Şimdi Ara

Mass Effect 3'e Metacritic Şoku

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Bugün yaptığı çıkışıyla birlikte gelen inceleme notlarında oldukça yüksek puanlar aldığını gördüğümüz Mass Effect 3'ün kullanıcı yorumları, bir o kadar zıt durumda. Metacritic sitesinde kullanıcılar, oyunu eleştirmeye devam ediyor.
     
         Mass Effect 3'ün Metacritic sayfalarına bakıldığında oyunun 9.3 inceleme ortalamalı PC sürümünün kullanıcı ortalamasının 2.2 olması, yine 9.3 inceleme ortalamalı PS3 sürümünün 2.9 kullanıcı ortalaması ve 9.4 inceleme ortalamasına sahip X360 sürümünün 4.3 kullanıcı ortalamasıyla yoluna devam etmesi, epey şaşırtıcı bir durum.
     
         Geçtiğimiz dönemde Modern Warfare 3 adına da gördüğümüz aynı durumda kullanıcılar bu kez, BioWare'in Mass Effect atmosferini bozduğunu düşünüyor. Tabi atmosferin yanı sıra grafikleri eleştiren ve Mass Effect 3'ün çıkışından önce DLC'lerinin gözükmesine bozulan da epey fazla. 
     
         X360 sürümü için http://http://http://buraya, PC sürümü için http://http://http://buraya ve PS3 sürümünün Metacritic sayfası için de http://http://http://buraya tıklayabilirsiniz.








  • yok artık o kadarda değil :S...mass effect 2 yi türkçe oynuyorum şimdi bitsin bakarız bunada

    bu arada darksiders II steam'e geldi..bu mesaj aracılığıyla haber vereyim

    http://store.steampowered.com/news/7467/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 6 Mart 2012; 17:13:28 >
  • BF'CİLER KAYNIYO HERHALDE :D
  • Millet delirmiş. Gameplayleri inceledim biraz bence gayet güzel duruyor. Grafiklerinde nesini eleştirmişlerse bir önceki oyuna göre bariz iyileşme var.
  • haberde belirtildiği gibi mw3'tede aynı şey olmuştu. nasıl müzikte çok satan şarkıcılar kalitesiz müzik yapıyor diye suçlanıyorsa oyun dünyasında da aynı şey geçerli. tarih boyunca fazla ilgi gören şeyler bazı kesimlerin tepkisini çekmiştir ve her zaman çekecektir de...
  • Troll istilası. Denyonun biri 3 puan vermiş ve sadece ''day 1 dlc'' yazmış. Zaten meta'daki kullanıcı puanları genelde saçmalıyor. Adam akıllı yorum yazan çok az.
  • Bana sorarsanız kullanıcılar eleştirilerinde çok haklı.
  • Bırakın bu Metacritic'i felan herkes sevdiği oyunu oynar mesela Syndicate genel olarak ortalama puanlar alan bir oyun oldu ama bazı inceleme siteleri tarafından yerin dibine sokuldu ama ben severek oynuyorum yani demek istediğim Metacritic vb. sitelerin verdiği puanları pek takmaya gerek yok insan sevdikten sonra her oyunu oynar saygılar...
  • birde dikkat ederseniz puanlar hep 0 ve 1 arasında değişiyor. tıpkı mw3te olduğu gibi buradan durumun ciddiyetsiz fanboyların saldırısı olduğunu anlayabilirsiniz. 5 - 4 veya 3 gibi puanlar verilseydi de ortalama düşük olsaydı hadi neyse derdim de, 0 - 1 falan nedir arkadaş...
  • ulan ne ara çıktıda enine boyuna oynayıp bitirdiniz 40 saatlik oyunuda verdiniz bu puanları. resmen trolluk kimse takmaz bu puanları bu siteyi zaten sevmem! 2 puan nedir ya resmen planlanmış bir eylem! ps3 kullanıcılarını sallayan kim? gene kıskanmışlardır xbox da daha iyi göründüyse malum kinect unsuruda var. zaten suç bioware de adam yerine koyup oyunu baştan yazıp ilk mass effect 2 yi sundular bunlara xbox ile pc varken ps3 e hiç çıkarmayacaklardı. grafikleri eleştiren konsol kullanıcılarında gına geldi alayını odaya toplayıp dövmek istiyorum. ulan sanki bu alet her sene kendini upgrade ediyor donanım güncelliyor nedir bu bencillik be kardeşim. tüm platformlara oyları kesin ps3 kullanıcıları bilerek attılar pc kullanıcısı hayatta bu oyuna 2 puan vermez!
  • Önemli olan okuyucuların değil editörlerin verdiği puanlar. Okuyucular takım tutar gibi oyun tutuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

    Önemli olan okuyucuların değil editörlerin verdiği puanlar. Okuyucular takım tutar gibi oyun tutuyor.


    O dediginde bir yerde aksıyor arkadaş. Editör olmak çokda zor degil artık. Önemli olan kim ne derse desin , ne yaparsa yapsın oyuncu genel inceleme sonucunda alacagı karar göre hareket edebilir. Kimin sadece verilen bir nota ihtiyacı var ki..? Ne bu site, nede başka bir site her oyun için, her zaman tarafsız karar veremez. Bilinmelidirki bu siteler kesinlik içeremez. Sen bakarsın nota ve yoruma geçersin.. Her notu kural saymayın...!!
  • kesin grafik delisi moronların işi bu. senaryoya hiç bakmadan multiplayer açıp grafiklere ve teknik özelliklere bakarak oyun iyi veya kötü diyen tipler bunlar. üyelik isimlerine bakın kesin mw3'e 0 - 1 falan verenler ile aynı kişilerdir.
  • çıkış tarihinin üzerinden 24 saat geçmeden nasıl oluyorda bu denli detaylı görüş bildirebiliyorlar? Saçmalığın daniskası, haber niteliği bile taşımıyor bence. Troll inceleme puanları hepsi...AntiBioware'ciler işbaşında!
  • saçmalıktan başka bişe değil.
  • Puanlara şaşırmadım, aşağıdaki videoda ki sorunların benzeri tam sürümde de var. Oyun ME2 den kötü. Ama sonu hatırına oynanır

    Destructoid'in verdiği gibi 80-85 civari bir notu hakediyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=Gayz4s82LHs&feature=player_embedded
  • Normal oyuncuların bu kadar kısa sürede oyunu tamamen,side questlerle vs. bitirmesi imkansız.Hateboyların işidir kesin.
  • tizar fanboyu gelmiş yine.

    Arkadaşım her mesajında aynı çelişki var.

    Birincisi olayı sadece PS3 oyuncularına nasıl indirgedin?

    360'ı övmüşsün yine. Sonra konsol oyuncuları grafik alamadıkları için yerin dibine sokuyorlar demişsin. 360 ne zaman konsol kategorisinden çıktı? Eğer 360 PC kadar grafik verseydi dediğine ok derdim. Ama PC her türlü grafik olarak geçiyor. Demek ki söylediğin de kendi kendine çürümüş oluyor.

    Bak bakayım oyuncu notlarında en düşük hangi platformun oyuncuları vermiş:) PC oyuncuları. Olayı sadece PS3'e indirgeyip sadece PS3'ü konsol kategorisine sokuyorsan Sony zamanında senin bir yerlerine fena dokundurmuş demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tizar

    ulan ne ara çıktıda enine boyuna oynayıp bitirdiniz 40 saatlik oyunuda verdiniz bu puanları. resmen trolluk kimse takmaz bu puanları bu siteyi zaten sevmem! 2 puan nedir ya resmen planlanmış bir eylem! ps3 kullanıcılarını sallayan kim? gene kıskanmışlardır xbox da daha iyi göründüyse malum kinect unsuruda var. zaten suç bioware de adam yerine koyup oyunu baştan yazıp ilk mass effect 2 yi sundular bunlara xbox ile pc varken ps3 e hiç çıkarmayacaklardı. grafikleri eleştiren konsol kullanıcılarında gına geldi alayını odaya toplayıp dövmek istiyorum. ulan sanki bu alet her sene kendini upgrade ediyor donanım güncelliyor nedir bu bencillik be kardeşim. tüm platformlara oyları kesin ps3 kullanıcıları bilerek attılar pc kullanıcısı hayatta bu oyuna 2 puan vermez!


    Birazdaha Abart istersen az olmuş.




  • yazık valla...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.