arkadaşlar selam....ben internetten indirdiğim mediaplayer uzantılı video ve klipleri usb den telefona gönderiyorum....pc nin ekranından kopyalandı olarak gözüküyo ama telefon un hafızasını açınca ordan bişey göremiyorumm......bu nasıl bişey bilen varsa bana yardımcı olsun....telefonuma klip ve video yüklemek istiyorummm....
arkadaşlar selam....ben internetten indirdiğim mediaplayer uzantılı video ve klipleri usb den telefona gönderiyorum....pc nin ekranından kopyalandı olarak gözüküyo ama telefon un hafızasını açınca ordan bişey göremiyorumm......bu nasıl bişey bilen varsa bana yardımcı olsun....telefonuma klip ve video yüklemek istiyorummm....
Arkadaş üzgünüm ama L7 mpeg ve avi uzantılı videoları oynatmaz 3gp ve sanırım mpeg4 oynatıyo .... attıkların ö yüzden görünmüyor ... 3gp ye çevirip at
merhaba arkadaşlar bugün itibarıyla bende L7 ciler klübüne katılmış oldum. çok güzel bir telefon bence de. şimdilik bi sorun yok en azından.
yalnız bir şeyi sormak istiyorum. telefonu ilk aldığında ne lkadar şarz etmek gerek. ben pc ye takıp programını kurcalarken şarz olmuşda , bi saat kadar sonra çıkardım . yani 12-13 saat bekleyin derler ya ilk seferde. ööle yapimmi yoksa doldu dediği için şarzı kullanimmi ööle :)
bende oglana aldım 2 gün oldu ama yukardaki kulagımızı dayadıgımız yerden stereo müzik dinleyebiliyormuyuz yani kulaklıksız buradan stereo ses çıkıyormu kimi ewet diyor kimi hayır diyor allah için dogru cevap.Genel olarak bu fiyata göre harika telefon.NOT:acaba bunun için bir ayarmı var acele yardımmmmmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 31 Temmuz 2006; 23:42:01 >
bek telefonu yeni almışın ne güzel ben de yarın alcam birincisi fiyat nedir ikincisi telefonu simkartsız çalıştırmayı dener misin simkartsız kulaklıktan müzik dinleyebiliyor muyuz?
merhaba arkadaşlar bugün itibarıyla bende L7 ciler klübüne katılmış oldum. çok güzel bir telefon bence de. şimdilik bi sorun yok en azından.
yalnız bir şeyi sormak istiyorum. telefonu ilk aldığında ne lkadar şarz etmek gerek. ben pc ye takıp programını kurcalarken şarz olmuşda , bi saat kadar sonra çıkardım . yani 12-13 saat bekleyin derler ya ilk seferde. ööle yapimmi yoksa doldu dediği için şarzı kullanimmi ööle :)
Arkadaşım hayırlı olsun yanlız telefonu alır almaz pc ye baglamak olmamıs 12-13 saat bı sarj etseydın kendi sarj cihazıyla önce .. bataryanın ömrünü yersin yoksa... Çok sık PC ye baglamamaya calıs pc den sarj verimli olmaz yazıkedersin pile... bundan sonra en azından bi kac hafta pilin tam bitmeden şarj etme .. yani tam şarj tam deşarj olsun .. iyi günlerde kullan
telefon simkartsız açıılmıyor kardeş. yani en azından ben açamadım.:)
quote:
Orjinalden alıntı: beyonder
bek telefonu yeni almışın ne güzel ben de yarın alcam birincisi fiyat nedir ikincisi telefonu simkartsız çalıştırmayı dener misin simkartsız kulaklıktan müzik dinleyebiliyor muyuz?
ayrıca kutuda çıkann kitabında şarz dolduktan sonra şarz yapılamaz deniyor. yani 12 saat şarzda bırakmanın mantığını anlamıyorum bi türlü. ama öölede oluyorsa benden geçti sanırım . bu arada @Slevin önerilerin için teşekkürler
telefon simkartsız açıılmıyor kardeş. yani en azından ben açamadım.:)
quote:
Orjinalden alıntı: beyonder
ayrıca kutuda çıkann kitabında şarz dolduktan sonra şarz yapılamaz deniyor. yani 12 saat şarzda bırakmanın mantığını anlamıyorum bi türlü. ama öölede oluyorsa benden geçti sanırım . bu arada @Slevin önerilerin için teşekkürler
ilk kullanimlarda şarj dolsada bi süre bekletmen yararlı olacaktır