yoo cok kibar bi telefon eni biraz var ama inceligi onu örtbas ediyo yeterince zaten. Ben yeni aldim lk sarjı dün yaptım 3 bakladan 2 si dolu sanırım 3-4 gun gidiyo... Saygılar
Saol link için dostum ama beceremedim yavs :( ne zor şeymiş arkadaş bu telefona tema yüklemesi...
skin için gerekli bi program var sanırım p2ktools diye onu yükledim ama telefonu bi türlü gösteremeyorum pograma aşağıdaki linkde belirttiğim gib bi hata veriyo varmı yardımı olacak ?
L7 deki IM programının ayarlarını bilen var mı acaba ? avea kullanıcısıyım. birde motorolanın istanbuldaki teknik servisleri hiçbirşeyden anlamıyor. bence bu en yetkilli makama kadar duyurulmalı. adam mail adresi veriyorum diyor web adresi yazdırıyor bir insan bu kadar cahil olupda teknik servise alınır mı ?
beyler ben l6 sahibiyim memnunum ama kapakları çok çabuk eskiyo vedeeeeeeeeeeeee sadece istanbuldaki momeksan motorola yetkili servisinden temin ediliyo bide beyler ve bayanlar motorola l6 ve l7 lerde rehberde resim konuluyor sım karta değide telefon hafızasına kaydettiğinizde resim seçiyorsunuz bide motorolam çabuk eskiyo diyenler varsa motorola crystal sahre koruyucu alabilirler 10 ytl ist mecidiyeköy momeksanda
u555 bende de e 398 var bunu almayi cok dusunuyorum ama birde radyo koysalardi muthis olurdu.. bu motorola bizdede hastalik yapmaya basladi gozum baska telefon gormuyor
dediğin doğru Motorola alışkanlık yapar ben 9 tane sıfırını kullandım.
ya arkadaşlar sizden bişey rica edecem. biriniz kullandıınız l7 nin fotolarını yollayabilirmi bu telefonun gerçek resimlerini merak ediorum nette falan gördümde ne biliim gerçek hali daa farklı oluo. mail adresimi de weriim buraya eklemenize gerek yok lütfen fotoları bekliorum şimdiden teşekkürler