Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MACH25

11 Aralık 2007; 16:41:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Galiba koymayı unutmuşlar sakal toplama haznesini !

hasanyy

11 Aralık 2007; 17:06:52 

makinanın özellikleri arasında yazmıyor görmedim.
kulanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
tşk...

m2kaya

11 Aralık 2007; 23:12:44 

Magna125, in Açıklamaları doğrultusunda Panasonic es8238 traş makinasını aldım.
http://cgi.ebay.com/PANASONIC-ES8238-WET-DRY-MEN-SHAVER-Auto-Self-Cleaning_W0QQitemZ130181418605QQihZ003QQcategoryZ40947QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Ürün gerçekten Harika Manga125 İn açıklamalarını okuyum yeterince anlatmış.Mac3 ile tersten traş oluyordum yaklaşık 8 yıldır.ama bu makinayla aynı kalitede sinekkaydı traşı,çok daha kolay oluyorum.179 dolar fiyat da gayet makul.

bilgisatan

12 Aralık 2007; 12:56:10 

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

ben 8060 ı araştırdım.sakalı toplama haznesi yokmuş.
sakalı etrafa dağıtıyormuş. bu doğru mu???

Evet sakal toplama haznesi yok. Zaten buna da gerek yok. Sakal etrafa falan dağılmıyor. Kullanım hatası yapılıyor. Bende de aynı modelden var ve çok ama çok memnunum. Makineyi ister kremiyle ya da yüzünüze köpük, jel vs. diğer sürerek çok rahatlıkla tıraş olabilirsiniz. Kremi yada jeli, köpüğü tıraş ettiğiniz yer bittikten sonra makineyi suya tutun ve kıl, köpük,krem kalmıyor. Benim sakallar çok sık ve sert. Ama sonuca ben de inanamadım gerçekten güzel bir kesimi var. Eğer duşta tıraş olursanız onun keyfi daha bir başka oluyor. Ben makine için çok iyi diyorum. 5 dakikada rahatlatıcı ve konforlu tıraşın keyfini sürün ve bunu hergün yapın. Tıraş bu makineyle benim deneyimlerim sonucu bir keyif oldu. Hem kaybedeceğiniz bir şey yok. Para iade garantisi var. Beğenmezseniz iade edin ve paranızı geri alın. Diğer elekli olanları hiç kullanmadım ve bununla ilgili yorum yapmıyorum. Çünkü bilmiyorum. Ama gerçekten rahat bir tıraş istiyorsanız bu makineyi alın derim. İyi günler.

PAVILION DV9087EA CORE2 DUO(T5600)1.83GHZ-2GB KINGSTON 667 MHZ-160GB-512MB GO7600-17''DVDRW-VISTA HOME PREMIUM :)

3DMark 2001 Skoru:21284
3DMark 2003 Skoru: 10634
3DMark 2005 Skoru: 4595
3DMark 2006 Skoru: 2802
the0ne

18 Aralık 2007; 17:51:11 

es8228 ile es8238 arasında kayda değer bir özellik farkı varmı. bu arada japonyada es8259lar satılıyor national olarak

Your M&S
m2kaya

18 Aralık 2007; 21:36:13 

es8228 ile 8238 arasındaki farkı bilmiyorum ama es8163 ile 8238 arasında teknik özellikler açısından fark olmadığını biliyorum.Görebildiğim tek fark var o da cihazda değil.es8238 de komple temizleme aparatı var.bildiğim kadarıyla es 8163 te yok,sıvı el sabunuyla temizlenebildiği belirtiliyor . es8268 i bir haftadır kullanıyorum temizlik kitinin gereksiz olduğunu söyleyebilirim.bir defa meraktan kullandım yarım saat zır zır etti can sıkıcı birşey.Ama makina için gerekli açıklamaları Manga125 çok iyi bir şekilde yapmış.benim söyleyeceğim, cihaz tek kelimeyle mükemmel ,aynı elek kalınlığına ve aynı motor hızına sahip hangi modeli alırsanız alın pişman olmazsınız.

o_n_u_r_y

18 Aralık 2007; 23:14:39 

Braun....

Bende kullanıyorum ve 15 günük alışma sürecinden sonra 2-3dk içinde traş olabilirsin...

NitemX

20 Aralık 2007; 0:11:58 

Arkadaşlar,1993 yılından beri makine ile traş oluyorum.İlk makinem Braun 1008 modeli,ikincisi Arçelik TRM-125,üçüncüsü Braun 5414 ve son olarak Braun 6550.Bana göre en iyisi Braun ama aksesuarları pahalı.Braun 6550 ile şu an kardeşim traş oluyor.Bana 5414 modeli kaldı.Fakat 15 gün önce traş olurken cuvv diye bir ses geldi makineden.Servise götürdüm kartı yanmış.''Yenisini al daha iyi,değmez dediler.'' 5414 zaten piyasada yok.Yeni modeller çıktı biliyorsunuz.90 YTL istedi servis,kart için.Daha önce kullandığım Arçelik TRM 125 modeli makineyi de uzun süre kullanmadığımdan şarj pili bozulmuştu.Servise götürdüm.30 YTL verdim pil değişti kartı sağlammış.Eskiden 1 saatlik sarjla 5 kez traş olurdum şimdi 3 kez traş olabiliyorum.Bu dediğim model 10 yıllık.1998 de almıştım.Arçelik elek+bıçak=25 YTL,Braun elek+bıçak=50 YTL.Tabii Braun daha kaliteli ve oynar başlıklıydı.Şimdi kullandığım Arçelik ise eğimli sabit başlıklı ve çift bıçaklı.2 senede bir elek ve bıcak değişiyor sonuçta. Sonuç olarak;her arkadaş kendine en uygun makineyi seçecektir... Herkese iyi bayramlar...

Bilgiyi uygularsanız,büyürsünüz.Paylaşırsanız,efsane olursunuz!..
jedi_bayoz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Aralık 2007; 14:43:09 

quote:

Orjinalden alıntı: m2kaya

Magna125, in Açıklamaları doğrultusunda Panasonic es8238 traş makinasını aldım.
http://cgi.ebay.com/PANASONIC-ES8238-WET-DRY-MEN-SHAVER-Auto-Self-Cleaning_
W0QQitemZ130181418605QQihZ003QQcategoryZ40947QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQ
cmdZViewItem Ürün gerçekten Harika Manga125 İn açıklamalarını okuyum yeterince anlatmış.Mac3 ile tersten traş oluyordum yaklaşık 8 yıldır.ama bu makinayla aynı kalitede sinekkaydı traşı,çok daha kolay oluyorum.179 dolar fiyat da gayet makul.

Bende 8 senedir Panasonic ES765 kullanıyorum hergün traş oluyorum ve çok memnunum(ıslak-kuru ve 1 saatte şarj oluyor) ama bir gün bozulacak mutlaka o yüzden yenisini almam gerekirse ürünü nasıl aldınız anlatabilirmisiniz? malum yurtdışından nasıl alışveriş yapıldığını bilmiyorum(gümrük vergisi , ödeme vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_bayoz -- 23 Aralık 2007; 14:45:51 >

ggne

24 Aralık 2007; 20:16:16 

http://cgi.ebay.com/Panasonic-ES8807-Retro-Wet-Dry-Shaver_W0QQitemZ140158538512QQihZ004QQcategoryZ31766QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m118 bunu nasıl alabiliriz...

m2kaya

24 Aralık 2007; 23:12:53 

jedi_bayoz ben de ilk defa yurtdışından alışveriş yaptım?Birçok kişi gümrüğe takılacağını söyledi.Ayrıca Hong Kong'dan aldığım için ürünün çin malı olabileceği teorisi de vardı.Ancak bunların hiçbiri olmadı.e-bay daki standart işlemleri yapar ,adres ve kişisel bilgilerini doğru girersen başarılı bir şekilde alışveriş yaparsın.İngilizce bilgin iyiyse satıcıyla diyaloga girebilirsin...Alışverişte ben worldcard sanal kart kullandım ne olur ne olmaz mantığıyla.birşey olmadı.Ürün de gümrüğe takılmadı 6 gün içerisinde adresime geldi.bulunduğum yere türkiyeden hangi siteden alışveriş yaptıysam bir haftadan önce ürünüm gelmemiştir.Şunu da belirteyim ki ürünün kargoya takılmama sebebini bayram üzeri olmasına bağlayan arkadaşlar oldu.Hediye muamelesi görmüş diyorlar.Ama bunlar sadece söylenti.Satıcıyla diyaloga girip ürün fatura bedelini 100 dolar altında yazdırabilirsen ve üzerine hediyedir ibaresi vurdurtabilirsen gümrüğe takılma ihtimalini ortadan kaldırabiliyormuşsun.Ancak gümrükçünün bedel tespiti isteme hakkı her zaman vardır.

muallim70