Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.727
Cevap
118
Favori
1.227.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Makine geldi ilk traşı oldum fotoğraflar ile 1 güne buraya geniş bi konu yada yeni bi konudan yazacam sakllar çıksın videoda geliyor karşılaştırmalı şimdilik

    Yanaklar 10-10
    Çene ve Bıyık 10-9
    Boyun 10-8
    Tahriş yok (cooltec aktifken biraz kaşınma var cooltec kapalı iken)
    Sinekkaydı %95 bazı kıllar minicik kaldı alamadım acemilikten olabilir ilk kez böyle bi makjne kullandım
    Temizleme kolay oldu ılık suda

    Geri kalan inceleme fotolarla 24 saat içinde geliyor...

    @xuye @Pentagramet
  • Beyler full body için kullanacağım en acısız hızlı çalışan şöyle panasonic lv61 serisi gibi birşey düşünüyorum ama benim sorunum aletlerin eninin küçük olması.Dolayısıyla full body gogus vs alırken çok vakit gidiyor bana büyük bişeler lazım ne önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 13 Kasım 2014; 11:23:01 >
  • merhabalar bende eslf 51 var 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum ilk günkü performansı aynen devam ediyor çok memnunum...traş makinasında belli ki iki marka var..braun ve pana.. braun790cc yi merak ediyorum.. yorum yazanlar genelde benim gibi ya panasonic ya da braun kullanıcısı,hem panasonic üst sınıf bir makina hem de 790 cc yi kullanan var mı? eksileri artıları nelerdir merak ediyorum..teşekkürler....
  • Arkadaşlar benim sorum şu.

    Bende 15Tl lik bir alet vardı dingling rf-607. Sakalımı neredeyse jilet gibi alıyordu meret. Bir günlük falan bırakıyordu. Her gün tıraş olan biri değilim haftada bir falan. Ama kestimmi de dingling performansı istiyorum.

    Philips QG3030'dan bu performansı alabilir miyim? "Tam boy düzelticiyi tarak olmadan kullandığınızda kirli sakal görünümü elde edersiniz." yazıyor özelliklerinde burdan biraz işkilleniyorum.
  • merhaba arkadaşlar, 5-6 günde bir traş oluyorum.Sakallarım sert ve yüzüm çok hassas doktor makineyi dene istersen dedi. Panasonic es-rl21 alacaktım fakat bunun uzun sakallarda sıkıntı yaratacağını okudum. Braun cruzer 6 clean shave tavsiye eder misiniz?
  • merhaba
    uzun araştırmalarım sonucu aldığım ve kullandıktan sonra yorum yazmayı istediğim Panasonic ES-LT 31 ıslak&kuru tıraş makinesi hakkında araştıranlar için bilgi paylaşacağım umarım birilerine yardımcı olabilirim.ki ben bu siteden çokça birilerinden fayda gördüm.

    öncelikle braun kullanmadım performansını bilmiyorum ama araştırmalarım sonucu braun un cruzer serisinden uzak durun. normal 3-5-7 serisinden birini kullanın derim. bende braun mu philips mi panasonic mi diye tereddütler yaşayıp araştırmalarda bulundum. en sonunda panasonic in es-lt 31 modelini aldım. hem de panasonic in tıraş makineleri yönünden Türkiyeden çekildiği bir dönemde. sebebi ise kullananların şikayetçi olmayışı, lineer motora sahip olup 13.000 devir olması (ki hiçbir firma devir sayısını belirtemiyor bile) japon malı olması (ki benim hiçbir japon malından memnuniyetsizliğim olmadı) ve de fiyatı (ben 275 tl ye aldım).

    ürünün yorumu;

    birkaç tıraştan sonra yazmak istedim yorumu ki daha sağlıklı olsun. benim cildimde öyle denilenler gibi tahriş filan olmadı. kitapçığında yüzünüzün makineye alışma süre 1 aydır diyor. kuru tıraşta makine 10 numara. yapmanız gereken tek şey sakalınızın yönüne göre makineyi farklı yönlerde hareket ettirmek. daha önemlisi ise diğer eliniz ile veya yüzünüz ve boynunuzu çeşitli mimikler ile germek. makine sakalı yakaladığı an yok ediyor. kesiyor demiyorum yok ediyor diyorum çünkü mach 3 ile olamadığım sinek kaydı tıraşı oluyorum. jilet ile tıraştan sonra elimi tersten sürünce elime takılan sakal kökleri hissederken bu makine ile tersten bile sürsem birşey hissetmiyorum.sinek kaydı dedikleri buymuş onu da yıllar sonra öğrendim.

    gelelim ıslak tıraşa. ben köpükle denemedim.zaten makineyi alma amacımdan biri de köpük veya jel e karşı cildimin alerji gibi tahriş olmasıydı. banyo sonrasında cildim ve sakalım yumuşak iken denedim. kuru tıraşı kadar memnun kalmadım.sebebi ise sakalımı, belkide cildimin de yumuşamış olmasından dolayı yakalayamadığı yerler oldu. bekleyip cildim ve sakalım kuruduktan sonra kalan kısımları çok rahat temizledim. belki jel ile daha farklı olabilir, dedim ya denemedim dolasıyla birşey diyemeyeceğim.

    temizliği de gayet kolay akan çeşme suyu altında rahatlıkla yıkayabiliyorum. tıraş esnasında sağa sola dökülen kıllar olmuyor. ortalama 3 dk filan sürüyor.

    Hülasası;
    Panasonic markasını önerrim (Lineer motorlu olanları). çok ucuza kaçmayın aşırı pahalılara da heves etmeyin (tabi paranız çoksa o başka). bu modeli kullandım gayet memnun kaldım tavsiye olunur.

    bunları benim gibi kararsızlar için yazdım umarım faydalı olmuşumdur.




  • Normalde çok sık traş olan biri değilim ama artık alışkanlık haline getirmek istiyorum bu durumu. Sakallarım yumuşak yapıda ve çok sık değil. Daha önceleri remingtonun bakım kitindeki traş makinesini kullanıyordum, fakat hiç almıyordu neredeyse, sakallarımın da ince ve yumuşak olduğunu göz önüne alırsak. Şimdi arada bir kardeşimin braun cruzer 6sını kullanıyorum, güzel bir makine fakat sinek kaydı traş için pek uygun değil. Kısaltma görevini iyi yerine getiriyor, ona lafım yok.

    Bu yüzden iki makine arasında kaldım diyebilirim. Birinci Panasonic ES LV 61 modeli, çok övülen bir model, diğeri ise Braun Pulsonic 790cc. İkisi arasında Panasonic ağır basıyor gibi. Sizlerin tavsiyesi ne olur acaba?
  • http://www.electric-shaver-guide.com/top-10-electric-shavers.html

    Bence 790cc daha iyidir hem f/p o civarda hemde es lv den aşşağı yanı yok...

    @tonysparkov

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguz0071

    http://www.electric-shaver-guide.com/top-10-electric-shavers.html

    Bence 790cc daha iyidir hem f/p o civarda hemde es lv den aşşağı yanı yok...

    @tonysparkov

    Braun'da ıslak kullanım var mı acaba? Yok diye okumuştum bir yerde ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tonysparkov

    Normalde çok sık traş olan biri değilim ama artık alışkanlık haline getirmek istiyorum bu durumu. Sakallarım yumuşak yapıda ve çok sık değil. Daha önceleri remingtonun bakım kitindeki traş makinesini kullanıyordum, fakat hiç almıyordu neredeyse, sakallarımın da ince ve yumuşak olduğunu göz önüne alırsak. Şimdi arada bir kardeşimin braun cruzer 6sını kullanıyorum, güzel bir makine fakat sinek kaydı traş için pek uygun değil. Kısaltma görevini iyi yerine getiriyor, ona lafım yok.

    Bu yüzden iki makine arasında kaldım diyebilirim. Birinci Panasonic ES LV 61 modeli, çok övülen bir model, diğeri ise Braun Pulsonic 790cc. İkisi arasında Panasonic ağır basıyor gibi. Sizlerin tavsiyesi ne olur acaba?

    ikisinin de özellikleri iyi. ama tavsiye istemişsin tavsiyem panasonic.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: a|i

    Beyler full body için kullanacağım en acısız hızlı çalışan şöyle panasonic lv61 serisi gibi birşey düşünüyorum ama benim sorunum aletlerin eninin küçük olması.Dolayısıyla full body gogus vs alırken çok vakit gidiyor bana büyük bişeler lazım ne önerirsiniz?

    yerinde olsam lazer epilasyon yaptırırdım. tıraş makinesi ile olacak birşey gibi değil seninkisi. hem kalıcı olur uğraşmazsın.
  • Sadece kuru traş için zaten makineyi kuru traş için alırsın ıslak traş olacaksan jilet al

    @tonysparkov

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguz0071

    Sadece kuru traş için zaten makineyi kuru traş için alırsın ıslak traş olacaksan jilet al

    @tonysparkov

    Öyle demeyin, makineyle köpüklü tıraş olmanızı öneririm.
    Hem kolay hemde konforlu bir tıraş sağlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an elimde Braun Cooltec Ct4s var zaten yakında bi inceleme yapacağım bu makineye ıslak ve kuru fakat klavuzda jel köpük aşındırabilecek vs ile kullanımda ömrünün azalabileceği ibaresi mevcut zaten ıslak cilt ile traş olunca makinenin kılları alması zorlaşır ben anlamıyorum madem klavuzda bu ibare var neden ıslak-kuru yazmışlar yeri gelmişken sorayım ben bu makineyle köpükle traş olabilir miyim olamaz mıyım buna göre

    Bide bu makienelerde boyun almak için kullanabileceğimiz pratik hamle yöntemler var mı ben boyunu alırken ekstra bi performansla ugraşıyorum genede tek tük yada bi kısımda 3-5 milimetrik kıllar kalıyor ?

    @celebic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islak ciltle tıraş olmak dediğiniz üzere zordur çünkü makine cilde tutunur, ciltte kaymaz.

    Sabahları kalktığımda cildim nemli olduğundan dolayı bende kuru tıraş olamıyorum.

    Makine başlığı nemli ciltte kaymıyor. Bu nedenle köpük kullanıyorum. Hem konforlu hemde çabuk (4,5 - 5 dk) tıraş mümkün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makinenin iyisi kendini zaten boyun kısmında belli eder yoksa 50.-TL'lik makineler bile yanak kısmında başarılıdır.

    İş boyun kısmına gelince makinelerin çoğu çuvallar.

    Kullandığım makine Philips RQ1260 bu konuda mükemmel bir başlığa sahip. Zaten makinenin adı 3D Sensotouch olarak adlandırılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep kuru olduğum için alışkınım galiba köpükle deniyeceğim makinayı ama klavuzda yazanlar beni şüpheye düşürüyor sonra başıma iş çıkmasın kuruda gayet güzel idare ediyoruz

    @celebic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıldır philips kullanıyorum eski makinem 8 yıl dayandı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kank07

    10 yıldır philips kullanıyorum eski makinem 8 yıl dayandı

    Eğer değiştirmeyi düşünüyorsanız size Philips'e alışkın olduğunuz için yeni ve gelişmiş modellerini tavsiye ederim.

    Bu makinelerde kullandıkları 3D başlık fark yaratan bir model olmuş. RQ1260 ve RQ1275 ikiside aynı makine fakat aksesuar farkı var. RQ1275'ten memnun kalmanız garanti.
  • Tesk ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.