Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.753
Cevap
118
Favori
1.236.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok fazla para vermek istemiyorum bu tarz bir makineye ihtiyacım var,şu ürünü alayım diyorum kullanan var mı aranızda?

Fiyatı çok uygun ama ne kadar iş görür tartışılır

• arkadaşlar panasonic ES8243S ile ES8243A arasındaki fark nedir? A ve S ne anlama geliyor
  • yalnızca renk farkı var. ES8243A yalnızca yerel piyasada satılıyor amerika'da, ES8243S global ürünü tüm dünyada satılıyor. herhangi bir farkı yok ben çok araştırdım.
  • Merhaba,
    Traş makinesi almayı düşüyorum ve herkesin panasonicte hemfikir olduğunu düşünüyorum.
    Aynı sitede alttaki 3 modelin fiyatları aşağıdaki gibi. Piyasadan ya da dışarıdan daha ucuza bulunabilir biliyorum ama çok uğraşmak istemiyorum.

ESGA-21 345
    ES 8813 274
    ES 8807 350

http://www.alpapazarlama.com/inc/tm_karsilastirma.php

Buradaki karşılaştırmaya göre ana özelliklerde ve özellikte motor yapısında pek bir fark göremedim ben.

Asıl sorum neden 8813 diğerlerinden 75-100 arası bir fiyat daha ucuz? Ben 8813 almayı düşünyorum. 8807 ile arasınadaki tek fark "Kavisli Elek/bıçak" gözüküyor.
    Japon ya da Çin olarak bir fark mı var? Gerçi ben Çin'in kötülenmesini de pek anlamıyorum artık her marka her ürününü Çin'de üretiyor, bu o ürünün fason olduğu anlamına gelmez ki. 3000-4000 tl verdiğim Sony LCD'de Çin Malı.

8813 hakkında bilgisi ve fikri olan arkadaşların yardımını rica ederim.
    Teşekkürler..

• arkadaşlar bu aralar ben de 1 tane almayı planlıyorum.Fakat ne alsam karar veremiyorum,yurtdışından getirtmek gibi bir düşüncem yok,bir mağazadan alacağım.Philips mi alayım braun mu alayım karar veremedim.Fiyat konusu da pek sorun değil,100 liralık bir ürün de olur,300 liralık da yeter ki iş görsün,tıraş olurken yakmasın.
    2 günde bir tıraş olacağım,sinek kaydıya yakın bir tıraş sağlaması gerekiyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim.Mümkünse linkleriyle tavsiye ederseniz sevinirim,dediğim gibi gidip bir mağazadan alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusun_oyna

quote:

Orijinalden alıntı: xuye

1-2 yıl sonra elek ve bıçaklarınıda Amerikadan getirtirsiniz umarım. Yoksa nerdeyse makineyi aldığınız fiyata elek-bıçak almanız gerekecek. Buda çok önemli değil mi sizce?

xuye selam, yukarıdaki sorun hakkında bir sorum olacak.

arkadaşın amerikadan getirttiği makineyle bizim burada aldıklarımız aynı değil mi? biz nereden alacağız elek ve bıçakları?

alpapazarlama Panasonic traş makinelerinin ithalatçısı.http://www.alpapazarlama.com/index.php sitesine girerek iletişim sayfasından mail ile ya da telefon ile ulaşıp sipariş verebilirsin. Fiyat ve havale hesaplarını sana söylüyorlar, sende cihazının modelini ve istediklerini söylüyorsun, havaleni yaptıktan sonra adresine gönderiyorlar. Başlık ve eleği eğer model numarasında bir farklılık yoksa ya da model adı değişik bile olsa Türkiye'deki muadilini sana gönderirler, sorun almaz. Ama dediğim gibi iyi bir elek bıçak takımı için, başka marka yeni bir traş makinesi parasını ödemeyi göze alacaksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 10 Şubat 2010; 10:28:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxaycellxx

arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var yorumlarınızı esirgemeyin:( erkek arkadaşıma tıraş makinası almak istiyorum en fazla 190 milyon olması lazım(taksitlerden kredi kartının limiti doldu da ) bu kadar para vericem malum öğrenciyiz o yüzden rastgele almak istemiyorum tıraş makineleri hakkındada en ufak bi bilgim yok erkek arkadaşımın teni beyaz hassas sakalıda sert ama çok sık deil teni hassas diye PHILIPS HS 8040 TIRAŞ MAKİNESİ bunu düşündüm içine nemlendirici krem konuluyo diye ama bu makine hakkındada hep kötü yorumlar var.Biliyorum bu paraya çok iyi bir makine olmaz ama zaten o da ilk defa kullanıcak tıraş makinesi deneme olucak yani ne önerirsiniz lütfen yardımcı olun???

Bu paraya Remington öneeriyorum. Kesinlikle Philips önermiyorum; hele ki cildi de hassas ise...

• remington pg400 mü pg520 mü? bu iki üründen hangisi iyidir acaba?
  • Selam herkese. açıkçası 29 sayfa gözümü korkuttu biraz. :) Hepsini okuyamadım, aradığım cevabı da tam olarak bulmuş değilim. Sakallarımı Şu anda jiletle haftada bir falan kesiyorum. Fakat benim istediğim kirli sakal. Panasonic öneriliyor anladığım kadarıyla fakat Panasonic'in sinek kaydından başka derdi yok anlaşılan Sakallarım fazla hızlı uzamıyor, sertte değil. Gözüm hala Braun Cruzer 4'te açıkçası. Sert sakallarda ve boyun bölgesinde iyi değil denmiş genelde fakat zaten sakalım sert değil ve tam çenenim birazcık altında sakal çıkıyor. Boyun bölgemde yok. O yüzden bu olabilir gibi geldi. fiyat olarakta 200 lira civarı. Sizin önerileriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protego -- 14 Şubat 2010; 20:40:04 >
  • protego
    dostum yanlıyorsun. panasonic kirli sakal / saç v.b. makinelerininde en iyisini yapıyor.
    ERPA10 diye bir modeli var mesela kuzenime geçen hafta aldık zaza han/eminönü den .
    beni her gördüğünde teşekkür ediyor. öyle bir cihaz. diğer markalarla mukayese edilmez kalite olarak
  • Arkadaşlar Merhaba,

İki ürün arasında tereddüt ediyorum. Biri Philips 1075 ve ya 1095 diğeride Panasonic 8243 cildim biraz hassas. Jiletle dahada beter oluyor. Deneyimlerinizden siz hangisini önerirsiniz. Panasonicin sınırlama yapmadan jel köpük kullandırması biraz beni cezbetti açıkçası ama deneyimleriniz daha önemli.
  • @volleybjk
    Dostum hassas cildin varsa Panasonic Lineer Motorlu tıraş makinelerinden şaşma !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

remington pg400 mü pg520 mü? bu iki üründen hangisi iyidir acaba?

pg520 yi tercih ettim. umarım iyi çıkar.
  • Arkadaşlar,
    Panasonic es 8163 traş makineme orjinal elek ve bıçak nerden bulabilirim. Teşekkürler
  • arkadaşlar sizlerin yorumlarınıza dayanarak panasonic es8249s 370tl'ye gittigidiyordan sipariş verdim.işim gereği her sabah traş olmam gerekiyor. cildim yumuşak sakal sert. traş bıçağıyla sürekli kanayama oluyor ve gömlekler batıyor. daha önce traş makinası deneyimim oldu. şimdi bile oluyorum ama memnun değilim. ilk makinam braun 5000 serisindendi. 4 senedir de braun 8995 kullanıyorum. hiç elek-bıçak değiştirmedim. makinanın kendisinin temizleme ünitesi var. her zaman temizleme sıvısını alamıyorum onun için elekleri fırçayla temizleyip çalışırken bir kaç damla ince makina yağı damlatıyordum. ama makinanın temizleme ve şarj ünitesinde temassızlık olmaya başladı. bu da canımı sıktı. nişanlımı ikna edip hediye almasını istedim. 8000 devirlik makinadan 13000 devirlik makinaya geçişte ne gibi farklar oluyor deneyip göreceğim bakalım. bu arada ilk defa makina alacak arkadaşlara tavsiyem döner bıçaklı traş makinalarından uzak durmaları olacak. bu makinalar yüze hem geç alışıyor hem de alıştıktan sonra sakalı çevirip bir daha kolay bir şekilde jiletle traş olamaz hale getiriyor. arkadaşlar bu panasonicler suya karşı dayanıklı yazıyor.o zaman ben banyoda iken sıcak suyun altında da sakal traşımı olabilir miyim? saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ueroglu -- 24 Şubat 2010; 0:17:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egzodia

arkadaşlar bu aralar ben de 1 tane almayı planlıyorum.Fakat ne alsam karar veremiyorum,yurtdışından getirtmek gibi bir düşüncem yok,bir mağazadan alacağım.Philips mi alayım braun mu alayım karar veremedim.Fiyat konusu da pek sorun değil,100 liralık bir ürün de olur,300 liralık da yeter ki iş görsün,tıraş olurken yakmasın.
    2 günde bir tıraş olacağım,sinek kaydıya yakın bir tıraş sağlaması gerekiyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim.Mümkünse linkleriyle tavsiye ederseniz sevinirim,dediğim gibi gidip bir mağazadan alacağım.

gittigidiyora bakarsanız güzel birşey bulursunuz. piyasada 450-600tl arasındaki panasonic es8249 u 370 tl ye aldım.
  • Selamlar,

Arkadaşlar buradaki yorumları okudum 6 senelik phılıps coolskn için traş başlıklarını değiştirecektim 80 lira dediler. Gittigidiyordan 250 liraya 8243 panasonic aldım, traş keyfini hissettim.

Her traş olurum, phılıps beni mahvetti. Hiç böyle bir traş olmamıştım. Tamamen sinek kaydı, kızarıklık yok yanma yok, hafta sonu bile traş oldum.

Panasonic 8243 bu işte tek. 6 sene suratımı mahvetmişim.
  • merhaba hangi satıcıdan ve ne zaman aldınız 250 tl ye bende almak istiyorum fiyatı uygun geldi yardımcı olursanız sevinirim sayın silivrili mehmet bey.
  • Kendisi babası için getirmiş fakat babası ben kullanmam deyince satılığı koymuş. Sadece kutu açılıp bakılmış. 300 liraya koymuştu bir haftalık pazarlık ve başka alıcı çıkmayışı benim şansımı arttırdı. Yani elinde yok, tek vardı onu aldım.

Makine süper, 6 seneden beri ilk defa sinek kaydı oluyorum. Ne alışma süreci ne kanama ne yanma adamlar yapmış, bize kalan kullanmak ve keyfini sürmek.

Bana biraz bataryası az gidiyor gibi geldi. Gerçi yeni olduğu için 3 traş 10 dakikada oluyorum. tek çizgi kaldı %30 gösteriyor. Traş süresi kısalınca bir saat şarj 1 hafta gidecek.

Kullanım klavuzu nerede var acaba.
  • quote:

quote:

remington pg400 mü pg520 mü? bu iki üründen hangisi iyidir acaba?

pg520 yi tercih ettim. umarım iyi çıkar.

bende bu ürünü almayı düşünüyorum.tavsiye eder misiniz?genelde kirli sakal bırakmak için kullanacağım.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.