocam bana odb li kit lazim, hangi kitleri onerirsiniz, fiyatlar nakit ne olur...

obd li kitlerin arasında en iyisi diyebileceğimiz ürün KİTMTM dir

• quote:

quote:

quote:

öcelikle selam

sönmez ustamın dedigi gibi obd li kitlerin arsında en iyi kaliteli bir üründür KitMTM orjinal italyan malı bir kitir fiyat ise 1650 tl 10 taksitir peşin fiyatı ise 1550 tl dir

• quote:

quote:

quote:

quote:

öcelikle selam

sönmez ustamın dedigi gibi obd li kitlerin arsında en iyi kaliteli bir üründür KitMTM orjinal italyan malı bir kitir fiyat ise 1650 tl 10 taksitir peşin fiyatı ise 1550 tl dir

Sanırım mtm enjektörlü fiyat Khein enjektör takılırsa fiyat?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf68

quote:

quote:

quote:

quote:

öcelikle selam

Sanırım mtm enjektörlü fiyat Khein enjektör takılırsa fiyat?

evet verdigim mtm enjektörlü fiyatıdır kehin enjektörlü fiyatı ise 2100 tl 10 taksit 2000 tl peşin fiyatıdır

• MTM yi MTM yapan KHİEN enjektörü idi.. bu fiyatı verdikten sonra kusuna bakmayın ama Prins taktırırım ya da Antalyada isem Protek Galip ustaya Atiker veya Zavolli taktırırım... ama 2000 TL nin üstüne çıkacak olursam PRİNSten başkası olmazzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: avast_

MTM yi MTM yapan KHİEN enjektörü idi.. bu fiyatı verdikten sonra kusuna bakmayın ama Prins taktırırım ya da Antalyada isem Protek Galip ustaya Atiker veya Zavolli taktırırım... ama 2000 TL nin üstüne çıkacak olursam PRİNSten başkası olmazzz

öncelikle biz müşterinin tercihinden yanayız bizler otogaz ustaları olarak müşterilerimize kitlerin özeliklerini söyleriz müşterilerimiz hangisini tercih eder ise arcına ona göre montaj yaparız tabiki tercih sizlerindir saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitMTM-sebahattin -- 18 Mart 2012; 21:37:12 >
  • AY OTOGAZ İHR.İTH. OTOM. SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Cumhuriyet Mah.Beykent Sanayi Sitesi No:103 Beylikdüzü/BüyükÇekmece – İSTANBUL

Tel : 0212 873 99 05 Gsm : 0532 411 80 40 Email : ayotogaz@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayotogaz -- 23 Mart 2012; 13:35:26 >

Orijinalden alıntı: sorcery

Ford Fiesta 2012 model 2700 km deki aracımı, bugün kitmtm'nin montajı için servise verdim.

kitmtm doğru bi karar olmuş...

Keyifli ve güvenli sürüşler :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.