motorola L6 aldım çok memnunum kamerası iyi değil diyolar ama bence önemli diil sonuçta telefon yani bu arada L6 ya program yüklemek için P2KTools adında bir program gerekiyor ücretsiz bir program rapide attım alın buradan yakın P2KTOOLS DOWNLOAD daha denemedim eve gidip deniyim bu arada lütfen MSn ayarlarını ilen varsa söylesin yaw delirecem java yüklemeyi hallettim ama bi türlü msnye giremedim telefondan java oyun için http://www.midlet.org/
Bu arada bir sorum daha var iphone explorer buldum ben de motorola L6 yada olur dimi? linki burada Download İçin TıK
Beyler Altını Çiziyorum Şu Msn ayarı bilen warmı Bakın benden başka arkadaşlar da sormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelas -- 9 Mayıs 2006; 14:50:08 >
5.5 yıl nokia kullandım 1 ay önce aldım L7'yi ve sanırım nokia da boşu boşuna bu kadar ısrarcı olmuşum sadece kameresı kötü diye bu telefondan vazgeçilmez illede foto çekmekse olay, L7 nin canı sağolsun... telefonlu fotoğraf makinelerine hayır:P
bende motorola L6 var videoların sesini kısamıyorum sanırım böyle bir özellik koymamışlar..nasıl atlarlar bunu ya.. erotik film izliyoz bas bas bağrıyo nasıl kısıldıgını bilen varsa sölesin
itunes varmı? hafıza kartına oyun yükleniyomu? Bunlar önemli. Bide ben e398ciler bölümünden geliyorum Bi java ile resimleri tam ekran yapmak bilgisayardan ayarla video kaydı sınırsız yapmak mümkün.
nasıl oluyo peki ??? cevaplarsan sevinçten havalara uçarım
bende motorola L7 aldım ve çok memnunum.kutusuda çok cancalıydı. kutu içinden kitapçıkları 128mb transflash hafıza kartı çok şık stereo kulaklık usb kablosu çıktı.hatta yanında 128mb sandisk hafıza kartıda vardı. fotograf makineleri için kullanılanlarından.bir kere hediyeleri en az 100 ytl eder piyasada. bende bu telefon bu fiyat performansı ile mükemmel.ayrıca 1 dakika 30 saniye video kayıt yapabiliyor.çektiğim resimleri telefon hafızasına kopyalayıp tam ekran olarak kullanabiliyorum ekran koruyucu olarak.ekranı da çok parlak 176/220 piksel 262.144 renk.videoları pek iyi çektiği ve oynattığı söylenemez ama kalite ve sağlamlık bakımından nokia dan çok ileri.telefonu elinize aldığınızda sanki özel üretim olduğu hissine kapılıyor insan ister istemez kendini özel hissediyor.iyiki almışım.İYİKİ VARSIN MOTOROLA L7777777 almak isteyen arkadaşlar hiç tereddütsüz alın bence çok seveceksiniz bu telefonu.
moto nun afrikada ki aids kampanyası icin cıkardıgı kırmızı modeli. bence sırf renginden bile alınır ki yapılan hayır da cabası. su anda UK de cıkmıs, heriflere mail attım TR yede gonderin sevabımız büyük yazılsın diye
bende motorola L7 aldım ve çok memnunum.kutusuda çok cancalıydı. kutu içinden kitapçıkları 128mb transflash hafıza kartı çok şık stereo kulaklık usb kablosu çıktı.hatta yanında 128mb sandisk hafıza kartıda vardı. fotograf makineleri için kullanılanlarından.bir kere hediyeleri en az 100 ytl eder piyasada. bende bu telefon bu fiyat performansı ile mükemmel.ayrıca 1 dakika 30 saniye video kayıt yapabiliyor.çektiğim resimleri telefon hafızasına kopyalayıp tam ekran olarak kullanabiliyorum ekran koruyucu olarak.ekranı da çok parlak 176/220 piksel 262.144 renk.videoları pek iyi çektiği ve oynattığı söylenemez ama kalite ve sağlamlık bakımından nokia dan çok ileri.telefonu elinize aldığınızda sanki özel üretim olduğu hissine kapılıyor insan ister istemez kendini özel hissediyor.iyiki almışım.İYİKİ VARSIN MOTOROLA L7777777 almak isteyen arkadaşlar hiç tereddütsüz alın bence çok seveceksiniz bu telefonu.
bende tereddütsüz almak istiyorum ama kamerası 6600'dan bile kötümü acaba ??? senin bu konuda bir bilgin varmı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 18 Mayıs 2006; 16:50:52 >
bende tereddütsüz almak istiyorum ama kamerası 6600'dan bile kötümü acaba ??? senin bu konuda bir bilgin varmı???