Merhaba, 15 gün evvel Fransadaydım inanın elektronik eşyalar ve bu tarz cihazlar orda çok fiyatlı zaten gidince göreceksiniz. Orjinal Japon malı 2 yıl resmi garantili ES 8243 s modeli şu an stoklarımızda mevcut olup fiyatı 475 YTL .Advantage kartlara 5 taksit yapıyoruz.Dileyen arkadaşlar pm atabilirler.
ES8243 Dünyanın ilk 4 başlıklı makinesi. inceledim de, çok güzel bir şeye benziyor. Resimde de görüldüğü gibi tıraş yüzeyi genişlediği için, cilt üzerindeki baskı çok azalıyor.
Sanyo SV-SX70 model traş makinesini geçenlerde Bimeks'ten aldım. Çok güzel traş ediyor ve gayet memnunum. İthalatçı firma ile görüştüm, yedek parça sıkıntısı yok. Elek ve bıçakların stoklarında olduğunu söylediler. İki devirli olması ve kalitesine göre kaçırılmaması gerekir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverie75 -- 11 Temmuz 2008; 14:31:10 >
Merhabalar konunun genelinde panasonıc üzerinde durulduğundan dolayı ben de panasonıc'i tercih ediyorum. ES 7027yi almayı düşünüyorum. Kullananların yorumunu bekliyorum. Ürünü alışveriş sitelerinden sipariş etmeyi düşünüyorum hepsipariş.com da 218 ytl http://www.hepsiparis.com/panasonic-es7027-tras-makinesi,pid4139
Sanyo SV-SX70 model traş makinesini geçenlerde Bimeks'ten aldım. Çok güzel traş ediyor ve gayet memnunum. İthalatçı firma ile görüştüm, yedek parça sıkıntısı yok. Elek ve bıçakların stoklarında olduğunu söylediler. İki devirli olması ve kalitesine göre kaçırılmaması gerekir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.
Arkadaşım makineyi internetten biraz araştırdım ve özellikleri bence gayet iyi. Makine hakkındaki kişisel deneyimlerini biraz daha açık paylaşabilir misin? Ben de almayı düşünüyorum da. Bir de Bimeks'ten aldım demişsin ama ben hem netten baktım hem de Eskişehir'deki Bimeks mağazasına sordum böyle bir cihaz stoklarında yok...
Bu ürün İstanbul mağazalarında bulunuyordu. Bursa Teknoport'u da eklemişler. Bimeks Garaj günleri kampanyası kapsamında internette olmayan birçok üründe %30-50 indirim yapmışlar. Yeşilköy Teknoport mağazasından 85 YTL (KDV dahil) ye aldım.
Merhaba uzun araştırma süresi sonunda aşağıdaki ürünü sipariş verdim.Doğum günü için eşime hediye edicem.Philipsin İzmir Bornova yetkili servisinden bir bayanla görüştüm.Bana seçim ve ürün konusunda çok bilgi verdi.Ürünün günlük kullanıma uygun olduğunu, düzenli kullanıldığında sinekkaydı traş konusunda sorun yaşanmayacağını söledi.Umarım eşimde memnun olur ve sorun yaşamaz.