Abi bide kutudan kulaklık çıkıyomu? Pil Ömrü? Oyunları oynarken tuş takımı nası kullanılıyo rahatmı yani düzya ondan sordum? Sence ekran büyüklüğü nası? Bide 3D stereo hoparlör demiş bu hoparlör çift hoparlörmü (Sağ Sol hoparlörler) yoksa tekmi? Bunlarıda cvplarsan sevinirim.E398 kullandıktan sonra buna alışabilecekmiyim bilemiyorum.
--Kutusundan güzel bir kulaklık çıkıyor (çoğu profesyonel kulaklığı kıskandıracak kadar hoş) --pil i 5 gün kadar gidiyor --ekran boyutları küçük sayılmaz --oyun esnasında tuşların bir dezavantajı olmuyor. --Çift hapörlör mevcut.
selam evet bu telefon çok süper bir telefon bende şu anda 6600 var ama l7 bu 6600 bin basar bu l7 çok güzel bütün özellikleri harika kamerası sorun değil örneğin 6600 ben çekiyorum aynı vga 680/480 kamerası megapiksel gibi güzel çekiyor kamera O YÜZDEN KAMERA SORUN DEĞİL telefon harika.............bence herkes telefonlarını bırakıp bu telefondan alsın örneğin e398 ilk çıktığında 1000 ytl idi hemde buna göre özellikleri az bu tlefonun özellikleri ondan çok daha fazla hemde 1000ytl değil 510 ytl oldukça ucuzzzzz..............................
Abi bide kutudan kulaklık çıkıyomu? Pil Ömrü? Oyunları oynarken tuş takımı nası kullanılıyo rahatmı yani düzya ondan sordum? Sence ekran büyüklüğü nası? Bide 3D stereo hoparlör demiş bu hoparlör çift hoparlörmü (Sağ Sol hoparlörler) yoksa tekmi? Bunlarıda cvplarsan sevinirim.E398 kullandıktan sonra buna alışabilecekmiyim bilemiyorum.
--Kutusundan güzel bir kulaklık çıkıyor (çoğu profesyonel kulaklığı kıskandıracak kadar hoş) --pil i 5 gün kadar gidiyor --ekran boyutları küçük sayılmaz --oyun esnasında tuşların bir dezavantajı olmuyor. --Çift hapörlör mevcut.
Sen nerden aldin telefonu? Bir ton sitede paket icerigi "Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil, 128 MB T-Flash Hafıza Kartı" olarak belirtilio, kulakliktan bahsetmiyolar.
Usb uçlu kulaklık çıkıyor arkadaşlar emin olabilirsiniz.Ürünü Genpa M.köy den aldım
quote:
Orjinalden alıntı: xenopain
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerone
Sen nerden aldin telefonu? Bir ton sitede paket icerigi "Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil, 128 MB T-Flash Hafıza Kartı" olarak belirtilio, kulakliktan bahsetmiyolar.
Bt ile gelen MP fotolar açılmıyor bu doğru. Ancak PC üzerinden henüz denemedim. Pc telefonu kullanılabilir disk olarak görüyor. Yani herhangibir şey yüklemeden usb kablo ile atabilirsiniz mp3 veya fotoları
quote:
Orjinalden alıntı: blue_night
Bt ile aldığın resimleri açmıyordu ne olduy bi gelişme varmı birde PC den gönderdiğimiz büyük resimleride açmıyor herhalde değilmi
ayrıca telefon paketinin içinde Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil,128 MB T-Flash Hafıza kartı,seyahat şarj aleti vede orjinal kulaklık veriyor Motorola Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir.Motorola Resmi Distribütörü olan . Genpa. KVK. Netcell. Mobiltel. Mep tarafından ithal edilmektedir. yani telefonu nettende satın alırsan kvk garantiiidir .....telefon nun kamerası sorun değil v3 de kamerası vga 860-480 ama kamerası oldukça nett.. telefonu beyenmiyorsanız kamerayıda kötülersiniz!!!!!!!!!!!!! telefon e398 göre özellikleri daha fazla yani e398 bırakamıyanlar için bu telefon harika...bence e398 bırakıp bu telefonu alın alın alın
Genel Özellikleri Ağırlık 96 gr Boyutlar 113 x 49 x 11.5 mm Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Var Kronometre Yok Bas Konuş ? Var İşletim Sistemi Standart Görüntülü Konuşma Yok Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 140 saat Konuşma Süresi Maksimum 4 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 820 mAh Bağlantı Özellikleri UMTS ? Yok Bluetooth ? Var Dahili Modem Yok GPRS ? Class 10 EDGE ? Yok E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü VGA, 640x480 piksel Video Kayıt Var Eğlence MP3 Çalma Var Radyo Yok MMS Var Eğlence Zil Tipi Polifonik , MP3 Melodi Programlama Yok Oyun Var + yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 6 MB dahili hafıza Telefon Rehberi Hafızası 1.000 adet Arttırılabilir Hafıza ? Var Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil,128 MB T-Flash Hafıza kartı Garanti Süresi (Ay) 24 Garanti Açıklama Mağazamızda Satılan Motorola Cep Telefonları. Motorola Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir.Motorola Resmi Distribütörü olan . Genpa. KVK. Netcell. Mobiltel. Mep tarafından ithal edilmektedir.
itunes varmı? hafıza kartına oyun yükleniyomu? Bunlar önemli. Bide ben e398ciler bölümünden geliyorum Bi java ile resimleri tam ekran yapmak bilgisayardan ayarla video kaydı sınırsız yapmak mümkün.
slm ya ben bu tekno konularında çok bilgili deilim ve L7 almayı düşünüyorum. ama şu VGA MP olayları kafamı karıştırdı bunlar tam olarak ne demek beni aydınlatırsan çok sevinirim bye
slm ya ben bu tekno konularında çok bilgili deilim ve L7 almayı düşünüyorum. ama şu VGA MP olayları kafamı karıştırdı bunlar tam olarak ne demek beni aydınlatırsan çok sevinirim bye
vga resim boyutu 640x480 pikseldir(çözünürlük/boyut),mesela bilgisayar ekranı ortalama 1024x768 pixeldir..o tam çıkmaz..ama mp bi foto tam ekran çıkar ve kaliteli ise güzel görünür..
resimleri sık sık pc ye atıyor ve sadece pc ye atmak için çekiyorsan mp almalısın .Ama yok sadece cep ekranında gözükmesi benim için kafi diyorsan vga yeterli.
quote:
Orjinalden alıntı: **hunter*91**
quote:
Orjinalden alıntı: sibsel
vga resim boyutu 640x480 pikseldir(çözünürlük/boyut),mesela bilgisayar ekranı ortalama 1024x768 pixeldir..o tam çıkmaz..ama mp bi foto tam ekran çıkar ve kaliteli ise güzel görünür..