Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mczaga

5 Temmuz 2008; 13:45:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: DROPistanbul

Merhaba, 15 gün evvel Fransadaydım inanın elektronik eşyalar ve bu tarz cihazlar orda çok fiyatlı zaten gidince göreceksiniz. Orjinal Japon malı 2 yıl resmi garantili ES 8243 s modeli şu an stoklarımızda mevcut olup fiyatı 475 YTL .Advantage kartlara 5 taksit yapıyoruz.Dileyen arkadaşlar pm atabilirler.

PANASONIC SERVİS

http://www.koysepete.com/en+ucuz+panasonic+es-6003+tiras+makinesi+67918.aspx#ozellik

475 likle bunun arasında tam olarak ne fark varda bu kadar fiyat farkı var?

http://img180.imageshack.us/my.php?image=ehitlerjq4.jpg
DROPistanbul

6 Temmuz 2008; 22:46:47 

ES8243s ile arasında önemli farklar var,8243'de digital lcd ekran,13.000 devir, 3 bıçak,tam oynar başlık bir de bu makina japon yapımı.

CANON EOS 40D EFS 17-85 SİGMA 70-300
MACH25

9 Temmuz 2008; 10:07:40 

ES8243 Dünyanın ilk 4 başlıklı makinesi. inceledim de, çok güzel bir şeye benziyor. Resimde de görüldüğü gibi tıraş yüzeyi genişlediği için, cilt üzerindeki baskı çok azalıyor.

Ekteki dosya (1)

muallim70

9 Temmuz 2008; 14:20:46 

bu japonlarda abartmışlar artık çok oluyorlar
laf aramızda makine güzelmiş denemek lazım

reverie75

11 Temmuz 2008; 14:29:45 

Xiamen,

Sanyo SV-SX70 model traş makinesini geçenlerde Bimeks'ten aldım. Çok güzel traş ediyor ve gayet memnunum. İthalatçı firma ile görüştüm, yedek parça sıkıntısı yok. Elek ve bıçakların stoklarında olduğunu söylediler. İki devirli olması ve kalitesine göre kaçırılmaması gerekir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverie75 -- 11 Temmuz 2008; 14:31:10 >

üyelerdenbiri

13 Temmuz 2008; 19:54:12 

Merhabalar konunun genelinde panasonıc üzerinde durulduğundan dolayı ben de panasonıc'i tercih ediyorum. ES 7027yi almayı düşünüyorum. Kullananların yorumunu bekliyorum.
Ürünü alışveriş sitelerinden sipariş etmeyi düşünüyorum hepsipariş.com da 218 ytl
http://www.hepsiparis.com/panasonic-es7027-tras-makinesi,pid4139

SKYBRAVE

14 Temmuz 2008; 20:12:09 

quote:

Orjinalden alıntı: reverie75

Xiamen,

Sanyo SV-SX70 model traş makinesini geçenlerde Bimeks'ten aldım. Çok güzel traş ediyor ve gayet memnunum. İthalatçı firma ile görüştüm, yedek parça sıkıntısı yok. Elek ve bıçakların stoklarında olduğunu söylediler. İki devirli olması ve kalitesine göre kaçırılmaması gerekir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.

Arkadaşım makineyi internetten biraz araştırdım ve özellikleri bence gayet iyi. Makine hakkındaki kişisel deneyimlerini biraz daha açık paylaşabilir misin? Ben de almayı düşünüyorum da. Bir de Bimeks'ten aldım demişsin ama ben hem netten baktım hem de Eskişehir'deki Bimeks mağazasına sordum böyle bir cihaz stoklarında yok...
kendirf

16 Temmuz 2008; 15:04:34 

arkadaslar elimde bir adet panasonic 8077 var.isteyen birine verebilirim uygun ucretli..
http://forum.donanimhaber.com/m_24822026/tm.htm

Nodex

16 Temmuz 2008; 21:00:41 

@reveire75 ne kadara aldın bu ürünü ?

taaydemir

17 Temmuz 2008; 15:52:18 

arkadaşlar braun 8985 modeli 277 ytl buldum.fiyatı ve kullanışı nasıl.ilk defa kullanıcam.acaba kullanabilirmiyim.yardım...

Nodex

19 Temmuz 2008; 23:21:46 

quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

@reveire75 ne kadara aldın bu ürünü ?

reverie75

21 Temmuz 2008; 10:05:30 

Bu ürün İstanbul mağazalarında bulunuyordu. Bursa Teknoport'u da eklemişler. Bimeks Garaj günleri kampanyası kapsamında internette olmayan birçok üründe %30-50 indirim yapmışlar. Yeşilköy Teknoport mağazasından 85 YTL (KDV dahil) ye aldım.

Web de arattığımda www.birtepe.com ve http://shop.infronic.com kişisel bakım-sağlık reyonlarında bu ürünü buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverie75 -- 21 Temmuz 2008; 10:11:36 >

furki01

24 Temmuz 2008; 12:55:29 

Merhaba uzun araştırma süresi sonunda aşağıdaki ürünü sipariş verdim.Doğum günü için eşime hediye edicem.Philipsin İzmir Bornova yetkili servisinden bir bayanla görüştüm.Bana seçim ve ürün konusunda çok bilgi verdi.Ürünün günlük kullanıma uygun olduğunu, düzenli kullanıldığında sinekkaydı traş konusunda sorun yaşanmayacağını söledi.Umarım eşimde memnun olur ve sorun yaşamaz.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=336723&productid=sgphhq7782

xiamen

Sisteme Gözat