Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
3
Favori
26.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • buyur burdan yak şike davası yüzünden 2 puan daha silindi 5. sıraya geriledik. bravo ya ne diyeyim. Cannavaro ve grava da 6 ay men cezası aldı
  • Onu geçtim şike yapan juventusun şampiyonluğu tescillenip 3. yıldızı verilirken,grava&cannavaro şikeyi reddettiği halde takımdan 2 puan kesildi ve 5. liğe düştük..umarım juventusun stadı juvelilerin başına yıkılır,FİCG binasıda italya federasyonun başına yıkılır Allah belanızı versin juveli maymunlar&ficg gerizekalıları..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realasim

    Onu geçtim şike yapan juventusun şampiyonluğu tescillenip 3. yıldızı verilirken,grava&cannavaro şikeyi reddettiği halde takımdan 2 puan kesildi ve 5. liğe düştük..umarım juventusun stadı juvelilerin başına yıkılır,FİCG binasıda italya federasyonun başına yıkılır Allah belanızı versin juveli maymunlar&ficg gerizekalıları..

    İtalyan futbolundan ne kadar uzak olduğun belli, aptalca saçma sapan konuşmuşsun.
    Dediğine yazılacak çok cevap var ama ateşini almak için söylüyorum, 3. yıldızımız tescillenmedi.
  • formanızdaki 30 sul campo neyin nesi o zaman?
  • ha birde milan-juve ma.ındaki kalenin içine 50 cm giren topun neden gol sayılmadığını açıkla bir daha hiçbir juveliye hakaret etmeyeceğim...açıklarsan zaten kıyamet alameti bunu 4 harfle açıklarım ben:ŞİKE..
  • Hee şike. Conte'ye verilen ceza ne o zaman?
    30 Sul Campo ne demek aç yaz öğren bari. Sahada 30. Sahada kazanılmış 30 şampiyonluğumuz var, birileri kabul etmese de anlamına geliyor.
    Resmi maç formasında 3 yıldızı gördün mü?
  • 30 sul campo sahada 30 demek olduğunu zaten biliyorum ne anlama geliyor? 30 kez kazandık diyorsunuz şike ile kaç tane şampiyonluğunuz var orası mechul.. o 30 sul campo 3. yıldız gibi algılanır bunu kime sorsan söyler.NOT/İtalyanca biliyorum merak etme senin gibi trasnlateden bakmıyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realasim

    30 sul campo sahada 30 demek olduğunu zaten biliyorum ne anlama geliyor? 30 kez kazandık diyorsunuz şike ile kaç tane şampiyonluğunuz var orası mechul.. o 30 sul campo 3. yıldız gibi algılanır bunu kime sorsan söyler.NOT/İtalyanca biliyorum merak etme senin gibi trasnlateden bakmıyorum..

    Biliyorsun çok belli, kıvırma çalışmaların başladı.
    İtalyanca biliyorsan Türkçe bilmiyorsun kardeşim. Hala tescillenen 3. yıldız açıklamasını bekliyorum hani nerde?
  • kıvırma çalışması değil 6 ay kursuna gittim birşeymi diyordun? merak etme 30 sul campo juev düşmanları için zaten sinir edici bir şey o forma tescil edildiyse mutlaka 3.yıldızınızda verilir..
  • Ben de 2 ay gittim, cümlenin anlamını öğrenecek kadar. Translateten değil yani.
    Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım, yeni veriler ortaya çıktıkça baktılalar gerek bu, 2 şampiyonluğumuz geri verilir.
    Bu olaylardan küme düşen ve anca 5 yıl sonra lig şampiyonu olabilen bir takımın hala şike yaptığını iddia etmek saçma bence.
  • evet ama şunu kabul et dostum;sizin maçlarınızda çok fazla hakem hatası oluyor örneğin:milan maçında 50 cm içeri giren gol sayılmayan top,süper kupa finalinde verilen bedava penaltı,parma maçında kaleye girmeyen topun gol sayılması vs. vs. daha varda o verileri bulmam zor işte biz bu kararlar nedeni ile şikeci diyoruz size yoksa 5 yıl önce olmuş bitmiş ilgilendirmez beni orada yapılanda haksızlık sayılabilir bütün veriler ortada yokken o karar verilmişti..
  • Bu seneki Milan maçındaki saçma penaltı için ne dersin yahut dünkü maçı izlediysen yine aleyhimize saçma penaltı, verilmeyen kırmızılar,sayılmayan golümüz..

    Herneyse senin dilinden konuşmak gerekirse şike şike şampiyonlugu alıcaz..Napoli'de neyi alır görürüz
  • milan öçünü aldı diyebiliriz..kırmızlara getireceksen hiç konuşma kim olduğunu unuttum ama bir oyuncuya dirsek indirmişti nedense ne faul oldu ne sarı nede kırmızı? ha fiorentina maçında fionun verilmeyen penaltısı da var unutma bunları en son cümlende söylemek istediğini analadım ama siz ancak şike ile şampiyon olursunuz..
  • devre arası takviye varmı takıma ?
  • bilmiyorum fakat floccari alınabilir..maalesef vargas takımdan gidecek oynatılsaydı şans verilseydi insigneden iyi performans gösterirdi eminim...ama şu durumda forvet,1-2 defans birde yedek kaleci alınabilir
  • Yazık ya cavaniye 55 milyon euro teklif vermişler de laurentiis ve cavani kabul etmemiş hala boşuna cavaniyi almaya çalışıyorlar allah ıslah etsin den başka bişey diyemeyeceğim.. ahahahaha
  • aronica kazması satıldı.Davide Astori,Sergio Floccari,Pablo Armero ve 1 defansın daha peşindeyiz muhtemelende 4 oyuncuyuda alacağız
  • Armero faydalı olur
  • bu verdiğim haberden sonra yıkılacaksınız;Cavaninin menajeri açıklama yapmış cavani sene sonu ayrılacakmış..isteyen kulüpler belli real madrid,barcelona ve futbolda gereksiz para ile futbol oynayan:chelsea,city,psg..psg li mahlukatlar hamsiki istiyorlarmış ama hamsik in tek hedefi napolide futbolunu oynayıp napolide bırakmak..maalesef cavaniyi kaybedeceğiz yeni bir golcü forvet bulmamız çok zor
  • Hadi ya üzüldüm. Hayırlısı yeri dolmaz evet. Böyle giderse Hamşiki de kaybedebiliriz evet her fırsatta napolili oldugunu söylüyor ama 2 si aynı anda gitmemeli. cavaniyi en az 60 milyona satmalıyız.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.