Şimdi Ara

Medal of Honor: Warfighter - Reveal Trailer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medal of Honor: Warfighter'ın ilk videosu oldukça ektileyici gözüküyor!

• HARİKA BİR KLASİK GELİYOR MoH GELİYOR :)
  • Evet sadece öyle gözüküyor ama malesef önceki oyunun ve Battlefield 3'ün vasat tek kişilik modundan öteye gidemeyecek yine. Videolara bakarsak Medal of Honor ve Battlefield 3 müthiş ti, yani senaryo ve gösterilen tek kişilik modu. Bakalım önceki Medal of Honor'un rezalet multiplayer modu olmaz da BF3'ün şahane MP si olursa biraz tutar. EA'nin Danger Close'un inanılmaz birşeyler yapması şart artık bu FPS devrinde.
  • guzel bir yapıma benzıyor haıd hayırlısı diyelım
  • Basladi yine klasik EA hype'lari, yaz basindada ayda bir kisa video cikartip sisirirler balonu.
  • inşallah güzel olur bu oyunu FROSBİTE 2 ile güzel bir single oynamak ve multi güzel olur d.
  • Videonun başındaki 2 adam Cpt. Price'ı anımsattı.Şapka aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Company Of Heroes haritalar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım deliriyorum bir an 29. saniyede Kaptan Price'ı gördüğümü sandım!!!
  • bu sefer senaryodan çok umutluyum...
  • AĞZIM SULANDI BE KESİN ALCAM BU OYUNU AMA PLATFORMA DAHA KARAR VEREMEDİM PS3 MÜ? PC Mİ?
  • Battlefield 3 modu gibi.
  • Medal of Honor: Warfighter süper geliyor olaylar olaylar
  • ea games acaba soyle yapsa nasıl olur bf serısını sadece onlıne cıkarsın sıngle playera vakıt ayırmasın medal of honoruda sadece sıngle ıcın cıkarsın
  • Battlefield 3'ün tıpkısının aynısı olacağından korkuyorum. Sonuçta FrostBite 2
    Ön siparişi verecem ama sonradan hayal kırıklığı olmasın
  • quote:

ea games acaba soyle yapsa nasıl olur bf serısını sadece onlıne cıkarsın sıngle playera vakıt ayırmasın medal of honoruda sadece sıngle ıcın cıkarsın

Güzel fikir ya evet. Ancak sadece Dice veya Danger Close'un çalışması olması gerek sonuçta EA sadece dağıtıcı fazla etkisi olmaz bu konuda herkes oyununda Single ister.
  • Black Ops 2 karşısında fazla etkili olacağını sanmıyorum ,
  • o son sahne ne ya :D aşağı düşüyor eller yok insan refleksle elleri sağa sola savurur. Ayaklarda kıpırdama yok.
  • hep böyle oluyor abi hep senaryodan umutlanıyoruz, gaza geliyoruz alıyoruz, fos! Bu sefer hiç heyecanlanmadım.
  • Canım kanım feda olsun bee. Moh hayatımın serisi. codada bfyede 5 çeker kim ne derse desin moh her zaman 1numaradır. Müptelasıyım bu oyunun. şimdiden heyecan bastı hemen ön sipariş verelim. bütün param feda olsun moha.
  • sakallı adam çakma captain price! sondaki sinematik de mw3 dekinin aynısı özentiliğin bu kadarına pes! ayrıca bir oyundada araplarla vs ingiliz amerikanlar savaşmasın dişimi kıracam bu nedir ya? be arkadaş oyun firmaları bile böyle yaptıkça bu iki toplum nasıl dost kalacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 7 Mart 2012; 2:06:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.