Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: L7 nin artıları eksileri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: L7 nin artıları eksileri Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gelas

9 Mayıs 2006; 14:36:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

motorola L6 aldım çok memnunum kamerası iyi değil diyolar ama bence önemli diil sonuçta telefon yani
bu arada L6 ya program yüklemek için P2KTools adında bir program gerekiyor ücretsiz bir program
rapide attım alın buradan yakın
P2KTOOLS DOWNLOAD
daha denemedim eve gidip deniyim
bu arada lütfen MSn ayarlarını ilen varsa söylesin yaw delirecem java yüklemeyi hallettim ama bi türlü msnye giremedim telefondan
java oyun için http://www.midlet.org/

Bu arada bir sorum daha var
iphone explorer buldum ben de motorola L6 yada olur dimi? linki burada
Download İçin TıK

Beyler Altını Çiziyorum Şu Msn ayarı bilen warmı Bakın benden başka arkadaşlar da sormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelas -- 9 Mayıs 2006; 14:50:08 >

AnarKin

10 Mayıs 2006; 12:29:33 

http://forum.donanimhaber.com/m_2444278/mpage_105/key_//tm.htm#7013367

Bu linkte aşağılara doğru kay orda ferdy anlatmış gerçi E398 e göre anlatmış ama o konuda ayarlar aynıdır sanırım en azından denemekte fayda var .

Allaha emanet ..

Rize .
yesil3310

12 Mayıs 2006; 23:19:36 

arkadaşalar l6 ya hangi proğ.lar atılır.bu proğ.ları nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok sewinirim.

manhan

14 Mayıs 2006; 12:34:21 

5.5 yıl nokia kullandım 1 ay önce aldım L7'yi ve sanırım nokia da boşu boşuna bu kadar ısrarcı olmuşum sadece kameresı kötü diye bu telefondan vazgeçilmez illede foto çekmekse olay, L7 nin canı sağolsun... telefonlu fotoğraf makinelerine hayır:P

nugury

15 Mayıs 2006; 19:40:45 

Merhaba bben bu teli cok begendim ama telefona ayırcagım para buna yetmez o yuzden l6 dusunuorum.

l6 ve l7 nın tam farkları neler

Amd 64 3500+,Epox 9NPA+Ultra,2048 Twinmoss ddr 400 ram,Sapphire X800XL ,160GB SATA2 Samsung,Silverstone 400 watt PSU,TT ARMOR,Titan Fan Controller
hakang

16 Mayıs 2006; 14:02:11 

bende motorola L6 var videoların sesini kısamıyorum sanırım böyle bir özellik koymamışlar..nasıl atlarlar bunu ya.. erotik film izliyoz bas bas bağrıyo nasıl kısıldıgını bilen varsa sölesin

Orod-Dain

16 Mayıs 2006; 14:23:57 

Asıl fark hafıza kartı desteği ve ekran kalitesi. L6 Ekran çok soluk. L7 süper. ama standart telefon olosun müzik dinlemem filan dersen L6 süper.

quote:

Orjinalden alıntı: nugury

Merhaba bben bu teli cok begendim ama telefona ayırcagım para buna yetmez o yuzden l6 dusunuorum.

l6 ve l7 nın tam farkları neler

Something

16 Mayıs 2006; 21:07:15 

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerone

itunes varmı?
hafıza kartına oyun yükleniyomu?
Bunlar önemli.
Bide ben e398ciler bölümünden geliyorum Bi java ile resimleri tam ekran yapmak bilgisayardan ayarla video kaydı sınırsız yapmak mümkün.

nasıl oluyo peki ???
cevaplarsan sevinçten havalara uçarım

D.H Motorola CLUB

!!!MaTeJa KeZMaN!!!
ESKİ NİCK:nomnsecreteam
Something

17 Mayıs 2006; 8:15:50 

bilgisayardan ayarla video kaydı sınırsız yapmak mümkün DEMİŞLER

BU nasıl oluyo peki ???
LÜTFEN AMATÖR L7CİYE BİR SADAKA

D.H Motorola CLUB

!!!MaTeJa KeZMaN!!!
herby

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2006; 11:51:00 

arkadaşlar benim şu an 6600'ım var ve l7'ye geçmeyi düşünüyorum. kamerası 6600 'dan bile kötümü acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 18 Mayıs 2006; 16:48:25 >

Ford Focus TDCİ trend 2005(SATILIK)
Grande Punto 1.4 Active 2007
defrecmantasyon

17 Mayıs 2006; 13:37:58 

bende motorola L7 aldım ve çok memnunum.kutusuda çok cancalıydı. kutu içinden kitapçıkları 128mb transflash hafıza kartı çok şık stereo kulaklık usb kablosu çıktı.hatta yanında 128mb sandisk hafıza kartıda vardı. fotograf makineleri için kullanılanlarından.bir kere hediyeleri en az 100 ytl eder piyasada. bende bu telefon bu fiyat performansı ile mükemmel.ayrıca 1 dakika 30 saniye video kayıt yapabiliyor.çektiğim resimleri telefon hafızasına kopyalayıp tam ekran olarak kullanabiliyorum ekran koruyucu olarak.ekranı da çok parlak 176/220 piksel 262.144 renk.videoları pek iyi çektiği ve oynattığı söylenemez ama kalite ve sağlamlık bakımından nokia dan çok ileri.telefonu elinize aldığınızda sanki özel üretim olduğu hissine kapılıyor insan ister istemez kendini özel hissediyor.iyiki almışım.İYİKİ VARSIN MOTOROLA L7777777 almak isteyen arkadaşlar hiç tereddütsüz alın bence çok seveceksiniz bu telefonu.

CEHENNEM'DEN YAKA PAÇA ATILAN ADAM.............
oliwer

18 Mayıs 2006; 12:11:30 

moto nun afrikada ki aids kampanyası icin cıkardıgı kırmızı modeli. bence sırf renginden bile alınır ki yapılan hayır da cabası. su anda UK de cıkmıs, heriflere mail attım TR yede gonderin sevabımız büyük yazılsın diye

Ufaltılmış ön izleme resmi

link

linkdeki tanıtımları bi izleyin. mükemmel

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 18 Mayıs 2006; 12:15:36 >

EŞİTLİK ÖZGÜRLÜK KARDEŞLİK
PROVAKOSYONLARA, YABANCI YERLİ BÖLÜCÜLERE GÜNDE 3 DOZ VERİLİR!......
yesil3310

18 Mayıs 2006; 16:02:21 

arkadaşalar l6 için msn programı warmı warsa nereden indirebilirim onu bilen warmı_?

herby

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2006; 16:49:11 

quote:

Orjinalden alıntı: defrecmantasyon

bende motorola L7 aldım ve çok memnunum.kutusuda çok cancalıydı. kutu içinden kitapçıkları 128mb transflash hafıza kartı çok şık stereo kulaklık usb kablosu çıktı.hatta yanında 128mb sandisk hafıza kartıda vardı. fotograf makineleri için kullanılanlarından.bir kere hediyeleri en az 100 ytl eder piyasada. bende bu telefon bu fiyat performansı ile mükemmel.ayrıca 1 dakika 30 saniye video kayıt yapabiliyor.çektiğim resimleri telefon hafızasına kopyalayıp tam ekran olarak kullanabiliyorum ekran koruyucu olarak.ekranı da çok parlak 176/220 piksel 262.144 renk.videoları pek iyi çektiği ve oynattığı söylenemez ama kalite ve sağlamlık bakımından nokia dan çok ileri.telefonu elinize aldığınızda sanki özel üretim olduğu hissine kapılıyor insan ister istemez kendini özel hissediyor.iyiki almışım.İYİKİ VARSIN MOTOROLA L7777777 almak isteyen arkadaşlar hiç tereddütsüz alın bence çok seveceksiniz bu telefonu.

bende tereddütsüz almak istiyorum ama kamerası 6600'dan bile kötümü acaba ??? senin bu konuda bir bilgin varmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 18 Mayıs 2006; 16:50:52 >

Ford Focus TDCİ trend 2005(SATILIK)
Grande Punto 1.4 Active 2007
Something

18 Mayıs 2006; 17:30:36 

quote:

Orjinalden alıntı: herby

quote:

Orjinalden alıntı: defrecmantasyon

bende tereddütsüz almak istiyorum ama kamerası 6600'dan bile kötümü acaba ??? senin bu konuda bir bilgin varmı???

biri 1mp biri 0,3mp ama ben olsam l7yi seçerdim.

D.H Motorola CLUB

!!!MaTeJa KeZMaN!!!
AnarKin

3 Haziran 2006; 11:25:09 

Bu sabah SLVR L7 ile çektiğim iki resim :

Bir VGA kameradan kim ne kadar daha fazlasını bekleyebilir ?

Rize .
Something