Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: L7 nin artıları eksileri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: L7 nin artıları eksileri Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
beyonder

30 Temmuz 2006; 23:33:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu telefon simkartsız müzik çalıor mu otobüste bir de 425 e nerde buldun soler misn

high_hopes

30 Temmuz 2006; 23:56:55 

arkadaşlar selam....ben internetten indirdiğim mediaplayer uzantılı video ve klipleri usb den telefona gönderiyorum....pc nin ekranından kopyalandı olarak gözüküyo ama telefon un hafızasını açınca ordan bişey göremiyorumm......bu nasıl bişey bilen varsa bana yardımcı olsun....telefonuma klip ve video yüklemek istiyorummm....

sLevin

31 Temmuz 2006; 0:16:20 

quote:

Orjinalden alıntı: beyonder

bu telefon simkartsız müzik çalıor mu otobüste bir de 425 e nerde buldun soler misn

valla ben 2 hafta kadar önce 475 aldım o kadar düştüyse bimiyorum ..

УąģмµґĻµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
sLevin

31 Temmuz 2006; 0:20:34 

quote:

Orjinalden alıntı: high_hopes

arkadaşlar selam....ben internetten indirdiğim mediaplayer uzantılı video ve klipleri usb den telefona gönderiyorum....pc nin ekranından kopyalandı olarak gözüküyo ama telefon un hafızasını açınca ordan bişey göremiyorumm......bu nasıl bişey bilen varsa bana yardımcı olsun....telefonuma klip ve video yüklemek istiyorummm....

Arkadaş üzgünüm ama L7 mpeg ve avi uzantılı videoları oynatmaz 3gp ve sanırım mpeg4 oynatıyo .... attıkların ö yüzden görünmüyor ... 3gp ye çevirip at

beyonder

31 Temmuz 2006; 17:56:02 

bu telefon simkartsız müzik çalıor mu

floydian

31 Temmuz 2006; 20:34:23 

merhaba arkadaşlar bugün itibarıyla bende L7 ciler klübüne katılmış oldum. çok güzel bir telefon bence de. şimdilik bi sorun yok en azından.

yalnız bir şeyi sormak istiyorum. telefonu ilk aldığında ne lkadar şarz etmek gerek. ben pc ye takıp programını kurcalarken şarz olmuşda , bi saat kadar sonra çıkardım . yani 12-13 saat bekleyin derler ya ilk seferde. ööle yapimmi yoksa doldu dediği için şarzı kullanimmi ööle :)

gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Temmuz 2006; 23:36:44 

bende oglana aldım 2 gün oldu ama yukardaki kulagımızı dayadıgımız yerden stereo müzik dinleyebiliyormuyuz yani kulaklıksız buradan stereo ses çıkıyormu kimi ewet diyor kimi hayır diyor allah için dogru cevap.Genel olarak bu fiyata göre harika telefon.NOT:acaba bunun için bir ayarmı var acele yardımmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 31 Temmuz 2006; 23:42:01 >
beyonder

31 Temmuz 2006; 23:46:35 

bek telefonu yeni almışın ne güzel ben de yarın alcam birincisi fiyat nedir ikincisi telefonu simkartsız çalıştırmayı dener misin simkartsız kulaklıktan müzik dinleyebiliyor muyuz?

CrossWisyoung

1 Ağustos 2006; 3:07:43 

ya walla bu telin fiatı KAçç yarın alacam ve ilk aldığın ne kadar şarj edeecez ?

Duvarlar renkli olsa da karanlıkta ne Görebilirsin ki? Bir köre rengi nasıl Anlatabilirsin ki?
Mikrop renkli olsa ışık versen görebilir misin ki?
Mikrobu nasıl kırarsın, ona hangi kimyayla gelebilrsin ki?
Bilirsin asidin üstüne baz dökmüştüm maksat PH olsun diye....
Eski nick:_XeXation_
sLevin

1 Ağustos 2006; 12:39:32 

quote:

Orjinalden alıntı: floydian

merhaba arkadaşlar bugün itibarıyla bende L7 ciler klübüne katılmış oldum. çok güzel bir telefon bence de. şimdilik bi sorun yok en azından.

yalnız bir şeyi sormak istiyorum. telefonu ilk aldığında ne lkadar şarz etmek gerek. ben pc ye takıp programını kurcalarken şarz olmuşda , bi saat kadar sonra çıkardım . yani 12-13 saat bekleyin derler ya ilk seferde. ööle yapimmi yoksa doldu dediği için şarzı kullanimmi ööle :)

Arkadaşım hayırlı olsun yanlız telefonu alır almaz pc ye baglamak olmamıs 12-13 saat bı sarj etseydın kendi sarj cihazıyla önce .. bataryanın ömrünü yersin yoksa... Çok sık PC ye baglamamaya calıs pc den sarj verimli olmaz yazıkedersin pile... bundan sonra en azından bi kac hafta pilin tam bitmeden şarj etme .. yani tam şarj tam deşarj olsun .. iyi günlerde kullan

gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Ağustos 2006; 12:42:51 

arkadaşlar yok mu benim soruya cevap verecek bir kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 1 Ağustos 2006; 12:43:14 >
floydian

1 Ağustos 2006; 13:09:22 

antep ten 440 ytl ye aldım

floydian

1 Ağustos 2006; 13:31:44 

telefon simkartsız açıılmıyor kardeş. yani en azından ben açamadım.:)
quote:

bek telefonu yeni almışın ne güzel ben de yarın alcam birincisi fiyat nedir ikincisi telefonu simkartsız çalıştırmayı dener misin simkartsız kulaklıktan müzik dinleyebiliyor muyuz?

ayrıca kutuda çıkann kitabında şarz dolduktan sonra şarz yapılamaz deniyor. yani 12 saat şarzda bırakmanın mantığını anlamıyorum bi türlü. ama öölede oluyorsa benden geçti sanırım . bu arada @Slevin önerilerin için teşekkürler

sLevin

1 Ağustos 2006; 19:11:53 

quote:

Orjinalden alıntı: floydian

telefon simkartsız açıılmıyor kardeş. yani en azından ben açamadım.:)
quote:

ayrıca kutuda çıkann kitabında şarz dolduktan sonra şarz yapılamaz deniyor. yani 12 saat şarzda bırakmanın mantığını anlamıyorum bi türlü. ama öölede oluyorsa benden geçti sanırım . bu arada @Slevin önerilerin için teşekkürler

ilk kullanimlarda şarj dolsada bi süre bekletmen yararlı olacaktır

sLevin

1 Ağustos 2006; 19:20:58