Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Panasonicler hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Panasonicler hakkında Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
punchuner

21 Nisan 2007; 14:38:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punchuner -- 21 Nisan 2007; 14:39:22 >

punchuner

21 Nisan 2007; 14:53:18 

quote:

Orjinalden alıntı: majorette

Panasoniclerle ilgili servis & parça soran Arkadaşlar; şunu söyleyebilirim ki adamlar istek üzerine 10-15 sene evvel satılan makinelerin parçalarını bile getiriyorlar. Makineler ile ilgili bilgi almak isteyen varsa bende Distribütör firma web sitesi var.

Aşağıda ilgili arkadaşlara bazı linkler veriyorum:

TIRAŞ MAKİNELERİ TEMİZLİK

TIRAŞ MAKİNELERİ TEKNOLOJİSİ

TIRAŞ MAKİNELERİ ANA SAYFA

SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS)

Punchuner in sorusuna cevaben, evet lineer motor gerçektende çok faklı ve yüksek performanslı, özellikle sert&sık sakallarda sonuçlar çok bariz. Kullanınca hak vereceksin. 10.000 devir ile 13.000 devirli makine arasındaki fark sadece 3.000 devir değil, tamamen farklı ve sıradışı bir motor çalışma prensibi. Döner tip motorlara hiç benzemiyor.
Codexhoo nun sorusuna cevaben, evet tüm Panasoniclerde favori düzeltme bıçağı var...

ben onları inceledim tşk bu bilgiler için! kendim zaten makina müh.im. ve panasonic makinanın bu özelliklerini kafamda tasvir edebiliyorum, faydalı olacağını: lineer motor-direckt motor gücü kayıpsız bir şekilde sakalınıza etki eder, 30 derece bıçak -sakalı daha dar bi açıyla yüzünüze paralel dibinden keser, 13bin devir/dk >10bin dev/dk bıçaklar daha hızlı keser... fakat bu teori... acaba gerçekte-uygulamada sonuç ne oluyor ben onu öğrenmek istemiştim. yani lineer motor+30derecbıçak+13bin dev/dk yerine 60derecebıçaklı10bin de/dk es6002-6003 modellerini alsak sert sakallarla baş edemezmiyiz rahat tıraş olamaz mıyız? mesele gereksiz yere 200-300 ytl daha fazla vermemek eğer fazla fark olmayacaksa? es8093 oynar başlıklı son sistem 374 ytl buldum/es 8017 oynamaz başlıklı+lineermotor+ 60 derece bıçaklı+13000 dev/dk=274ytl/es6003 10bin dev?124ytl
es8093 ile es8017 arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punchuner -- 25 Nisan 2007; 22:22:20 >

kelfender2

21 Nisan 2007; 17:13:36 

Stihl marka bir makine cıkmış. Islak kuru, en sert sakallara bile banamısın demiyormuş. Kafa koparıcı bir aletmiş yani.

tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 21 Nisan 2007; 17:17:29 >

Ankara
Aerospace

Sisteme Gözat

21 Nisan 2007; 21:49:23 

quote:

Orjinalden alıntı: kelfender2

Stihl marka bir makine cıkmış. Islak kuru, en sert sakallara bile banamısın demiyormuş. Kafa koparıcı bir aletmiş yani.

tıkla

Benim sakalı da anca bu keser, sağolasın kardeşim. Bauhaus da olacak bunlardan.
maazsalman

23 Nisan 2007; 10:37:59 

yeni çıkan ürünlerin mutlaka birbirlerine göre artıları vardır. ancak bu marka kötü şu marka iyidir diyemeyiz. hepsinin güzel tarafları var. önemli olan özelliğine karar vermek.

Dünyada her nimeti bıraksam ne çıkar ki.
Orada O varken,burada bırakılmaz ne var ki?(NFK)
rdursun01

23 Nisan 2007; 14:29:46 

http://www.nealsak.com/v21/product_info.php?pxmlid=39488
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=335097&productid=sgtskleen

arkadaşlar yukarıdaki linklerdekieki braun 7505 traş makinasını yada Kleen Kut traş makinasını almak istiyorum. kullanan varmı? benim sakallarım biraz sert o yüzden tereddütüm var. lütfen bilgi verebilirmisiniz?

birde sormak istediğim şey kuru kullanımlı olan makinaların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? sadece fırçaylmaı temizliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdursun01 -- 23 Nisan 2007; 15:03:08 >

[ Today Tomorrow TOYOTA ]
Toyota Corolla Luna 1.6 Gümüş
punchuner

25 Nisan 2007; 22:17:08 

Aerospace kardeş, sen bizim gibi bay kabasakallar için şu panasonic makinanın türkiye distribütörlüğünü yapsan çok iyi olur. hem daha ucuza alırız hem de sen debiraz kar edersin ha? yalnız garanti işini nasıl halledersin onu bilmem.. sen veya başka bir arkadaş yaparsa bu bayilik işini ben şimdiden sipariş veriyorum

punchuner

25 Nisan 2007; 22:23:23 

PANASONIC es8093 ile es8017 arasında kaldım ?

majorette

25 Nisan 2007; 22:32:19 

Selam Punchuner,

Doğru bir Teori elbette başarılı olacaktır. Başka bir deyişle; yanlış bir teori üzerine kurulu bir pratik, kaçınılmaz olarak başarısız olacaktır.
Sert sakallarda tıraş makinelerinin başarısız olma sebebi motorun performansının olumsuz etkilenerek, boğulması ve nihai olarak bunun kalitesiz tıraş şeklinde bir sonuç tezahür etmesidir. İşte lineer motor da tam bu noktada işin içine giriyor; Sakal ne kadar sık yada sert olursa olsun motor güçten düşmüyor, ve makine kalan şarjın son damlasına kadar 13.000 Devir/Dakika performansını muhafaza ediyor. Ben şimdiye kadar hem Panasonic in Linear Drive modellerinden kullandım: ilk makinem ES883 diye bir makine, deyim yerinde ise taş gibi, 1994 ten beri hala çalışıyor. Biraz ağırca sapasağlam bir makine. Ondan sonra ES8080 diye bir model almıştım, oda aynı kalitede yeni seri , şimdi ise son olarak ES8093 diye bir makine kullanıyorum. Bu yeni nesil makinelerin tasarımları çok daha modern tabi, bir de eklenen bazı özelliklerde var; (LCD gösterge, 30 derece bıçaklar, oynar başlık, turbo temizleme v.s.) Maddi olanaklar yoksa elbette birşey diyemem. Ancak, lineer motorlu modellere verilecek paranın "gereksiz yere" olmadığını bir kez daha belirtmek isterim (özellikle sert, sık, sorunlu sakallar ve hassas ciltler için).......

[/quote]
ben onları inceledim tşk bu bilgiler için! kendim zaten makina müh.im. ve panasonic makinanın bu özelliklerini kafamda tasvir edebiliyorum, faydalı olacağını: lineer motor-direckt motor gücü kayıpsız bir şekilde sakalınıza etki eder, 30 derece bıçak -sakalı daha dar bi açıyla yüzünüze paralel dibinden keser, 13bin devir/dk >10bin dev/dk bıçaklar daha hızlı keser... fakat bu teori... acaba gerçekte-uygulamada sonuç ne oluyor ben onu öğrenmek istemiştim. yani lineer motor+30derecbıçak+13bin dev/dk yerine 60derecebıçaklı10bin de/dk es6002-6003 modellerini alsak sert sakallarla baş edemezmiyiz rahat tıraş olamaz mıyız? mesele gereksiz yere 200-300 ytl daha fazla vermemek eğer fazla fark olmayacaksa? es8093 oynar başlıklı son sistem 374 ytl buldum/es 8017 oynamaz başlıklı+lineermotor+ 60 derece bıçaklı+13000 dev/dk=274ytl/es6003 10bin dev?124ytl
es8093 ile es8017 karşılaştırılmalı

[/quote]

yilmaz_memre

27 Nisan 2007; 22:37:28 

ARKADAŞALR 2 GUN ONCE TRAŞ MAKINASI ALMAK İÇİN ARKADAŞIMIN BRAUN-PHİLİPS TEFAL GIBI URUNLER SATAN DUKKANINA GİTTİM.. BRAUN UN KIRMIZI OLAN MODELINI KAFAYA KOYMUŞTUM ALMAK İÇİN AFİLİ BİR ŞEKLİ FALAN VARDI İYİ DE DUYMUŞTUM.. AMA ARKADAŞIM BANA PANASONİC ALDIRDI, NEDENLERİ Nİ SOYLE SIRALADI
-philips ın mekanızması kıl dönmesi yapıyormuş
-braun eskıden japonyada uretılıyormus ama uretımı çin e kaydırmış ordan çıkan urunlşer kalıteyı düşürmüş, eski braunlar daha kalıtelı oluyormuş
-panasonic japon malıymış ve çok eskıden berı traş makınası yapıyolarmış
braun un kırmızı olan modelı 7100 devirmiş dk da ama bana sattığı ES8017 modeli 13000 devirmiş 2 katı nerdeyse
-diğerilerinin içindeki motorlar oyuncak motoruna benzıyomuş (tabıkı daha gelişmişi) ama panasoniclerde elektromanyetızma kullanılarak bu deli hıza ulaşabılıyormuş makına
-ama arkadaşım bana benım aldığım modelın bildiğimiz traş jeliyle kullanıldığını soylemıştı ama kullanılmıyomuş
-benım aldığım urunun fazla aparatı falan yok bi şarj kablosu, bırde temızlemek için fırça o kadar temızlemek içinde likit sabun damlatıyosun o kendı kendını temızlıyomuş sanırm bu diğer makınalarda da var ama guzel bir özellik
-benım aldığım modelın şarjını doldurunca 14 traş gidiomuş

kendı traş makınamı hiç normal traş olmadım sadece favori kesmesiyle top sakal şekli verdim ama favori apartı bile süper

ben es8017 yi 310 ytl ye sınırsız garntıyle aldım, ankaradaki panasonic yetkili tamır yerlerinden aldım hüseyin ustadan, zaten 2 tane yetkılı var biride hüseyin usta.. ama 274 e bulduysanız bu makıneyı kaçırmayın derim ben

ad11 dell 6400-2gb 667 ram
810i s.e
creative 2100
panasonic 8170
wd mybook 500gb
FUJIFİLM S6500FD/ B+W CPL / KENKO UV
ZENIT 122 helios 58mm f:2
kego

28 Nisan 2007; 1:11:37 

Ben geçen sene ıslak traşı bıraktım. Dedem rahmetlinin pek sevdiği 10 yıllık Philishave HQ serisi bir cihaz vardı ve hadi bakalım bunula başlayalım dedik. Ancak bu cihaz suratımı resmen yolunmuş tavuğa çevirdi, ama anlatılır dert değil. Demek ki bu bana uygun değil deyip Braun Cruzer3 aldım ancak çok da memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim. Yanaklarda sorun yok ancak özellikle çene altı boyun kıvrımında illaki sakal kalıyordu. Ha, Philips'den çok daha iyi, en azından eleğin tam temas ettiği yerlerde jiletten bile iyi aldığı yerler var hani hakkını yemeyelim ama dediğim gibi boyunda berbat. İnat edersem de acayip tahriş yapıyor.

Uzun araştırmalar sonunda burada da belirtildiği gibi Panasonic'de karar kılmak üzereyim. Bu lineer motor mevzuu ve 13K devir çok iyi görünüyor.

Bu arada bu Hüseyin Usta Kızılay PTT'nin oradaki büfemsi yerdeki eleman mı?

Toro Furioso
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Nisan 2007; 13:03:50 

panasonic tavsiye edeceğim markadır.philipsin döner bıçak yerine braun panasonic markalarının kullandığı elek teknolojisi daha iyidir özellikle boyun bölgesinde ama elekteki deliklerin yan yana tek tip değil de şekilsiz yamuk yumuk ya da petek elek denen elekten olmasına dikkat edin, deviri yüksek olsun, budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toro Furioso -- 30 Nisan 2007; 23:00:02 >
yusuf_alp

29 Nisan 2007; 23:23:05 

arkdaşlar biraz once hepsiburadadan philips 7782 sipraiş verdim .306 ytl. kullanan varmı acep _

hakmel

Sisteme Gözat

30 Nisan 2007; 0:17:52