l6 350ytl ile ekran cstn,vga kamera bas-konuş 10 mb l7 ise 500ytl fiyata rağmen hala vga kamera olduğundan düşündürücü,bas konuş-artan hafıza her ne kadar her şey kamera değilsede bu devirde vga kamera eskilerde kaldı bencede
bencede bu 2 telefon geride gibi her şey özellik değil ama her şey şekilde değil sonuçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 18 Mart 2006; 15:59:57 >
telefonun herşeyi güzel ama kamera VGA olması gerçekten kötü. Telefonun ekranında gayet hoş gözüküyor ama PC ye attınmı gerçekle karşılaşıyon . Motorola MP olayını biraz arkadan takip ediyor gibi bence.
1.Benim anlamadığım telefonu kamerası için mi aliyorsunuz ama vga olması dezavantaj olsada .. Eğer kamera icin alcaksanız almayın derim gidin dijital alın derim :)
2. En sevdiğim özelliği istedğim yere sifre koyuyorum . örnegin tüm telefonum acık mesajlar bölümüne sifre koyuyom kimse giremior.. :) bu iyi oldu.. heheh annem babam cok bakardı ben telefonu saklasam da bulurlar..
3. Yaa güzel de msn var dediler. Orjinal kutusu bile gercekten cok güzel üstünde MSN kodu yazior.. Ben nasıl messengere baglancam bu telden :)
benim demek istediğim 1.3mp kameralılar bu sıralar 450 ytlden başlıyor,2mp kameralılar 600den başlıyor üstelik artan hafıza ve mp3 o telefonlardada var cstn ekranlı telefonlar ise 200lerden başlıyor
bence 2 telefonda pahalı,ama tabi ki herkes kendi kararını verip alıyor sonuçta alan arkadaşlara hayırlı olsun v3i daha iyi bir seçim bence motorolada diye düşünüyorum
bu konuda haklısın. fiyatları biraz daha düşük olmalıydı. Mesela L7 için 450 ytl uygundur. Ama v3 çıktığı zaman 1200 ytl idi ona göre yine insaflı Yakında 400lere iner bence.
quote:
Orjinalden alıntı: gren
benim demek istediğim 1.3mp kameralılar bu sıralar 450 ytlden başlıyor,2mp kameralılar 600den başlıyor üstelik artan hafıza ve mp3 o telefonlardada var cstn ekranlı telefonlar ise 200lerden başlıyor
bence 2 telefonda pahalı,ama tabi ki herkes kendi kararını verip alıyor sonuçta alan arkadaşlara hayırlı olsun v3i daha iyi bir seçim bence motorolada diye düşünüyorum
peki l7de mp3 tatmin edici mi e398e göre veya başka modele göre kıyastave pil ömrü nasıl bu soruları almayı düşünenler için fikir oluşturur diye soruyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 21 Mart 2006; 11:25:56 >
kangurum şu an L7 modelini 509 ytl den satıyor. Alacaksanız buradan alın bence.
quote:
Orjinalden alıntı: subuti
bu konuda haklısın. fiyatları biraz daha düşük olmalıydı. Mesela L7 için 450 ytl uygundur. Ama v3 çıktığı zaman 1200 ytl idi ona göre yine insaflı Yakında 400lere iner bence.
quote:
Orjinalden alıntı: gren
Motorola L7 almayı dusunuyorum ama symbian işletim sistemi olmamasından dolayı ne gibi farklar oluyo? mesela hangisi daha hızlı, programlar yuklerken hangisi daha avantajlı vs. bilen veya kullanan arkadaslar cevaplayabilirler mi?
Bir kere menüler arasında dolaşırken daha seri oluyor s40 lar. kamera açılım hızı da yüksek.Tabii her tür programı yükleyemiyorsun s40 lara. sybn ler bu konuda daha avantajlı.şöyle pc gibi kullanayım diyorsan sybn. tercih etmelisin. Ama serilikde s40 lar daha iyi.
arkadaşlar hediye gelen faturalı ve garantili L7 var elimde kutusu bile açmadım daha:) 460 YTl ye satıyoırum isteyen olursa hemen yollarım saygılar Ankara
bi sorum daha olacak çift hat kullanıyorum ve sim kartını iki de bir degiştirmek baya ugrastırıyo..peki L7 de sim kartının yeri nasıl, kolaylıkla cıkarılıp takılabiliyo mu?
1-L7 de mesaj sesini istediğimiz bişi yapabiliyor muyuz? 2-ana menüde o 4 tane kısa yolu kaldırabiliyor muyuz?( sadece ana ekranda istediğim resim olsun istiyorum, mümkün mü? ) 3-tema bulan arkadaşlar, nereden bulduklarını paylaşırlar mı?
aRKA KAPAĞI ÇIKARTIRKEN ZORLANABİLİRSİN.METAL OLDUĞUNDAN DOLAYI KOLAY AÇILMIYOR .
quote:
Orjinalden alıntı: spid_erman
bi sorum daha olacak çift hat kullanıyorum ve sim kartını iki de bir degiştirmek baya ugrastırıyo..peki L7 de sim kartının yeri nasıl, kolaylıkla cıkarılıp takılabiliyo mu?